fashiondays.ro

Pantaloni business femei

pantaloni-business-femei1

Pantaloni business PrettyGirl negri conici • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni cu talie medie, din material de grosime medie si elastic, cu elastic in talie. Alege o pereche de pantaloni care evidentiaza o silueta perfecta. Ii poti asorta cu o bluza vaporoasa so esti casual-chic!
pantaloni-business-femei2

Pantaloni cu talie inalta PrettyGirl albastru-inchis accesorizati cu cordon • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni drepti cu buzunare potriviti pentru tinute office sau casual. Se inchid cu nasture si fermoar si sunt accesorizati cu un cordon in talie.

PANTALONI BUSINESS FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
pantaloni-business-femei3

Pantaloni LaDonna Modish Wear Black • LaDonna

Pantaloni
Pantaloni office tip pana, cu imprimeu in carouri, usor de asortat la un body simplu. Sunt croiti din material elastic, de grosime medie. Se inchide cu un nasture si fermoar. Pantalonii sunt accesorizati cu buzunare false cu fermoar pentru un design modern. Vor deveni curand preferatii tai!
pantaloni-business-femei4

Pantaloni PrettyGirl Patterned DarkBlue • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni office din bumbac, tip pana, cu imprimeu. Au buzunare si se inchid cu nasture si fermoar. Materialul este de grosime medie, elastic, tip denim. Poarta-i la birou, impreuna cu o bluza mulata si un sacou uni.  
pantaloni-business-femei5

Pantaloni PrettyGirl Trendy Zipper Black • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni de stofa, cu un croi drept, ideali pentru tinutele office. Sunt accesorizati cu fermoar pe talie si au buzunare in fata. Croiti din material usor elastic, de grosime medie. Se inchid cu fermoar s 2 nasturi.  
pantaloni-business-femei6

Pantaloni PrettyGirl Trendy Zipper Grey • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni de stofa, cu un croi drept, ideali pentru tinutele office. Sunt accesorizati cu fermoar pe talie si au buzunare in fata. Croiti din material usor elastic, de grosime medie. Se inchid cu fermoar s 2 nasturi.  
pantaloni-business-femei7

Pantaloni business LaDonna Charismatic Look Black • LaDonna

Pantaloni
Pantaloni office tip pana, cu aplicatii de catifea. Sunt accesorizati cu buzunare false, croiti din stofa neelastica subtire. Se inchid cu fermoar si nasture. 
pantaloni-business-femei8

Pantaloni PrettyGirl Office Trend DarkBlue • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni din bumbac, cu talie medie, din material gros si elastic, cu buzunare la spate. Alege o pereche de pantaloni care evidentiaza o silueta perfecta si se potrivesc pentru sezonul rece. Ii poti asorta cu o bluza tip helanca si frigul nu va ajunge la tine! 
pantaloni-business-femei9

Pantaloni  business Inspiring Time Black • Artista

Pantaloni
Pantaloni din bumbac, tip pana, din material elastic, cu buzunare la spate si false in fata. Croiti din material de grosime medie, se inchid cu fermoar si nasture. Ii poti imbraca la tinute de zi sau office, asortati la bluze cu un croi lejer sau mulate pe corp ori cu o camasa cambrata.

PANTALONI BUSINESS FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   

Pantaloni PrettyGirl Simply Office Grey • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni office, lungi, cu buzunare in fata si buzunare false in spate, se inchide cu fermoar lateral, croi drept, material usor elastic. 
pantaloni-business-femei10

Pantaloni Daniella Cristea Ultramodern Cream •

Pantaloni
Pantaloni office-chic, din stofa neelastica, cu buzunare normale in fata si buzunare false la spate. Materialul este moale, placut in contactul cu piele. Alege-i pentru o tinuta de zi si vei arata senzational. Se inchid cu nasture si fermoar.
pantaloni-business-femei11

Pantaloni Daniella Cristea Senior Lady Fuchsia •

Pantaloni
Pantaloni trapez pentru un look modern. Asorteaza-i cu un body, o camasa sau o bluza chic si vei avea o tinuta office eleganta.  
pantaloni-business-femei12

Pantaloni PrettyGirl Perfect Selection Black • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni office cu un design practic, cu buzunare. Se inchid cu fermoare si un nasture si sunt usor de asortat la camasa sau bluza ta favorita. Nu a fost nicicand mai usor sa iti alcatuiesti tinuta perfecta pentru birou!
pantaloni-business-femei13

Pantaloni PrettyGirl crem office conici cu talie medie • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni casual sau office 3/4 din bumbac, cu un croi mulat. Materialul este usor elastic, subtire si se inchid cu fermoar si nasture. Au buzunare in fata si in spate.  
pantaloni-business-femei14

Pantaloni office cu buzunare albastru-inchis cu accesoriu tip curea •

Pantaloni
Pantaloni 3/4 casual din material elastic cu buzunare si elastic lat in talie. Sunt accesorizati cu o curea si au croiul lejer. Se inchid cu fermoar si nasture. Asorteaza-i inteligent si obtine un look office-chic.   
pantaloni-business-femei15

Pantaloni office evazati PrettyGirl albastri cu buzunare • PrettyGirl

Pantaloni
Pantaloni trapez in stil office din material usor elastic, de grosime medie. Au buzunare in fata si in spate si se inchide cu fermoar si nasture. Imbraca-i la o camasa cambrata si vei fi chic la serviciu.