answear.ro%20

6 pulovere tricotate de dama deosebite

6-pulovere-de-dama-recomandate1

Pulovere tricotate femei din colectia La Femme


Pulovere de dama, cardigane pentru femei si poncho-uri deosebite din colectia online La Femme. Pulovere pentru femei gasiti in magazinul online La Femme imediat cu inceperea toamnei,pulovere din materiale variate si de calitate superioara.

Modelele sunt inspirate din moda Paris, mon amour, pulovere tricotate, pe gat sau cu nasturi, pulovere calduroase pentru zilele geroase sau din materiale placute cu diverse aplicatii inedite pentru zilele in care vrei sa te simti rasfatata. Te asteptam online cu modele care invaluie trupul si inalta sufletul! Cu drag...


1.Pulover casual argintiu degrade cu tinte decolteu JL101


6-pulovere-de-dama-recomandate26-pulovere-de-dama-recomandate3


Pulover casual argintiu degrade cu tinte decolteu JL101, model din colectia de pulovere La Femme. Pulover cu umar cazut, maneca lunga, degrade metalic piept. Pulover decolteu V spate cu bretele in X. Opteaza pentru cele mai chic modele de pulovere 2017. Compozitie: 100%poliester.Material: tesatura din fibre sintetice cu aplicatii metalice.Lungime: 63 cm. Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S la o inaltime de 1.70 m.

2.Pulover casual negru uni cu decolteu V 8877NG


6-pulovere-de-dama-recomandate46-pulovere-de-dama-recomandate5

Pulover casual negru uni cu decolteu V 8877NG, model din colectia 2017. Pulover cu maneca lunga, decolteu V cu fir lame,  terminatii fir lame.Alege culoarea potrivita din noua colectie de pulovere La Femme! Compozitie: 55%poliester,20%acryl,20%poliamida,5%lana.Material: tesatura din fibre amestecate.Lungime: 60 cm. Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura M-L la o inaltime de 1.70 m.

3.Pulover casual gri cu paiete aurii aplicate 1185G


6-pulovere-de-dama-recomandate66-pulovere-de-dama-recomandate7

Pulover casual gri cu paiete aurii aplicate 1185G, model din colectia La Femme 2016. Puloverul are decolteul barcuta si maneca lunga. Modelul este scurt, lejer, cu paiete aurii aplicate pe partea din fata si pe maneca, iar materialul este placut la atingere. Fii sclipitoare cu noile pulovere La Femme!
Compozitie: 50% vascoza, 45% poliamida, 5% angora, Material: tesatura din fibre amestecate,
Lungime: 58 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S/M la inaltimea de 1,67m.


4.Pulover casual caramiziu cu inima strasuri 0310CAR


6-pulovere-de-dama-recomandate86-pulovere-de-dama-recomandate9

 Pulover casual caramiziu cu inima strasuri 0310CAR, model din colectia La Femme 2016. Puloverul are decolteul in V si maneca lunga. Modelul este mulat si are strasuri aplicate in forma de inima, pe partea din fata. Alege culoarea preferata din noua colectie La Femme! Compozitie: 42% vascoza,40% poliamida,18% lana,Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 58 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S/M la inaltimea de 1,67m.

5.Pulover casual roz cu broderie I love you JP819R


6-pulovere-de-dama-recomandate106-pulovere-de-dama-recomandate11

Pulover casual roz cu broderie I love you  JP819R, model din colectia La Femme 2016. Puloverul are decolteul in V si maneca lunga, cu umar cazut si maneca lunga. Are imprimeu brodat I love you si fetita cu paiete si pietre aplicate. La terminatia manecilor si cea de jos are dunga rosie. Modelul este lejer, cu talie unica (TU). Alege culoarea preferata din noua colectie La Femme! Compozitie: 80%vascoza, 20%elastan. Material: tesatura din fibra sintetica elastica,Lungime: 70 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura TU la inaltimea de 1,67m.

6.Pulover casual ecru cu strasuri la terminatie 1580E




Pulover casual ecru cu strasuri la terminatie 1580E, model din colectia La Femme 2016. Puloverul are decolteul rotund si maneca lunga, model fluture si stramta. Este lejer, cubentita cu strasuri la terminatia de jos. Alege culoarea preferata din noua colectie La Femme! Compozitie: 25% poliamida, 55% acryl, 20% lana, Material: tesatura din fibre amestecate elastice, Lungime: 68 cm, Produs import Franta. Pentru fotografie s-a folosit masura S/M la inaltimea de 1,67m.
  
PULOVERE TRICOTATE FEMEI - VEZI OFERTA COMPLETA