dyfashion.ro

De ce sa porti rochii la comanda?

de-ce-sa-porti-rochii-la-comanda1

Nu stii de ce sa porti rochii la comanda? Iata trei motive


Cu toate ca varianta unei rochii la comanda are un aer aparent pretentios, sa stii ca nu e deloc un capriciu inutil sa-ti doresti o tinuta de ocazie care sa se aseze perfect pe tine si sa-ti satisfaca gusturile in totalitate. Intr-adevar, in prezent oferta vestimentara din magazine, atat cele fizice cat si cele online, este una din cele mai diversificate, dar asta nu iti garanteaza ca vei descoperi de fiecare data rochia de seara ideala pentru un anumit eveniment.

Stii doar cum se spune, sunt cinci degete la o mana si tot nu seamana unul cu altul, daramite femeile intre ele. Iar cand vorbim despre productia de masa a hainelor, un lucru e clar: oricat de mult ti-ar placea o piesa vestimentara, e foarte posibil ca, in timp ce hotarasti daca o vei cumpara sau nu, sa te obisnuiesti deja cu ideea unuia sau mai multor compromisuri: o nuanta cu care nu te impaci prea bine, un decolteu poate prea generos, un volan in plus, practic sansele ca un detaliu al tinutei sa te nemultumeasca sunt destul de mari.

Compromisurile nu fac parte din stilul unei femei elegante. De aceea trebuie sa stii cand sa porti rochii la comanda.

Ideile originale pot fi integrate in designul unei rochii la comanda

 

de-ce-sa-porti-rochii-la-comanda2

Care sunt sansele sa regasesti intr-un model de rochie de seara exact detaliul inedit pe care l-ai conceput si dezvoltat in minte de cateva saptamani? Exact… nu prea multe. In schimb, rochiile la comanda pastreaza amprenta originalitatii tale indiferent de felul in care alegi sa fie realizate: ca hibrid intre doua modele diferite de rochii de ocazie, ca model complet nou sau ca un model deja existent de rochie de seara, ajustat conform preferintelor si stilului tau.

Da frau liber fanteziei si te poti mandri cu creatia ta vestimentara


de-ce-sa-porti-rochii-la-comanda3 

Recunoaste ca te-ai gandit deseori cat de bine ar arata niste rochii lungi de seara sau niste modele de rochii midi cu maneca trei sferturi, daca ar fi create de tine.  De imaginatie doar nu duci lipsa.

Si atunci, de ce sa nu o transformi in realitate?

O poti face purtand la evenimentele speciale rochii la comanda, realizate conform dorintelor tale: tu alegi materialul, culoarea, designul, lungimea, detaliile si poti aduce constant modificari croielii, daca te razgandesti sau iti vin alte idei.

Corpul tau nu este o statuie

Bineinteles ca nu e o statuie, ci se afla intr-o continua schimbare, nu doar la o varsta la alta, ci si de la un anotimp la altul sau chiar in momente diferite ale zilei. De aceea, pentru a fi sigura ca in ziua petrecerii la care vrei sa arati impecabil totul va merge ca pe roate, Miss Grey iti recomanda sa iei in calcul varianta purtarii unei rochii la comanda.

Dupa stabilirea modelului dorit urmeaza probele, unde vei putea solicita ajustarea rochiei in asa fel incat sa se aseze perfect pe corpul tau, sa fie confortabila si sa-ti ofere suficienta libertate de miscare. Rochia la comanda iti va veni ca „turnata” iar rezultatul final va fi cu siguranta spectaculos.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/nu-stii-de-ce-sa-porti-rochii-la-comanda-iata-trei-motive/