fashiondays.ro

Bluze de vara cu diferite croiuri

4 bluze ideale pentru vara 2017!


O colectie deosebita de bluze cu diferite croiuri: evazate, asimetrice, cu guler sau tip helanca potrivite pentru a fi purtate zi de zi. Indiferent ce anume vrei sa inspiri: un aer childish, sobru sau sweet, cu siguranta vei gasi la noi ceea ce cauti. Noi venim in intampinarea ta cu o gama larga de bluze moderne ce pot fi combinate la fuste, pantaloni sau blugi. Alege ce ti se potriveste!

Afla care sunt propunerile StarShinerS pentru vara aceasta!


Bluza dama Top Secret alba casual cu croi larg cu maneci tip fluture


Bluza casual lejera cu maneci fluture cu imprimeu. Este croita din bumbac elastic, de grosime medie. Imbrac-o la blugii tai preferati sau la pantaloni scurti cu un croi mulat.


 

Bluza dama Fofy alba cu maneca scurta cu imprimeu floral

 

Bluza cambrata cu maneci scurte tip capac si accesoriu tip fundita, cu imprimeu floral. Are volanas in talie si este croita din bumbac elastic, de grosime medie si se inchide in lateral cu fermoar. Imbrac-o la fusta tip creion pentru o tinuta office chic.


 

Bluza dama cu maneci clopot PrettyGirl verde-deschis accesorizata cu snur


Bluza dama cu maneci lungi, clopot, croita din material vaporos, placut in contact cu pielea. Manecile clopot atrag atentia asupra soldurilor in timp ce mergi, asa ca sunt recomandate celor ce au solduri inguste. Se potriveste de minune la pantaloni sau blugi skinny.


 

Bluza dama albastra brodata din bumbac cu croi larg


Ie traditionala din combinatie de in cu bumbac, cu un croi larg, material usor transparent, maneci scurte si motive etno. Datorita materialului din care e confectionata bluza e recomandata in special in zilele toride de vara, deoarece absoarbe transpiratia si permite corpului sa respire.



Ce model de bluza preferi sa porti vara?

*Bluzele se gasesc in SHOPPING City Timisoara in Lotus Center Oradea sau online click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/4-bluze-ideale-pentru-vara-2017/