answear.ro%20

Rochii, bluze si salopete superbe!

rochii-bluze-si-salopete-superbe1

Rochii, bluze si salopete superbe pentru o vara incendiara!


Descopera in noua colectie rochii de vara lejere potrivite atat pentru vacanta, cat si pentru o iesire in oras! Ti-am pregatit si bluze din dantela sau cu umerii goi care se pot combina usor la pantaloni largi sau la fuste maxi. Culorile pastelate si croiurile moderne te vor ajuta sa iti creezi outfituri remarcabile. Nu am uitat nici de cerutele salopete de vara! Hai la shopping: comenzile peste 300 lei iti aduc transport gratuit!

Rochie StarShinerS albastru-inchis in clos fara maneci cu accesoriu tip curea


Rochie midi de zi, de vara, din voal cu imprimeu. Are bretele si se inchide la spate cu fermoar. Este o rochie care se potriveste perfect la sandale simple, cu un toc mediu, mai gros. Are decolteu rotunjit in V si spatele decoltat. In talie este accesorizata cu o curea.
rochii-bluze-si-salopete-superbe2rochii-bluze-si-salopete-superbe3

 

Rochie LaDonna turcoaz de zi pe umar cu volanase


Rochie casual-eleganta, de zi, cu un croi midi lejer si imprimeu floral. Materialul din voal este vaporos si subtire. Are volane in zona bustului si la tiv si un umar gol. Este captusita pe interior. O poti purta cu sandale cu toc mediu sau platforma wedge.
rochii-bluze-si-salopete-superbe4rochii-bluze-si-salopete-superbe5

 

Bluza dama PrettyGirl rosie cu croi larg cu volanase


Bluza casual cu volane, cu maneci scurte. Are croiul larg, fiind realizata din vascoza vaporoasa. Materialul este subtire si neelastic. Arata superb alaturi de o pereche de pantaloni fluizi cu talie inalta.
rochii-bluze-si-salopete-superbe6rochii-bluze-si-salopete-superbe7

 

Salopeta PrettyGirl mint eleganta din material vaporos cu maneca scurta


Salopeta petrecuta, lunga si lejera, cu pantalon trapez din stofa usor elastica de grosime medie. Partea de sus e realizata din material vaporos cu imprimeu. Are manecile scurte si buzunare. Se potriveste la botez, majorat, la un cocktail sau pe timp de zi, la o iesire cu prietenele cand vrei sa te rasfeti intr-o tinuta chic. Este accesorizata cu o curea in nuanta metalica.
rochii-bluze-si-salopete-superbe8rochii-bluze-si-salopete-superbe9

 

Sper ca piesele vestimentare sugerate te vor inspira la shopping! Vezi si ultima colectie de tinute femei


Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-salopete-si-bluze-superbe-pentru-o-vara-incendiara/