fashiondays.ro

Pantaloni scurti pentru zile toride

pantaloni-scurti-pentru-zile-toride1

Modele de pantaloni scurti pentru zile caniculare!


Pantalonii scurti sunt atat de utili vara. Practici, eleganti, de plaja sau pentru iesit in oras, pe StarShinerS vei gasi exact modelul pe care il cauti. Fii discreta sau curajoasa, diversifica-ti stilul cu pantalonii scurti care ti se potrivesc.

StarShinerS a selectat pentru tine cei mai moderni pantaloni scurti si te asteapta sa ii descoperi!

Pantalon scurt Top Secret alb casual din bumbac cu buzunare


Pantaloni scurti casual din bumbac, usor de asortat la un tricou lejer cu imprimeu si o pereche de adidasi. Au buzunare si imprimeu discret in dungi. Se inchid cu fermoar si nasture. Sunt ideali pentru tinute relaxate de weekend!
pantaloni-scurti-pentru-zile-toride2pantaloni-scurti-pentru-zile-toride3

 

Pantalon scurt Top Secret albastru din bumbac cu buzunare


Pantaloni scurti de blugi, cu buzunare in fata si in spate, care se inchid cu nasture si fermoar si au talia medie. Pantalonii scurti de blugi sunt o piesa vestimentara must-have in garderoba de vara, intrucat sunt foarte versatili si pot si asortati la aproape orice. Vor completa perfect atat o tinuta de zi, cat si o tinuta de iesit intr-un club de vara!
pantaloni-scurti-pentru-zile-toride4pantaloni-scurti-pentru-zile-toride5

 

Pantalon scurt casual din bumbac alb accesorizat cu cordon


Pantaloni scurti casual din bumbac, cu un croi lejer, cu talie normala, care se leaga cu un cordon cusut lateral. Sunt captusiti pe interior si au un model decupat si cusaturi florale in material. Au elastic in talie. Materialul este neelastic, subtire si usor transparent. Chic si confortabili, sunt alegerea perfecta pentru escapadele intr-un oras european pe timpul verii!
pantaloni-scurti-pentru-zile-toride6pantaloni-scurti-pentru-zile-toride7

 

Pantalon scurt Ioana Grama by StarShinerS negru cu croi larg cu talie medie


Pantaloni scurti casual, cu un croi lejer, ideali pentru a fi asortati cu un top mulat, cu spatele decupat. Materialul este fin si usor lucios. Au un croi deosebit cu volane duble si talie inalta, astfel incat dau impresia unei fuste scurte, cu fermoar ascuns. Au accesoriu cu strassuri in talie, ceea ce ii duce intr-o zona eleganta. II vei adora si vor fi piesa vestimentara preferata pentru festivalurile din aceasta vara!

pantaloni-scurti-pentru-zile-toride8pantaloni-scurti-pentru-zile-toride9

Care e modelul de pantaloni scurti preferat de tine?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/modele-de-pantaloni-scurti-pentru-zile-toride/