fashiondays.ro

Sandale din piele: modele în tendințe

sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta1

Sandalele Verii 2017: Ultimele modele în tendințe


Prea multe sandale sau prea puține zile de vară? Cu siguranță vara ți se pare prea scurtă, însă parcă devine și mai mică atunci când dai peste o colecție de sandale și nu mai știm ce ne place mai mult și ce să cumpărăm mai repede!

Așa că hai să aflăm ce sandale de damă se poartă anul acesta: de la modele purtate de vedete, până la perechile care au defilat pe podiumurile de modă, aici descoperi ultimele tendințe din 2017. Îți propunem peste 20 de modele din fascinanta lume a sandalelor, din piele naturală sau din piele întoarsă.

Iată cele mai noi modele de sandale de damă din noua colectie – descoperă ce sandale ți se potrivesc!

Sandalele în tendințe: Ce modele de piele se poartă în vara lui 2017?


Iubim sandalele, de la flip flops cu care numărăm firele de nisip printre degete, la cele mai sofisticate modele create pentru a ne transforma în vedetele unei seri pline de eleganță. Ne plac sandalele pentru că ne asigură confort, și în același timp un aspect deosebit. Dar mai ales, ne plac sandalele pentru că vin odată cu vara!

Sandalele cu toc: Modele elegante și casual

 

Când vine vorba de sandale de damă, universul modelelor este nemărginit. Iată în continuare ce tipuri de sandale se poartă în 2017:

sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta2


Sandale cu toc gros, mediu

 

Indiferente de ținută, sandalele cu toc îți pun în valoare picioarele. Fie că alegi sandalele cu toc înalt sau mai mic, fie pe cele cu toc subțire sau gros, în toate vei emana feminitate și eleganță! Ce tipuri sandale cu toc se poartă în 2017?

Iată care sunt în opinia noastră cele mai frumoase sandale cu toc din acest sezon:


Dacă vrei o alternativă mai practică a sandalelor cu toc subțire, optează pentru o pereche de sandale cu toc gros. Ele sunt mai comode și merg de minune atât la o fustă scurtă elegantă, cât și la o pereche de pantaloni lejeri.

Sandalele cu toc gros, chiar pătrat, sunt unele din must have-ul oricărei fashioniste care vrea să încorporeze sandalele în ținutele ei de birou sau de ieșit în oraș. Alege o astfel de pereche de sandale dacă ești tipul de femeie care aleargă toată ziua prin oraș, sau dacă vrei pur și simplu să te simți comod, dar să arăți grozav! Perfecte în ținute casual sau office.

sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta3

Sandalele cu toc subțire sunt mereu chic și se asortează perfect cu ținutele elegante. Alege să le porți cu o fustă în cloș, cu pliuri sau o pereche de pantaloni mai office sau mai lejeri, în funcție de ocazie. Perfecte în ținute elegante, de ocazie, sau de cocktail, sau chiar la o petrecere de nuntă!

sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta4sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta5

Tocul stiletto pare să nu se demodeze niciodată. Și în vara 2017, designerii au ales acest toc pentru colecțiile lor de sandale și pantofi.

sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta6sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta7

Așadar, vara aceasta nu trebuie să-ți lipsească o pereche de sandale cu toc stiletto, care adaugă accente seducătoare ținutelor tale.


Sandale cu toc înalt, elegant


Tocuri de 5 cm, 6 cm sau chiar de 20 cm? Când îți cauți o pereche de sandale, sigur te uiți la cât de înalt sau jos este tocul. Asta pentru că tocul e cel care te ajută când vrei să fii mai elegantă sau mai practică.

Dacă mergi la un eveniment sau un party, sandalele cu toc înalt sunt opțiunea ideală. Alege o pereche de sandale în culori metalice, pentru un look mai excentric sau sandale cu un toc mai gros, în culori fade, pentru o ținută mai simplă și mai casual. Iată câteva din cele mai deosebite modele cu toc înalt din colecția AMA:
sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta8sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta9

 

Sandale cu toc mic, confortabil


Dacă nu ești fana tocurilor înalte, există o mulțime de modele de sandale foarte atrăgătoare și frumoase cu toc mic. Acest tip de sandale îți oferă un confort mult mai ridicat și e potrivit pentru zilele de vară când mergi la birou, dar și pentru ieșirile cu prietenii.
sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta10sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta11

 

Sandalele “Gladiator”


Sandalele tip gladiator sunt un tip de sandale care se prind pe picior cu ajutorul mai multor curele, de obicei până la genunchi, sau peste.

Sunt unul din cele mai tari modele de sandale, potrivite în special la ținute casual-fashion. Chiar dacă puțin văzute pe podiumurile marilor prezentări de modă, sandalele gladiator sunt încă purtate și apreciate. Asta pentru că sunt lejere, răcoroase și se potrivesc la o mulțime de piese vestimentare. Cel mai bine se asortează la hainele cu volane cu mult volum, vaporoase, în vogă sezonul acesta.

Pentru un look boho sau mai chic, alege să porți sandalele gladiator la o rochiță scurtă vaporoasă, o fustă mini sau chiar una mai lungă cu crăpături generoase, care să-ți dezvălui frumusețea sandalelor și a picioarelor. Pentru când vrei să fii mai casual, o pereche de pantaloni scurți cu un top finuț merg de minune la sandalele gladiator!
sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta12

 

Sandale cu platformă


Sandalele cu platformă  sunt un tip de sandale cu o talpă medie sau înaltă, dar groasă, create special pentru a asigura confort piciorului. Din fericire, pe cât de comode sunt, pe atât de chic. Inspirate din moda anilor ‘90, sandalele de damă cu platformă sau talpă ortopedică sunt extrem de actuale în vara 2017! Poți alege platforme mai înalte sau mai joase, modele simple sau mai extravagante, în funcție de înălțimea și preferințele tale.

Dacă sandalele cu toc ți se par prea incomode, dar vrei totuși să adaugi câțiva cm înălțimii tale, atunci platformele sunt alegerea ideală. Sandalele cu platforma se poartă la fuste sau rochițe lejere și lungi, până în pământ, pentru a alungi într-un mod plăcut silueta. Le mai poți asorta și la pantaloni pentru serile când vrei să te simți mai lejeră, sau la birou, cu o cămășuță ușoară.

sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta13sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta14

Indiferent de opțiunea ta, sandalele cu platformă conferă eleganță ținutei tale, dar și confort deplin.

Sandalele cu platforma se poartă la fuste sau rochițe lejere și lungi, până în pământ, pentru a alungi într-un mod plăcut silueta, alături de accesorii îndrăznețe și vei obține un look boho, lejer și feminin pentru vară.. Le mai poți asorta și la pantaloni pentru serile când vrei să te simți mai lejeră, sau la birou, cu o cămășuță ușoară.
sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta15

 

Sandale fără toc, cu talpa joasă, pentru picioare foarte relaxate


Fie că ești pe plajă sau departe de șezlong sau orice formă de relaxare, este obligatoriu să ai în garderobă o pereche de sandale cu talpă joasă, pentru a te simți mereu comod. Din fericire, aceste sandale se găsesc într-o diversitate foarte mare de combinații de culori, imprimeuri și modele cu diverse aplicații. Perfecte în orice tip de ținute, dar mai ales la o ținută cu blugi, relaxată, în stil casual.

Cele mai comode sandale sunt cele mai confortabile, care nu pun presiune pe talpă, cum sunt perechile de mai jos:
sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta16sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta17

Alege să porți sandalele fără toc la o fustă lungă, vaporoasă sau la o pereche de pantaloni trendy, în funcție de lookul pe care vrei să-l abordezi.


Sandale romane


Foarte asemănătoare cu sandalele gladiator, sandalele romane sunt sandale mai scurte și mai joase, fiind mai practice, pentru că se încalță rapid. Acestea oferă foarte mult confort, datorită multiplelor curele care îți fixează și sprijină piciorul. Deja știi ce însemnă asta, nu? Plimbări mai lungi și mai frumoase!

sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta18sandale-in-tendinte-ce-modele-se-poarta19

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-sandale/