fashiondays.ro

Rochii tip corset pentru petreceri

rochie-tip-corset-pentru-petrecere-1

Rochii tip corset pentru evenimente de vis!


Rochiile tip corset sunt feminine, pun in evidenta silueta si nu se demodeaza vreodata. Nu vei da gres vreodata cu un corset, mai ales daca acesta iti scoate in evidenta bustul si atrage atentia asupra tinutei tale. Doresti sa iti evidentiezi silueta? Alege o rochie cu corset, usor mai bufanta in zona taliei. Daca vrei sa adopti un stil chic, glam, elegant sau clasic te invitam sa arunci o privire peste selectia facuta de noi in materie de rochii tip corset.

Rochie de ocazie asimetrica Ana Radu crem fara maneci


Rochie midi din tul, tip corset, ce se inchide cu un snur in spate. Partea de sus in spate este din material transparent, iar fusta are un croi asimetric, in clos si este captusita. Asorteaz-o cu o pereche de pantofi stiletto sau cu sandale cu toc. Doresti sa fii atractia evenimentului? Alege sa stralucesti intr-o rochie tip corset creatie Ana Radu.
rochie-tip-corset-pentru-petrecere-2rochie-tip-corset-pentru-petrecere-3

 

Rochie Sherri Hill 8437 LightGreen


Rochie Sherri Hill cu aplicatii de paiete pe corset si partial pe fusta. In zona taliei are aplicatii de strass-uri sub forma unei curele ce accentueaza linia taliei. Aceasta rochie lunga tip corset, intr-o nuanta de verde pal este alegerea ideala daca doresti sa te simti frumoasa, sa fii eleganta si moderna la evenimentele din vara aceasta.
rochie-tip-corset-pentru-petrecere-4

 

Rochie de seara Ana Radu albastra-deschis tip corset cu volanas in talie


Rochie lunga de ocazie Ana Radu, tip corset, din combinatie de materiale diferite. Partea superioara este croita din material satinat. Are cupe neburetate si volanas in talie, fiind ideala pentru cele ce au solduri inguste. O rochie cu un design deosebit, seducator, potrivita pentru nunta sau alte evenimente speciale.
rochie-tip-corset-pentru-petrecere-5rochie-tip-corset-pentru-petrecere-6

 

Rochie Sherri Hill 1928 DarkBlue


Rochie Sherri Hill tip corset cu fusta scurta, asimetrica. Are aplicatii de strass-uri discrete transparente pe corset, iar pe decolteul inima si in talie are aplicate strass-uri vizibile bleumarin si cu reflexii colorate. Alege aceasta rochie la unul dintre evenimentele importante la care vei participa si vei arata fabulos.
rochie-tip-corset-pentru-petrecere-7rochie-tip-corset-pentru-petrecere-8

Sper ca vei alege o astfel de rochie la evenimentele din vara aceasta!

 

Rochii de ocazie - vezi oferta completa


Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-tip-corset-pentru-evenimente-de-vis/