fashiondays.ro

Rochia midi ideala pentru inaltimea ta!

rochia-midi-ideala-pentru-inaltimea-ta1

Tinuta eleganta cu rochia midi ideala pentru inaltimea ta


Da, o rochie midi din dantela, satin sau matase este o piesa vestimentara de baza in conceperea unei tinute elegante potrivite pentru petreceri de nunta, botez sau cocktail.

Lungimea ei insa poate varia in functie de model, si trebuie sa fii atenta unde anume se opreste tivul, pentru ca un centimetru mai sus sau mai jos poate face diferenta intre succes si esec. Daca esti scunda trebuie sa ai grija ca tivul rochiei midi sa nu depaseasca genunchiul cu mai mult de o palma, iar cu cat esti mai inalta, cu atat poti jongla mai mult cu lungimea, atata vreme cat ramane intre genunchi si jumatatea gambei.

Deasemenea, acorda o atentie sporita pantofilor atunci cand porti rochii midi. Scopul tau este sa faci ca picioarele sa para mai lungi, asa ca nu uita sa adaugi tinutei elegante o pereche de pantofi cu toc si cat mai decupati in partea din fata, nu la bot ci la caputa (partea care acopera degetele). Cand caputa este prea apropiata de glezna, piciorul pare mai scurt, asa ca opteaza pentru sandale sau pantofi cu caputa decupata.

Nu toate rochiile negre creeaza automat tinute elegante


rochia-midi-ideala-pentru-inaltimea-ta2rochia-midi-ideala-pentru-inaltimea-ta3

Cumva, predomina iluzia generala ca daca pui pe tine o rochie eleganta neagra devii instant un etalon de stil. Nu e chiar asa, si la urma urmelor, exista multe alte nuante care ori se potrivesc mai bine personalitatii tale, ori dispozitiei de moment, ori chiar tenului tau.

Daca ai un ten foarte palid, rochia neagra va crea un contrast puternic cu pielea si vei risca sa semeni prea mult cu o iubitoare a stilului goth, desi poate nu-ti doresti deloc asa ceva.

Fa-ti curaj sa explorezi si acele parti ale universului cromatic pe care le-ai ignorat pana acum. Ai sa vezi ca poti crea tinute elegante fabuloase si cu rochii in nuante precum verde smarald, albastru imperial sau gri petrol. Odata ce descoperi placerea de a purta culori, stilul tau se va imbunatati vizibil si vei vedea ca nu doar negrul are puterea de a-ti subtia optic silueta. Acest lucru se intampla cu mai toate tinutele monocrome, croite pe masura ta si accesorizate inteligent.

Rochii elegante - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/secretele-unei-tinute-elegante-in-care-arati-mai-subtire-si-mai-stilata/