fashiondays.ro

Rochii din voal deosebite

rochie-din-voal1

Rochie Madina Bordo Scurta din Voal de Ocazie •

ROCHII
Rochia bordo Madina din voal este alegerea potrivita pentru un look elegant si atractiv la un eveniment special! Croiul larg al rochiei este lejer accesorizat cu un volan bufant din tul la baza rochiei si voal discret pe corset si spate. Gulerul maxi care acopera corsetul si spatele este in pliuri delicate creand un efect de rafinament. Rochie bordo scurta de ocazie Aspect bufant Guler maxi in pliuri Croi larg Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII IEFTINE ELEGANTE, VEZI OFERTA COMPLETA AICI
rochie-din-voal2

Rochie Anemarie din Voal cu Imprimeuri Colorate •

ROCHII
Alege rochia Anemarie din voal cu imprimeuri colorate pentru un look elegant si lejer! Croiul clos cu un cordon detasabil accesorizat cu un design vaporos este potrivit pentru orice moment al zilei. Decolteul in forma de V si manecile evazate iti evidentiaza feminitatea. Rochia are un imprimeu floral in tonuri dinamice de roz lila si verde. Rochie eleganta de zi cu aspect vaporos Imprimeu floral multicolor Croi clos Cordon detasabil Maneci evazate Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-din-voal3

Rochie Missa Ivoar din Voal cu Flori Oranj •

ROCHII
Alunga canicula purtand rochia ivoar Missa din voal cu flori oranj! Rochia are un aspect vaporos datorita texturii din voal evidentiindu-ti silueta prin croiul clos accesorizat cu un cordon detasabil. Imprimeul floral este maxi cu flori inedite in ton oranj si motive geometrice in nuante dinamice de maro si albastru. Rochie ivoar de zi din voal Imprimeu maxi cu flori oranj Aspect vaporos Croi clos Cordon detasabil Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-din-voal4

Rochie Amber Albastra din Voal cu Broderie •

ROCHII
Pentru un look elegant si lejer in orice moment al zilei alege rochia albastra Amber din voal cu broderie florala! Rochia este in croi larg pornind de la nivelul bustului prin pliuri discrete. Aspectul vaporos este accesorizat cu o eleganta broderie florala in tonuri dinamice de turcoaz lila si crem aplicata pe bust si pe spate. Rochie albastra din voal Broderie florala pe bust si spate Pliuri discrete Croi lejer Se inchide cu nasture la spate Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-din-voal5

Rochie Laria din Voal Lila Croi Larg •

ROCHII
Pentru o tinuta eleganta si vaporoasa alege rochia Laria din voal pe ton lila! Rochia este in croi larg cu o textura tip voal creand un efect vaporos si elegant. Decolteul este oval discret accesorizat cu maneci evazate pentru a-ti sublinia feminitatea. Imprimeul maxi lila contrasteaza cu desingul rochiei pentru un aspect dinamic. Rochie neagra eleganta din voal Imprimeu maxi floral pe ton lila Croi larg Maneci evazate Se inchide cu nasture la spate Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-din-voal6

Rochie Laria din Voal Oranj cu Imprimeu •

ROCHII
Alege rochia oranj Laria din voal cu imprimeu geometric pentru un look dinamic si vaporos! Rochia este in croi larg comod pentru zilele toride. Manecile evazate si decolteul oval iti pun in evidenta feminitatea. Imprimeul rochiei este dinamic cu forme geometrice maxi si dungi discrete albastre. Rochie oranj din voal cu imprimeu geometric Aspect vaporos Maneci evazate Croi larg Se inchide cu nasture la spate Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-din-voal7

Rochie Irisel Albastra de Lux de Seara •

ROCHII
Fii romantica si splendida purtand rochia albastra Irisel de lux cu fir auriu! Rochia este in croi clos delicat acoperit de un voal delicat creand o trena eleganta. Decolteul in forma de V spatele decupat si manecile delicate din broderie si aplicatii florale iti subliniaza feminitatea. Fir auriu inserat pe corset spate si talie contrasteaza cu tonul bleumarin al rochiei atragand privirile asupra tinutei tale. Insertii florale handmade sunt unice accesorizand efectul de rafinament al rochiei. Rochie albastra lunga de lux cu fir auriu Insertii florale handmade Decolteu in forma de V cu push-up Croi clos Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 63% poliester 33% viscoza 4% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-din-voal8

Rochie Dora Bej Auriu de Lux cu Aplicatii •

ROCHII
Pentru un look regal alege rochia bej Dora cu aplicatii handmade si fir auriu! Rochia are aspect de sirena un voal delicat completand croiul clos. Feminitatea este evidentiata printr-un decolteu in forma de V pe corsetul cu push-up spate decupat si bretele delicate create din broderie si insertii handmade. Corsetul spatele si talia sunt integral accesorizate cu insertii florale handmade si broderie cu fir auriu creand un efect elegant si fastuos. Rochie bej lunga de lux cu aspect de trena Broderie cu fir auriu Insertii florale handmade Corset cu push-up Croi clos Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Material 63% poliester 33% viscoza 4% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
rochie-din-voal9

Rochie Moze Alesia cu Flori Oranj din Voal •

ROCHII
Alege rochia oranj din voal Moze Alesia cu flori pentru un look elegant si lejer! Rochia are croiul larg comod putand fi purtata in orice moment al zilei. Tonul negru elegant al rochiei este accesorizat cu un imprimeul floral maxi in ton oranj. Firul stralucitor inserat integral pe rochie atrage atentia la orice eveniment. Decolteul oval si manecile evazate creaza un aspect vaporos al tinutei tale. Rochie neagra eleganta cu fir stralucitor Imprimeu floral maxi Croi larg Se inchide cu nasture la spate Decolteu oval Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
  
ROCHII IEFTINE ELEGANTE, VEZI OFERTA COMPLETA AICI   
rochie-din-voal10

Rochie Precious Rosie de Seara cu Broderie •

ROCHII
Fii pretioasa la orice eveniment purtand rochia rosie Precious cu broderie aurie! Rochia este in croi clos care porneste de la un cordon fals accesorizat cu broderie florala punandu-ti in evidenta silueta. Baza rochiei are aspect de trena din voal vaporos. Corsetul si spatele au inserate broderie florala si motive geometrice in nuanta aurie pentru un look regal. Rochie rosie lunga de seara cu broderie florala Insertii handmade aurii Design petrecut Croi clos Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   
rochie-din-voal11

Rochie Polina Albastra de Seara din Voal •

ROCHII
Alege rochia albastra Polina din voal pentru un aspect regal la orice eveniment! Rochia are un decolteu discret in forma de V si manecile vaporoasae accentuandu-ti silueta. Cordonul fals al rochiei este accesorizat cu o broderie florala maxi creand pliuri delicate pe corset si pe solduri rochia mulandu-se elegant pe corp. Rochie albastra de seara Croi cu pliuri discrete Cordon fals accesorizat cu broderie Decolteu in forma de V Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 60% poliester 40% viscoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-din-voal12

Rochie Helga Rosie din Voal cu Pliuri la Bust •

ROCHII
Tonul dinamic al rochiei rosii Helga din voal atrage toate privirile la orice eveniment! Rochia are un croi asimetric pornind la bust evidentiindu-ti discret soldurile. Bustul este accesorizat cu pliuri discrete si broderie florala pe umarul drept. Rochia are un aspect vaporos perfect pentru petrecerile de vara. Rochie rosie de ocazie Decolteu oval feminin Croi asimetric cu pliuri la bust Broderie florala pe umarul drept Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-din-voal13

Rochie Noella Marsala din Voal Croi Larg •

ROCHII
Rochia Noella pe ton marsala nu trebuie sa iti lipseasca din colectie! Rochia este in croi larg din voal cu aspect vaporos astfel perfecta pentru zilele de vara in care vrei sa te simti lejera si eleganta. Decolteul si spatele decupat sunt in forma de V cu bretele incrucisate pentru un efect inedit. Rochie marsala de zi din voal Decolteul si spatele in forma de V Bretele incrucisate Croi larg Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata
rochie-din-voal14

Rochie Fantasy de Vara din Voal Verde •

ROCHII
Fii pregatita pentru zilele toride purtand rochia Fantasy din voal verde! Rochia are decolteu oval cu pliuri precum si un cordon alb accentuandu-ti silueta. Voalul este imprimat in tonuri de crem si verde accesorizate cu flori rosii. Rochie midi de zi cu imprimeu floral in tonuri de verde Croi clos Captusita pe interior Cordon detasabil Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
rochie-din-voal15

Rochie Noella Bordo din Voal si Croi Larg •

ROCHII
Simte-te comod in rochia Noella Bordo din voal! Rochia are croi larg format din pliuri si maneci evazate. Nuanta de bordo este una atractiva rochia poate fi purtata in orice moment al zilei. Rochie bordo larga de zi Croi cu pliuri Captusita pe interior Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!