fashiondays.ro

Top 5 Televizoare Samsung 4K Ultra HD, 138 cm

top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-1

 

5.Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6092, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-2top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-3

Luminozitate si claritate a detaliilor
Cu tehnologia HDR de la Samsung, va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, disponibila in sfarsit chiar in sufrageria dumenavoastra.

Optimizare a calitatii continutului aproape de cel UHD
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.

Fiecare detaliu cu rezolutia uluitoare 4K UHD
Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut.
Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin acest  proces revolutionar, continutul conventional devine impresionant.

Acces rapid si intuitiv la toate sursele de continut
Noul Smart Hub a fost definit intr-un mod intuitiv, incat acum regasesti toate categoriile de continut preferate, canal TV, aplicatii de continut, jocuri si multe altele, intr-un singur loc. Acum, utilizatorii pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

4.Televizor SUHDSmart Samsung, 138 cm, 55KS7002, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-4top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-5

Descopera noua dimensiune a experientei TV
Imagini incredibil de realiste, rezolutie UHD pentru a oferi de 4 ori mai multe detalii si un miliar de culori, de 64 de ori mai multe  comparativ cu un televizor UHD. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu  Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita  tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida.

Optimizarea rezolutiei la UHD imbunatateste calitatea imaginilor pe care le vizionati
Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia.

Precision Black pentru cele mai intense nuante de negru
Tehnologia Precision Black de la Samsung imbunatateste contrastul prin optimizarea luminozitatii la nivelul fiecarui led, redand imagini in culori vii si intense, cu nuante de negru bine definite, fara a pierde nici un detaliu.

3.Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6402, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-6top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-7

Experimenteaza emotia din spatele culorilor naturale
Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la  o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.

Auto Depth Enhancer
Imaginile prind viata cu tehnologia Auto Depth Enhancer de la Samsung. Televizorul aplica diferite niveluri de imbunatatire a contrastului pentru diversele zone si obiecte de pe ecran, pentru a oferi imagini de o mai mare profunzime. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul curbat al televizorului dvs. Samsung.

Incearca experienta Smart cu noul sistem de operare Tizen
Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile dvs smart.

Transforma televizorul intr-un centru de divertisment
Folosind functia ConnectShare, puteti viziona un continut variat, conectand pur si simplu stickul USB sau HDD-ul la televizor. Astfel va veti delecta cu filme, muzica si imagini direct pe ecranul televizorului.

Conectare Wireless simpla si rapida
Reteaua LAN wireless integrata permite conectarea la internet a televizorului Smart, fara a fi nevoie de cabluri. Cu ajutorul conexiunilor simplificate, va puteti bucura de continutul preferat direct pe televizorul dvs. Smart Samsung.

2.Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU9002, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-8top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-9

Frumos curbat
Delecteaza-te cu frumusetea designului curbat. Inspirandu-se din natura, fie ca e pornit sau oprit, televizorul intruchipeaza eleganta intr-o stare pura.
Design fara margini;Spune da unei experiente de vizionare incredibila si captivanta. Subtire si fara rama pe cele 3 laturi, fiecare scena arata fascinant.

Peak Illuminator
Peak Illuminator face ca zonele luminoase sa fie si mai luminoase in scenele intunecate. Bucura-te de imagini uimitoare cu un plus de luminozitate in fiecare scena.

Motion Rate 240
Bucura-te de o actiune rapida lina, fara imagini neclare. Motion Rate 240 aduce la viata sportul si continutul rapid in miscare.

Ultra Black
Prin absorbtia luminii, Ultra Black minimalizeaza dramatic reflexiile si iti ofera o imagine la un contrast maxim. Bucura-te de experienta optima de vizionare in orice lumina.


1.Televizor SUHD Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55KS9002, 4K Ultra HD


top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-10top-5-televizoare-samsung-4k-ultra-hd-138cm-11

Descoperiti cea mai captivanta experienta de vizionare, pe care numai un televizor curbat o poate oferi
Televizorul revolutionar cu ecran curbat  de la Samsung va transpune intr-o noua lume a vizionarilor captivante si va face sa va simtiti in mijlocul actiunii, datorita curburii optimizate in functie de dimensiunea ecranului, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat.

Vizualizare clara cu reflexii reduse
Tehnologia Ultra Black dezvoltata de Samsung, inspirata din natura foloseste tiparele  unice, la scara nano, pentru a reduce reflexia luminii si a imbunatati nivelul contrastului. Bucurati-va de continutul redat de televizorul dumneavoastra Samsung, chiar si intr-o sufragerie luminoasa.

Nenumarate jocuri care va vor captiva si va vor fascina
Samsung Smart TV duce jocurile la nivelul urmator, cu o selectie de jocuri senzationale, dinamice si o convergenta cu multe alte dispozitive smart. De la jocurile potrivite pentru intreaga familie, pana la cele de curse si jocuri de actiune, va puteti bucura de titluri care corespund tuturor gusturilor. Jocurile pe ecranul televizorului sunt mai distractive ca oricand, permitand conectarea cu mai multe dispozitive, inclusiv gamepaduri, aplicatii mobile si chiar dispozitive wearable. De asemenea, puteti explora jocurile recomandate chiar din meniul de dedicat. Sa inceapa jocul!

Televizoarele 4K Ultra HD Samsung - vezi oferta completa