fashiondays.ro

Rochii de seara scurte, Dyfashion

rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion1

Rochie Iris Mov Cu Broderie •

ROCHII
Deosebita si remarcabila aceasta rochie de culoare mov te va scoate din anonimat la un eveniment important. rochie scurta mov de seara din broderie pe tull are decolteu in V materialul nu este elastic lungime: 93 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII DE SEARA SCURTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion2

Rochie Iris Roz De Seara Din Broderie •

ROCHII
Fii o aparitie demna de invidiat in aceasta superba rochie de seara de culoare roz din broderie pretioasa aplicata pe tull. rochie scurta roz de seara din broderie pe tull are decolteu in V materialul nu este elastic lungime: 93 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion3

Rochie Iris Lila Roze De Seara •

ROCHII
Atrage privirile tuturor in aceasta superba rochie de seara in nuante de lila si captuseala roze. rochie scurta lila roze de seara din broderie pe tull are decolteu in V materialul nu este elastic lungime: 93 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion4

Rochie Iris Bordo De Seara •

ROCHII
Fii diafana in aceasta superba rochie de seara de culoare bordo cu decolteu atragator din broderie pe tull. rochie scurta bordo de seara din broderie pe tull are decolteu in V materialul nu este elastic lungime: 93 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion5

Rochie Iris Bleumarin De Seara •

ROCHII
Este o rochie deosebita bleumarin de seara din broderie pretioasa potrivita pentru evenimentele importante. rochie scurta bleumarin de seara din broderie pe tull are decolteu in V materialul nu este elastic lungime: 93 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion6

Rochie Arden Neagra De Seara Cu Broderie •

ROCHII
Straluceste la evenimentele la care participi in aceasta rochie superba de seara din voal usor creponat si broderie diafana la bust. Paitele discrete de la bust ofera stralucire tinutei tale. rochie scurta neagra de seara cu broderie si paiete discrete la bust are maneci scurte lungime: 97 cm Material: 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion7

Rochie Iren Verde Smarald De Seara •

ROCHII
Alege o rochie in nuanta vedeta a sezonului. Verdele smarald este o culoare pretioasa mai ales in combinatie cu o rochie scurta din tull fin si broderie eleganta. rochie scurta verde smarald fusta este baby doll cu broderie pretioasa are rejelina lungime: 90 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion8


Rochie Ada Verde Cu Broderie •

ROCHII
Adopta un look jucaus cu aceasta superba rochie de ocazie de culoare verde smarald cu aplicatii de broderie speciala si deosebita. rochie scurta verde smarald cu broderie este o rochie de banchet si de seara lungime: 88 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion9

Rochie De Seara Din Organza Brodat •

ROCHII
Fii diafana si eleganta in aceasta rochie superba de seara din organza brodat in forma de imprimeuri florale cu broderie pretioasa la bust cusuta manual. rochie scurta de seara din organza brodat cu broderie aurie cusuta manual lungime: 110 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII DE SEARA SCURTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion10

Rochie Elvira Roz Pudra Cu Broderie •

ROCHII
Este o rochie diafana de seara in nuante de roz pudrat cu broderie deosebita si decolteu discret. rochie scurta de seara de culoare roz cu dantela la bust si decolteu lungime: 93 cm Material: 80% poliester 20% bumbac *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion11

Rochie Pretiosa Negru Cu Auriu De Seara •

ROCHII
Este o rochie scurta deosebita de seara in nuante de negru sia uriu cu broderie pretioasa. Fusta in pliuri este din tull elastic iar decolteul este discret. rochie scurta de seara negru cu bej cu broderie aurie fusta este in pliuri lungime: 90 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion12

Rochie Sunrise Albastra Din Broderie •

ROCHII
Este o superba rochie midi de seara de culoare albastru regal din dantela brodata. Croiul mulat iti va evidentia formele si te va pune in valoare. rochie midi albastru regal din broderie are maneca scurta si fermoar la spate lungime: 100 cm Material: 70% poliester 30% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion13

Rochie Iren Bej De Seara Cu Broderie •

ROCHII
Diafana si decenta rochia cu broderie de culoare bej si rejelina te va pune in valoare. Alege o tinuta de nunta deosebita si simte-te comod la evenimentele importante. rochie scurta bej de seara fusta este baby doll cu broderie pretioasa are rejelina lungime: 90 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion14

Rochie Minimal Verde De Seara •

ROCHII
Este o rochie deosebita dintr-un material pretios de culoare verde. Pentru ca detaliile fac diferenta aceasta rochie de seara este o alegere potrivita. rochie scurta verde de seara cu insertii de fir auriu are maneci scurte lungime: 95 cm Material: 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-scurta-de-ocazie-dyfashion15

Rochie Clare Neagra Cu Broderie Aurie •

ROCHII
La nunta sau la un banchet aceasta rochie scurta neagra din voal este alegerea perfecta. Broderia aurie face ca rochie sa fie pretioasa. rochie scurta neagra de seara cu broderie aurie are maneci scurte lungime: 95 cm Material: 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!