fashiondays.ro

Rochii de ocazie din oferta Fashion24

rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-1

Rochie De Ocazie Gold Back Blue

O rochie sexy nu poate sa lipseasca din garderoba niciunei femei care tine la felul in care se prezinta cand merge la o petrecere rafinata. Micuta rochie albastra este inlocuita de mult mai indrazneata micuta rochie albastra sub forma modelului de fata. Aceasta este o rochie de ocazie intr-o nuanta de albastru care starneste fantezii si se aseaza de minune pe orice tip de corp. Este o rochie de tip bodycon simpla, pe corp, de o lungime medie, peste genunchi. Detaliul care starneste cel mai mult atentia si farmeca odata cu aparitia femeii imbracata astfel este reprezentat de spatele gol al acestei rochii de ocazie care este totusi accesorizat elegant cu mai multe randuri de siraguri pretioase de lanturi fine si subtiri.
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-2

Rochie De Ocazie Turquoise Addiction

Iti doresti o rochie eleganta care sa se remarce prin simplitate si splendoare? Rochia Turquoise Addiction te invaluie in nuante marine ce vor atrage privirile tuturor. Detaliile din dantela cad lent pe linia corpului, astfel incat formele tale sa fie puse in evidenta si sa emani eleganta si bun gust. Rochia de seara Turquoise Addiction este un trend de top anului, avand una dintre cele mai calme si iubite nuante. Este potrivita oricarei femei dornice sa emane putere de decizie, expresivitate si eleganta, asemeni vedetelor de la Hollywood. Fii tu cea care paseste pe propriul covor rosu!
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-3

Rochie De Ocazie Romantic Black

Deosebita rochie lunga, tip sirena, in nuante de negru, cu manecile scurte, decolteul in forma de U si insertii elegante la spate. Alege ideala rochie de ocazie Romantic Red si radiaza!

ROCHII DE OCAZIE FASHION24, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-4

Rochie De Ocazie Yellow Lady

Eleganta rochie lunga de seara, in nuante de galben si negru, cu decolteu adanc in forma de U, insetii fine din dantela neagra in zona taliei, bretele subtiri, bustul buretat si decupaje elegante la spate. Straluceste alaturi de superba rochie de seara Yellow Lady!
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-5

Rochie De Ocazie Pink Evenings

O superba rochie eleganta de seara si de ocazie, in nuante de bej si roz, partea superioara fiind realizata din saten deosebit cu decupaj fin la spate iar fusta realizata din dantela eleganta cu motive florale, talia fiind evidentiata pritr-un accesoriu din dantela brodata.
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-6

Rochie De Ocazie Black Lady

Eleganta rochie lunga de seara, in nuante de negru, cu decolteu adanc in forma de U, insetii fine din dantela in zona taliei, bust buretat, bretele subtiri si decupaje elegante la spate. Straluceste alaturi de superba rochie de seara Pink Lady!
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-7

Rochie De Ocazie Romantic Green

Alege sa arati mereu altfel cu fiecare eveniment la care participi. Niciodata nu vei avea suficiente rochii in garderoba, de aceea este bine sa ai cate o astfel de tinuta in fiercare culoare si pentru fiecare tip de eveniment special la care vei participa. Astfel ca o rochie de ocazie precum modelul Romantic Green este exact ceea ce iti trebuie pentru o seara speciala la care doresti sa fii complimentata si sa smulgi aplauze de la toata lumea. Verdele turcoaz al rochiei deosebite indeamna la visare si la tandrete, pe cand croiul de tip sirena iti va sublinia delicat formele minunate ale corpului, atragand priviri pline de dorinta. Manecile scurte si decolteul in forma de U al acestei rochii de ocazie sunt suficient de cuminti, in timp ce insertiile elegante si panglicile fine cu care se strange rochia la spate constituie exact acea nota de mister si de seductie pe care vrei sa o exprimi pentru a cuceri partea masculina. Alege sa fii feminina si romantica in aceasta rochie de ocazie pretioasa verde smarald!
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-8

Rochie De Ocazie Precious Mesh Blue

O superba rochie eleganta de seara si de ocazie, de culoare albastra cu decolteu rotund, decupaj in zona bustului, aplicatii din dantela si crapatura pe picior.
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-9

Rochie De Ocazie Elegant Sequin

O superba rochie eleganta de seara si de ocazie, de culoare albastra cu decolteu rotund, decupaj in zona bustului, aplicatii din dantela si crapatura pe picior.
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-10

Rochie De Ocazie Pink Paradise

O deosebita rochie eleganta de seara si de ocazie, alcatuta din tul si dantela fina, decolteul rotund si inchidere prin fermoar la spate, fabricata in Romania. Alege-o si vei fi invidiata!
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-11

Rochie De Ocazie Romantic Red

Deosebita rochie lunga, tip sirena, in nuante de rosu, cu maneci scurte, decolteu in forma de U si insertii elegante la spate. Alege ideala rochie de ocazie Romantic Red si radiaza!

ROCHII DE OCAZIE FASHION24, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-12

Rochie De Ocazie Gold Lace

Rochia de ocazie maxi Gold Lace este eleganta si sofisticata, dispune de un top minunat din broderie auriu cu negru, maneci scurte si bufante pe umeri, decolteu rotund si spate partial gol. Transparenta materialului auriu brodat din partea de sus a spatelui rochiei ofera o priveliste sexy catre pielea fina din acest loc. Fusta neagra, lunga, a rochiei de ocazie este indrazneata datorita slitului adanc ce lasa la iveala picioarele frumoase ale purtatoarei. Lungimea rochiei este de 162 de centimetri, perfecta pentru a fi purtata de orice femeie cocheta ce ii place sa poarte tocuri inalte. Topul frumos ornamentat auriu cu negru, cu decolteul rotund subliniaza frumos formele delicate si feminine, in timp ce materialul strans din talie o subtiaza si o subliniaza placut, facand un contrast minunat cu fusta lunga ca de printesa a tinutei. Modelul Gold Lace face parte dintre acele rochii de ocazie potrivite pentru orice eveniment special din viata unei femei sofisticate.
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-13

Rochie De Ocazie Red Sequin

O minunata rochie de ocazie in care vei straluci! Superba rochie eleganta de seara, din paiete stralucitoare, cu maneci scurte, iar spatele este decupat in forma de V.
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-14

Rochie De Ocazie Red Lace

Este o minunata rochie de ocazie, eleganta, rochie lunga din dantela, de culoare rosie, cu decolteu in forma de V, maneci scurte, decolateu adanc la spate.
rochie-de-ocazie-din-oferta-fashion24-15

Rochie De Ocazie White Pair

O rochie de ocazie alba, simpla, cu maneci scurte si cu accesoriu la gat este o tinuta ideala pentru orice eveniment la care esti invitata. Insa, de dragul miresei, evita sa porti asa ceva la nunta. Nu de altceva, dar vei ajunge sa concurezi cu mireasa si chiar sa o eclipsezi.
Asadar, aceasta rochie de ocazie White Pair este o clasica tinuta feminina de lungime midi, cu maneci scurte, pe corp, si cu un guler frumos din strasuri aplicate la baza gatului. Pentru ca dispune de un asemenea accesoriu, nu vei mai avea nevoie de alta bijuterie care sa puna in evidenta tinuta.
Insa, uitandu-te atent la rochie, albul acesteia nu este chiar alb, deoarece dispune si de un model chic imprimat pe materialul delicat al acesteia. Este una dintre acele rochii de ocazie pure, diafane si care iti ofera o stralucire aparte, prospetime si o eleganta desavarsita.