fashiondays.ro

Tinute fresh pentru zile toride de vara

tinuta-fresh-de-vara1

Tinute fresh & casual de vara!


Pentru a te simti confortabil in  zilele toride de vara ai nevoie de o tinuta fresh! Alege tinute casual versatile potrivite atat pentru o dupa-amiaza petrecuta pe o terasa, o plimbare printr-un oras european sau o sesiune de shopping.

Vei fi de-a dreptul incantata cand vei vedea ce piese vestimentare am selectat special pentru tine!

Rochie LaDonna rosa din bumbac cu croi larg cu imprimeuri florale


Rochie casual scurta cu un croi lejer. Fusta are un volan peplum la tiv. Materialul cu imprimeu floral este usor elastic si subtire. Se poarta pe umeri si are elastic in partea superioara. O poti imbraca cu o pereche de balerini chic.
tinuta-fresh-de-vara2tinuta-fresh-de-vara3

 

Pantaloni Festival Look by PrettyGirl crem cu imprimeuri florale cu buzunare


Pantaloni casual cu imprimeu floral, usor de asortat la un top sau o bluza cu un croi larg si design simplu. Au un croi lejer si iti asigura o tinuta fresh, confortabila. Poarta-i cand iesi cu prietenele tale pe o terasa la o limonada sau intr-un city break.
tinuta-fresh-de-vara4tinuta-fresh-de-vara5

 

Salopeta PrettyGirl alba din material vaporos cu elastic in talie


Salopeta casual scurta, din material lejer cu imprimeu, avand buzunare, elastic in talie si cordon. Simte-te confortabil in timp ce arati excelent! Alege salopeta in dupa-amiezele de vara cand iesi pe o terasa, cand mergi la shopping cu prietena ta cea mai buna sau cand vizitezi unul dintre orasele tale preferate pe timpul verii.

tinuta-fresh-de-vara6tinuta-fresh-de-vara7


Rochie StarShinerS albastru-inchis lunga de zi cu bretele


Rochie casual-eleganta cu imprimeu floral, cu un croi mulat. Materialul este elastic si fin, subtire. Are bretele, crapatura pe picior si iti asigura o aparitie unica, chiar captivanta. Poart-o la o cina pe malul marii cu o pereche de sandale joase aurii.
tinuta-fresh-de-vara8 

 

Sper sa iti alegi si tu o tinuta fresh & casual din colectia noastra!


Sursa articol:
http://starsblog.ro/tinute-fresh-casual-de-vara/