fashiondays.ro

Piese vestimentare colectia Ioana Grama

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama1

O colectie de haine trendy ce poarta semnatura Ioanei Grama!


In exclusivitate am lansat in colaborare cu binecunoscuta bloggerita de fashion, Ioana Grama, o colectie speciala cu articole vestimentare perfecte pentru festivalurile din aceasta vara. Cu un aer boho, versatil, fun si senzual, hainele din aceasta colectie sunt specifice modei festivalurilor. Intreaga colectie e foarte versatila, asa ca o poti purta si in restul verii: la piscina, la shopping sau la un brunch cu prietenele.

In colectia Ioanei Grama se vor regasi: rochii din tul cu broderie cusuta manual, fuste scurte din velur similar cu pielea naturala, topuri si rochii din dantela transparenta create special pentru a fi purtate peste pantaloni scurti cu talie inalta inspirati din lenjerie, rochii din bumbac vaporos decupate pe lateralul piciorului, pantaloni largi cu talie inalta si imprimeu floral.

Un accesoriu care a revenit la moda este braul cu snur pe care il poti regasi atat din material denim, cat si din velur.

Vezi ce piese vestimentare semnate Ioana Grama iti propun!


Rochie Ioana Grama neagra petrecuta cu insertii de broderie


Rochie midi tip creion, din jerse elastic, petrecuta, cu decolteu si aplicatie de broderie cusuta manual in parteneriat cu brodeaza.ro. Alege o rochie feminina si accesorizeaz-o cu sandale cu toc inalt si subtire pentru un look sexy sau cu bocanci pentru un look cu influente rock.

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama2piese-vestimentare-colectia-ioana-grama3


Fusta Ioana Grama neagra scurta cu franjuri


Fusta casual chic din tul cu franjuri, captusita in contrast cu bej, cu un croi mulat. Are fermoar metalic si betelie din imitatie de piele. Imbrac-o cu un top sau tricou mulat si vei obtine un look modern cu influente classy-rock!

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama4piese-vestimentare-colectia-ioana-grama5

 

Pantalon scurt Ioana Grama  negru cu croi larg cu talie medie


Pantaloni scurti casual, cu croi lejer, ideali pentru a fi asortati cu un top mulat, cu spatele decupat. Materialul este fin si usor lucios. Au un croi deosebit cu volane duble si talie inalta, astfel incat dau impresia unei fuste scurte. Au accesoriu cu strassuri in talie, ceea ce ii duce intr-o zona eleganta. Ii vei adora!

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama6piese-vestimentare-colectia-ioana-grama7

 

Fusta Ioana Grama maro din velur cu franjuri


Fusta scurta din velur, mulata pe corp, accesorizata cu franjuri realizati manual. Poart-o si vei obtine un look casual cu influente western! Se inchide la spate cu fermoar metalic. Materialul este foarte fin, similar cu pielea naturala.

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama8piese-vestimentare-colectia-ioana-grama9

 

Set Ioana Grama negru casual aplicaii cu paiete


Set de clubbing format din pantaloni scurti mulati pe corp si sutien triunghi cu aplicatii de paiete. Sutienul este realizat din tul, iar pantalonii din stofa creponata elastica. Esti o fire indrazneata? Iata propunerea noastra pentru tine! Poarta peste el o rochie neagra din voal transparent!

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama10piese-vestimentare-colectia-ioana-grama11

 

Top Festival Look auriu din material dantelat cu franjuri


Top elegant din dantela tricotata cu insertii de fir lame, usor transparent, cu un croi mulat, accesorizat cu franjuri la baza si la maneci. Aplicatiile de fir lame ii dau un aspect metalic, lucios. Imbraca-l la blugi skinny, cu botine decupate de sezon si adopta o tinuta casual eleganta cu influente rock! Fii gata pentru festival!

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama12piese-vestimentare-colectia-ioana-grama13

 

Rochie Ioana Grama neagra din voal cu bretele


Rochie din voal, petrecuta, usor transparenta, cu bretele si decupata pe picior. Este accesorizata cu un cordon din tul cu paiete si franjuri la capete si are spatele decupat, pentru o nota glamour. Imbrac-o peste costumul de baie si atrage toate privirile la piscina! Daca vrei sa adopti o tinuta casual rock, poart-o peste bustiera si blugi scurti!

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama14piese-vestimentare-colectia-ioana-grama15

 

Rochie Festival Look albastru-inchis din denim cu buzunare


Rochie midi din denim cu un croi mulat, potrivita pentru stilul casual. Are volane la maneci, buzunare si merge de minune cu tenisi sau sandale casual. Materialul este foarte elastic, iar croiul tip balon. Este accesorizata cu oheti metalici de culoarea bronzului la tiv.

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama16piese-vestimentare-colectia-ioana-grama17

 

Top Festival Look albastru-inchis din denim cu volanas in talie


Top casual cu influente chic, din  material elastic tip denim, mulat pe corp, tip corset. Are volanas in talie si este fara bretele. Se inchide la spate cu mos si baba. Asorteaza-l la pantaloni conici cu talie inalta!

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama18piese-vestimentare-colectia-ioana-grama19

 

Bluza dama Ioana Grama neagra cu tul cu insertii de broderie


Bluza transparenta din tul moale si elastic, potrivita pentru un look sexy, de club. Prezinta broderie, realizata in parteneriat cu brodeaza.ro, are maneci lungi si o poti purta cu sutien din dantela neagra pe sub. Asorteaz-o la blugi cu talie inalta si sandale cu tocul inalt sau la colanti. Alege un articol foarte versatil ce poate fi purtat la plaja, la o iesire in oras, dar si la o ocazie ce impune o tinuta mai eleganta.

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama20piese-vestimentare-colectia-ioana-grama21

 

Rochie Ioana Grama alba din material dantelat cu maneci clopot


Rochie din dantela, petrecuta, usor transparenta, cu maneci lungi tip clopot pentru o aparitie sexy. Are bordura decupata manual la tiv, maneca si decolteu. Imbrac-o peste costumul de baie si esti gata pentru un party memorabil la piscina. O poti asorta si cu blugi scurti purtati cu bustiera pentru o iesire in oras.

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama22piese-vestimentare-colectia-ioana-grama23

 

Top Ioana Grama alb scurta din material dantelat


Bolero din dantela, materialul fiind usor transparent. Are croiul scurt, cu bordura la maneca si se leaga in fata sau incrucisat la spate. Poarta-l la rochii cu umerii goi sau cu o pereche de blugi si un top simplu cu bretele.

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama24piese-vestimentare-colectia-ioana-grama25

 

Top Ioana Grama negru din material vaporrs cu imprimeuri florale


Bolero din bumbac vaporos si subtire, cu imprimeu floral. Are croiul scurt si se leaga in talie. Asorteaza-l la pantaloni scurti cu un croi lejer si talie inalta. Are legare dublata in fata cu material negru cu manseta legata cu fundita.

piese-vestimentare-colectia-ioana-grama26piese-vestimentare-colectia-ioana-grama27


Care e piesa vestimentara preferata de tine din colectia semnata Ioana Grama?

 

Descoperă toate articolele care îi poartă numele și care au la bază inspirația cunoscutei bloggerițe de fashion, Ioana Grama


Sursa articol;
https://starsblog.ro/o-colectie-trendy-de-festival-ce-poarta-semnatura-ioanei-grama/