fashiondays.ro

Top 5 Televizoare Philips 4K Ultra HD, 139 cm

 

5.TelevizorSmart LED Ultra HD 4K, Philips 55PUS6101/12, 139 cm,


top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm2top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm3

Descopera calitatea imaginii Ultra HD cu Pixel Plus Ultra HD
Experimenteaza claritatea 4K Ultra HD cu motorul Philips Pixel Plus Ultra HD. Optimizeaza calitatea imaginii pentru a beneficia de imagini line si fluide cu detalii si profunzime incredibile. Bucura-te de imagini 4K mai clare, cu nuante de alb mai stralucitoare si nuante de negru mai intense, de fiecare data.

4K Ultra HD este o rezolutie cum nu ai mai intalnit niciodata
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Datorita celor peste 8 milioane de pixeli si tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obtine cele mai bune imagini, indiferent de continutul original. Bucura-te de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, de contrast superior si de miscare naturala si detalii fara cusur.

Noul standard HEVC integrat, pentru a te bucura de inalta calitate 4k
Noul standard HEVC integrat iti permite sa te bucuri de o transmisie cu o rezolutie 4k de inalta calitate a imaginii.

4.Televizor LED Smart Philips, 139 cm, 55PUH6101/88, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm4top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm5

Pixel Plus Ultra HD
Traieste experienta 4K la cel mai inalt nivel al claritatii imaginii. Procesorul nostru de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil.
     
Micro Dimming
Softul nostru special analizeaza 6400 de zone diferite ale imaginii si astfel iti ofera cel mai bun contrast pentru imagini cat mai clare si reale.
     
800 PPI
Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta.

3.Televizor LED Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS6501/12, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm6

Ambilight
Ambilight teste tehnologia unica Philips ce vine sa completeze un super SmartTV cu Android. Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi te vei bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV.

Picture Performance Index
Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta.

Quad Core + Android
Procesorul Philips Quad Core ofera toata puterea de care Android are nevoie. Cu Android pe TV vei folosi aplicatii, vei naviga si te vei juca bucurandu-te de cea mai rapida si mai fluenta interactiune.

Philips Android TV
Philips Android TV Cu Android pe Smart TV-ul tau te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de  mai multa viteza. Ai acces la continut nelimitat: jocuri si aplicatii direct din Google Play Store.

2.Televizor LED Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS6581/12, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm7top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm8

Android TV : O experienta TV mai rapida , mai personala Philips Android TV
Philips Android TV Cu Android pe Smart TV-ul tau te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. Ai acces la continut nelimitat: jocuri si aplicatii direct din Google Play Store. Google Cast Foloseste Google Cast impreuna cu dispozitivul tau smart pentru a te bucura de interactiunea dintre dispozitive. Printr-o apasare de buton poti vedea continutul de pe telefonul sau tableta ta, compatibila cu Google Cast, direct pe ecranul televizorului. Mai mult de atat poti folosi dispozitivul tau smart in timp ce continutul ruleaza pe tv. Google Play

Google Play™ iti ofera jocuri pentru toate varstele. Optimizat pentru a fi jucate pe TV arata incredibil de bine. Nu mai ai nevoie de alte cabluri sau de o alta consola de jocuri. Te poti juca folosind un controler wireless si spui adio cablurilor. Quad Core + Android
Procesorul Philips Quad Core ofera toata puterea de care Android are nevoie. Cu Android pe TV vei folosi aplicatii, vei naviga si te vei juca bucurandu-te de cea mai rapida si mai fluenta interactiune.

Ambilight
Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi te vei bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV. Philips TV Remote
Comunicarea cu TV-ul nu a fost niciodata mai simpla si mai distractiva. Foloseste dispozitivul tau smart impreuna cu aplicatia Philips TV Remote pentru a controla televizorul chiar si atunci cand nu iti gasesti telecomanda. Picture Performance Index Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta.

1.Televizor Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS6482/12, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-philips-4k-ultra-hd-139 cm9

Ambilight pe 3 laturi
Ai creat un camin care este mai mult decat o casa, de ce n-ai alege un televizor care sa fie cald si imbietor? Tehnologia unica Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - si experienta de vizionare mult mai captivanta - proiectand un halo de lumina din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l inconjoara. Culoarea, imaginile vibrante si emotiile depasesc ecranul si aduc in sufrageria ta o experienta de vizionare extraordinara.

High Dynamic Range Premium
High Dynamic Range Premium este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste utilizarea contrastului si a culorilor. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia regizorului. Rezultatul final? Zone luminoase de o claritate excelenta, contrast si culori mai bogate si detalii vii asa cum nu ai mai vazut vreodata.

Natural Motion
Natural Mottion este o tehnologie Philips premiata ce elimina umbrele si efectul de imagine sacadata. Astfel te poti bucura de cele mai fluide imagini, fie ca privesti un film de actiune sau un meci de fotbal.

Ultra resolution upscaling
Cu Philips Ultra Resolution Upscaling te porti bucura de imagini Ultra HD indiferent de sursa. Tehnologia avansata de upscaling impreuna cu un algoritm performant vor imbunatati fiecare pixel din sursa in pixeli mai buni. Rezultatul este o imagine clara si plina de detalii.

Televizoarele 4K Ultra HD Philips - vezi oferta completa