dyfashion.ro

Rochii de nunta din colectia StarShinerS

rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners1

O selectie de rochii de nunta care au raport optim pret-calitate


Esti invitata la o nunta sau esti nasa la nunta finilor tai in vara aceasta? Pe StarShinerS gasesti cele mai frumoase rochii pentru nuntile la care vei participa! Ti-am pregatit o selectie de rochii de nunta care au raport optim pret-calitate. Pe langa toate acestea, iti mai oferim un beneficiu daca cumperi rochii de nunta din colectia StarShinerS: ai retur gratuit!

Rochie StarShinerS neagra de ocazie tip creion din material dantelat


Rochie midi de ocazie din dantela, cu un croi mulat si aplicatii florale cu fir auriu. Are un design deosebit, atrage prin feminitate. Materialul este usor elastic, iar rochia este captusita pe interior. Este despicata in spate pentru a ofei lejeritate la mers. Ideala daca esti invitata la o nunta. Alegand o rochie tip creion neagra din dantela, nu vei putea da gres!
rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners2rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners3

 

Rochie PrettyGirl neagra de ocazie lunga cu volanas in talie


Rochie lunga de ocazie, tip sirena, din material usor elastic pe partea de fusta si cu aplicatii de paiete in partea superioara. Partea de sus e sub forma unui corset ce marcheaza frumos talia si evidentiaza bustul. Esti nasa si vrei sa arati exceptional? Iata o alegere la indemana! Vei straluci!
rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners4rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners5

 

Rochie LaDonna roz de ocazie lunga cu decolteu in v


Rochie de ocazie lunga, din material usor elastic, cu umerii goi si decolteu in V. Se muleaza pe corp, punand in evidenta formele feminine. Are o crapatura adanca pe picior, ceea ce ii confera un aer sexy. Alege-o la nunti si vei arata incredibil!
rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners6rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners7

 

Rochie StarShinerS albastru-inchis de ocazie petrecuta cu decolteu in v


Rochie StarShinerS de ocazie, prevazuta cu o curea brodata care se leaga la spate. Este realizata din voal captusit si se inchide la spate cu fermoar. Are o crapatura adanca pe picior, iar pe sub fusta lunga, vaporoasa se vede o fusta mini, stramta. Este o rochita perfecta pentru nunta, botez sau alte evenimente speciale.

rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners8rochie-de-nunta-din-colectia-starshiners9

Care dintre rochiile de nunta prezentate e preferata ta?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-elegante-pentru-nunta/