fashiondays.ro

Colecţia de sandale ECCO INTRINSIC

colectia-de-sandale-ecco-intrinsic1

 

Depăşind orizonturile cu sandalele ECCO INTRINSIC


Vremea caldă aduce o serie de activităţi în aer liber, cum ar fi concertele în parc, mesele festive la iarbă verde şi festivalurile din marile oraşe. Concepută în acest sens, colecţia ECCO INTRINSIC SANDAL ţine pasul cu viaţa agitată a verii.


Sandalele ECCO INTRINSIC pentru femei

 

colectia-de-sandale-ecco-intrinsic2colectia-de-sandale-ecco-intrinsic3

Jucăuşă şi modernă, noua colecţie de sandale este ideală pentru zilele fierbinţi de vară. Sandalele ECCO INTRINSIC pentru femei oferă un design contemporan, dar cu subtilităţi atletice, pentru oamenii dinamici ce nu vor să fie constrânşi de reguli. În conformitate cu trendul athleisure, ECCO INTRINSIC SANDAL debutează cu o faţă superioară elastică cu curele reglabile, ce  asigură atât confort cât şi o fixare bună pe picior. Construcţia joasă a sandalelor oferă o poziţie naturală pentru picior, pentru o experienţă excepţională de mers pe jos, iar talpa direct injectată din poliuretan este flexibilă şi uşoară.


Colecţia de sandale pentru bărbaţi ECCO INTRINSIC


colectia-de-sandale-ecco-intrinsic4colectia-de-sandale-ecco-intrinsic5

La fel ca toate modelele ECCO Sport, colecţia de sandale pentru bărbaţi ECCOINTRINSIC este realizată în fabricile deţinute de companie folosind un proces inovativ şi anume Direct-injection Process. Acest lucru creează o unitate durabilă, care absoarbe orice şoc şi creează legătura dintre partea superioară şi cea inferioară a sandalei fără a utiliza lipici sau cusături.

colectia-de-sandale-ecco-intrinsic6colectia-de-sandale-ecco-intrinsic7colectia-de-sandale-ecco-intrinsic8

Introducerea acestei noi sandale inspirată din sport extinde colecţia ECCO INTRINSIC a brandului, depăşind astfel orizonturile. Colecţia de sandale ECCO INTRINSIC se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online AICI

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/depasind-orizonturile-cu-sandalele-ecco-intrinsic/