answear.ro%20

Fusta in clos, ideala in sezonul cald!

fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-1

Fusta in clos – cum o porti in sezonul cald


O piesa vestimentara feminina si confortabila, ideala pentru a fi purtata in sezonul cald. De diferite lungimi, cu sau fara imprimeuri, fusta in clos a fost si va fi una dintre piesele vestimentare favorite ale designerilor.

Daca optezi pentru o fusta in clos cu imprimeuri colorate, asorteaz-o cu un top simplu intr-una dintre culorile ce se regasesc in imprimeu sau intr-o culoare neutra. O fusta in clos intr-o singura culoare merge asortata cu bluze, camasi si topuri cu imprimeuri indraznete.

Ti-am pregatit o selectie de 4 fuste in clos de pe StarShinerS!

Fusta eleganta in clos rosa cu imprimeu floral


Fusta midi din bumbac satinat, de zi, in clos din material neelastic, cu imprimeu floral. Se inchide cu fermoar in spate. Asorteaz-o cu o bluza sau un body simplu si o poti imbraca la serviciu sau in general ca tinuta de zi eleganta. Alege o pereche de sandale cu toc mic si gros pentru a completa tinuta.
fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-2fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-3

 

Fusta Daniella Cristea Delicacy Phantasm Mint


Fusta in clos Daniella Cristea are un design inedit. Fusta in clos este realizata din voal transparent cu imprimeu si vine la set cu o jupa si o pereche de pantaloni scurti din material elastic foarte placut la atingere. Fusta este simpla si eleganta si vine perfect la bluze si camasi elegante. Cel mai bine e pusa in valoare de o pereche de pantofi cu toc inalt.
fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-4fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-5

 

Fusta Top Secret S029612 White


Fusta in clos scurta cu imprimeu floral e potrivita atat minionelor, cat si celor cu picioare lungi. Asorteaz-o cu o camasa alba cu manecile suflecate si o pereche de balerini si vei obtine o tinuta de birou chic si confortabila. Avand in vedere lungimea fustei, aceasta arata bine atat cu incaltaminte fara toc, cat si cu incaltaminte cu toc.
fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-6

Fusta Top Secret S026173 DarkGreen


Fusta in clos din material satinat poate fi purtata chiar si la o cununie civila. Asorteaz-o cu un top alb cu maneci fluture si o pereche de sandale aurii cu toc inalt. Iti poti completa tinuta cu o curea interesanta si o pereche de cercei cu aplicatii de pietre verzi. Nu uita de plicul colorat in nuante de verde si mov ce va da un plus de culoare tinutei.

fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-7fusta-in-clos-ideala-in-sezonul-cald-8

Care dintre cele 4 fuste in clos e preferata ta?

Sursa articol:
https://starsblog.ro/fusta-in-clos-cum-o-porti-in-sezonul-cald/