fashiondays.ro

Rochii din catifea pentru ocaziile verii

rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-1

Rochii din catifea pentru nuntile verii 2017!


Catifeaua e unul din materialele ce se poarta sezonul acesta si care se va purta cel putin inca un sezon. Pe langa ca e in tendinte, catifeaua e sexy si feminina. Un material delicat ce pune in evidenta silueta feminina intr-un mod aparte.

Rochiile tip creion din catifea evidentiaza formele feminine si dau un plus de senzualitate celei ce le poarta. Rochiile lungi din catifea tip sirena, cu trena sau cele care cad de sub piept usor pe langa coapse dau un aer aristocrat celei ce alege sa le imbrace. Catifeaua confera o eleganta aparte!

Vezi ce modele de rochii din catifea iti propune StarShinerS pentru nuntile din acest an!


Rochie Fofy Nymphaea DarkBlue

Rochie tip creion, catifelata si foarte fina la atingere. Broderia aplicata manual face ca aceasta sa capete un aspect asimetric. Poart-o cu incredere la un eveniment special din viata ta si vei fi cu siguranta in centrul atentiei!

rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-2rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-3

Rochie Ana Radu Velvet Rafinement Black

Rochie din catifea, accesorizata cu franjuri in lateral si la maneci, peste materialul usor transparent. Are decolteu in V si se inchide cu fermoar la spate. Umerii sunt buretati, iar materialul este neelastic, de grosime medie. Poart-o cu tocuri inalte si vei fi eleganta si sexy!

rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-4rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-5

Rochie Fofy Gentle Line Red

Rochie din catifea, in combinatie cu dantela, pana la genunchi, cu un croi tip creion. Are volan peplum in talie, fiind ideala pentru cele ce au solduri inguste. Este accesorizata cu o curea cu fundita ce marcheaza linia taliei.

rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-6rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-7

Rochie LaDonna Prima Diva Black

Rochiile din catifea sunt elegante si speciale. Acest model este croit special pentru a te simti ca o diva. Lunga, cu trena, rochia este alegerea potrivita pentru serile in care participi la o gala sau alt eveniment special: bal, banchet, nunta sau botez.

rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-8rochii-din-catifea-pentru-ocaziile-verii-2017-9

Care e modelul preferat de tine?

*Rochiile prezentate se gasesc in SHOPPING City Timisoara, in Lotus Center Oradea sau online click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-din-catifea-pentru-nuntile-verii-2017/