fashiondays.ro

Cele mai atragatoare rochii pentru club

rochie-sexy-de-club1

Rochii sexy de mers in club!


Cele mai frumoase petreceri se dau in cluburi! Alege o rochie de club din selectiile noastre, poart-o cu atitudine si vei fi cea mai invidiata! Distreaza-te si bucura-te de anii in care poti petrece pana in zori, iar noi te vom intampina cu cele mai moderne tinute de club. Indiferent de culoarea care iti vine bine, la noi vei gasi rochia pentru tine, cea care iti evidentiaza feminitatea si senzualitatea.


Am selectat mai jos cele mai atragatoare rochii pentru club. Enjoy it!


Rochie Ocassion roz casual tip creion fara maneci

Rochie midi mulata pe corp cu aplicatie de piele ecologica in forma de inimioara pe bust. Are umerii goi, iar decolteul se formeaza in jurul bustului, dand un plus de senzualitate. Se potriveste pentru tineret, la tinute de mers in club.

rochie-sexy-de-club2rochie-sexy-de-club3

Rochie Ocassion alba din bumbac cu decolteu cu spatele gol

Rochie alba tip creion cu decolteu adanc si spatele gol. Daca alegi aceasta rochie vei obtine un look sexy, care nu va trece neobservat in club. Asorteaz-o cu o pereche de sandale cu toc inalt si subtire si multe barete sau cu o pereche de sandale cu platforma si toc inalt si gros. Opteaza pentru modelul de sandale ce e in stilul tau!

rochie-sexy-de-club4rochie-sexy-de-club5

Rochie Ocassion rosie tip creion decupata la bust cu insertii de broderie

Rochie tip creion deosebit de senzuala. Este confectionata din bumbac, iar in zona bustului are aplicat tul. Fiind mulata pe corp, scoate in evidenta formele feminine. Decolteul adanc evidentiaza intr-un mod sexy bustul.

rochie-sexy-de-club6rochie-sexy-de-club7

Rochie MissQ neagra tip creion cu decolteu

Rochie MissQ cu decolteu si spatele decupat. Este intr-o singura culoare in partea de sus, in timp ce fusta are imprimeu. Are aplicatie din dantela in zona tivului fustei si accesoriu metalic cu aplicatii de pietre strass sub bust.

rochie-sexy-de-club8rochie-sexy-de-club9

Tu cum te imbraci in club?

*Rochiile prezentate in articol se gasesc atat in SHOPPING City Timisoara, cat si in Lotus Center Oradea sau online AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-sexy-de-mers-in-club/