fashiondays.ro

Tinute de plaja din oferta Astratex

TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX1

Costum de baie doua piese Michela • Etna

Tinuta de plaja
Costum de baie doua piese cu material petrecut in zona bustului si slip cu model interesant!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaSutien de baie tip bardot cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) si balene sub cupe.Material cu aspect petrecut intre cupe si drapat in zona balenelor (laterale)Bretele detasabile si reglabileCircuit captusit cu material confortabil se leaga la spateSlip croiala clasica decorat cu doua ornamente metalice.Partea din spate este neteda.Zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

TINUTE DE PLAJA ONLINE - OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX2

Costum de baie doua piese Caterina • Etna

Tinuta de plaja
Costum de baie doua piese cu material petrecut in zona bustului si slip cu model interesant!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Sutien de baie tip bardot cupe ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute in cupa) si balene sub cupe.Material cu aspect petrecut intre cupe si drapat in zona balenelor (laterale)Bretele detasabile si reglabile.Circuit captusit cu material confortabil se leaga la spate.Slip croiala clasica decorat cu doua ornamente metalice.Partea din spate este neteda.Zona taliei si marginile cu elastic confortabilCaptusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX3

Costum de baie intreg Fashion Black • Etna

Tinuta de plaja
Costum de baie intreg cu efect Push-Up. Partile laterale cu plasa. Croiala cu efect de subtiere! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe ferm intarite pernite Push-Up detasabile si balene sub cupe - confera un decolteu irezistibilZona cupelor decorata cu brosa detasabila - detaiu frumos!Bretele detasabile reglabile in partea din spate.Zona slipului cu o croiala clasica margini elastice costumul de baie este captusit cu material subtire.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX4

Costum de baie intreg Iris • David Mare

Tinuta de plaja
Costum de baie intreg decorata cu brosa fermecatoare efect Tummy Control. Exclusiv din colectia italiana David Mare! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaCupe fin intarite fara balene.Bretele moi ajustabile in partea din spate.Tummy control are efect de netezire si confera efect modelator in zona abdomenului.Partea din spate captusita cu material confortabilZona slipului cu o croiala clasica margini elastice.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX5

Costum de baie intreg Aylin • Bora Bora

Tinuta de plaja
Costum de baie intreg model interesant in partea din spate - confera o tinuta frumoasa. Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare pernite detasabile.Bretele inguste incrucisate in partea din spate cu model frumos.Zona slipului cu o croiala clasica margini elasticeCaptusit cu plasa elastica (partea din fata)Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX6

Rochie de vara Eleanor 01 • Etna

Tinuta de plaja
Rochie mini ideala pentru timpul liber. Aspect sport extravagant!Confectionata din material confortabil care are in compozitie viscoza si elastan - purtare confortabilaBretee late ce se unesc in partea din spatePartea din fata cu inscriptie Bonjour cu paiete negre.Zona taliei cu snur tip tunel.Partea de jos cu snurui laterale.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX7

Rochie de vara Eleanor 03 • Etna

Tinuta de plaja
Rochie mini ideala pentru timpul liber. Aspect sport extravagant!Confectionata din material confortabil care are in compozitie viscoza si elastan - purtare confortabila.Bretele late se unesc in partea din spatePartea din fata cu inscriptie Bonjour cu paiete negre.Zona taliei cu snur tip tunel.Partea de jos cu snurui laterale.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX8

Rochie de vara Lisa din colectia Iconique • Iconique

Tinuta de plaja
Rochie de plaja decorata cu dantela si motive florale. Design exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac material usor si aerisit ideal pentru zilele calduroase!Decolteu rotund bretele late.Croiala lejera confortabila.Captusita cu material subtire.Marginea de jos cu dantela perforataLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX9

Rochie de plaja Anabelle din colectia Iconique • Iconique

Tinuta de plaja
Rochie de plaja de lux din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac (dantela perforata)Decolteu in V maneca scurta (lungime pana la cot).Partea din spate cu pasari brodate.Zona soldului cu snur ce permite ajustarea dimensiuniiLungime: peste fund (in functie de inaltime)Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 

TINUTE DE PLAJA ONLINE - OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX10

Slip croiala clasica Haiti • Dorina

Tinuta de plaja
Slip costum de baie model floral fermecator si croiala confortabila! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Slip croiala hipster.Zona taliei cu elastic lat tip tunel decorata cu fundita cu margele.Partea din fata captusita cu plasa partea din spate captusita cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX11

Slip costum de baie Liz • Bora Bora

Tinuta de plaja
Slip costum de baie monocromatic se leaga in laterale.Din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaSlip croiala clasica.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX12

Slip costum de baie Jess • Etna

Tinuta de plaja
Slip costum de baie. Model floral fermecator!Din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Slip croiala clasica captusit cu material subtire.Partea din spate este neteda fara cusaturi.Zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX13

Geanta plaja Anna din colectia Iconique • Iconique

Tinuta de plaja
Geanta de plaja decorata cu model etno. Accesoriu stilat din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac mai puternic.Buzunar principal se inchide cu capsa metalica pe interior un buzunar cu fermoar si doua buzunare mai mici.Dimensiuni: 39 x 30 cm maner lat cu lungime de 80 cmCreeaza tinuta perfecta pentru plaja! 

TINUTE DE PLAJA ONLINE - OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX14

Geanta de plaja Flossie • Iconique

Tinuta de plaja
Geanta de plaja decorata cu model frumos material lucios. Accesoriu stilat pentru plaja din colectia italiana Iconique!Confectionata din material lucios usor dar rezistent.Decorata cu pietricele albastre.Buzunarul principal se inchide cu fermoar in interior mai detine un buzunar mai mic.Maner lat si intarit.Dimensiuni: cca 45 x 14 x 34 cm lungime maner 53 cmCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!
TINUTA-DE-PLAJA-DIN-OFERTA-ASTRATEX15

Geanta plaja Giorgia din colectia Iconique • Iconique

Tinuta de plaja
Geanta neagra de plaja decorata cu fructe de mare confectionata din bumbac. Accesoriu stilat pentru plaja si nu numai din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac.Buzunarul principal se inchide cu fermoar pe interior mai detine un buzunar mic.Maner lat si intarit.Dimensiuni: cca 45 x 14 x 34 cm lungime maner 53 cm.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!