dyfashion.ro

8 rochii scurte de ocazie superbe

8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe1

Rochii pentru bal, banchet, botez, nunta


O femeie trebuie sa fie mereu pregatita pentru orice tip de eveniment. Ca sa arate de fiecare data impecabil, garderoba noastra trebuie sa fie completa, iar rochiile de ocazie nelipsite. Ajutorul magazinului online DyFashion este nepretuit atunci cand vine vorba despre alegerea unei rochii pentru bal, banchet, botez, nunta, o iesire in club sau o masa la restaurant, fiindca gama de rochii de ocazii pe care o pune la dispozitia tuturor femeilor este inegalabila.

Chiar si atunci cand ne pregatim sa iesim cu prietenii vrem sa ne simtim speciale, iar pentru asta gasim raspunsul potrivit la DyFashion. Scurte sau lungi, ne putem evidentia intotdeauna prin tinute unice. Orice femeie se poate remarca printr-o rochie diafana, in culori pastelate sau neon, printr-un model extravagant sau deopotriva simplu. Incepand de la rochiile tip sirena, pana la cele asimetrice sau peplum, confortul oferit este deplin, iar efectul vizual impresionant.

Aceste rochii de ocazie sunt destinate femeilor de toate varstele, indiferent de marime. Rolul lor este de a ne oferi sansa de a arata intotdeauna impecabil, fara prea mare efort.Mai jos, am selectat 8 rochii scurte de ocazie care pot fi o alegere inspirata pentru orice eveniment deosebit:

1.Rochie Pretiosa Scurta cu Broderie Bleumarin •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe28-rochii-scurte-de-ocazie-superbe3

Pentru o aparitie eleganta si seducatoare alege rochia bleumarin scurta Pretiosa cu broderie florala! Tonul bleumarin elegant al rochiei este accesorizat cu broderie florala si paiete contrastante pe bust spate si sold atragand atentia asupra tinutei tale. Rochia are un decolteu petrecut in forma de V si volan delicat din tull pentru un efect spectaculos. Rochie bleumarin scurta de ocazie Decolteu petrecut in forma de V Broderie florala si paiete aurii Croi clos Cordon fals Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

2.Rochie Madina Bordo Scurta din Voal de Ocazie •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe48-rochii-scurte-de-ocazie-superbe5

Rochia bordo Madina din voal este alegerea potrivita pentru un look elegant si atractiv la un eveniment special! Croiul larg al rochiei este lejer accesorizat cu un volan bufant din tul la baza rochiei si voal discret pe corset si spate. Gulerul maxi care acopera corsetul si spatele este in pliuri delicate creand un efect de rafinament. Rochie bordo scurta de ocazie Aspect bufant Guler maxi in pliuri Croi larg Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

3.Rochie Favor Bleumarin In Cute •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe68-rochii-scurte-de-ocazie-superbe7

Este o superba rochie de culoare bleumarin cu broderie florala colorata si vesela. Fusta in cute avantajeaza silueta si te ajuta s ate misti in voie. rochie scurta bleumarin de ocazie cu broderie florala are maneci scurte si fusta in pliuri lungime: 87 cm Material: 70% poliester 30% elastan *Fabricat in Romania

4.Rochie Several Verde Scurta de Ocazie •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe88-rochii-scurte-de-ocazie-superbe9

Fii eleganta si confortabila la orice eveniment special cu rochia verde Several! Croiul larg al rochiei este accesorizat cu maneci cu volane si broderie florala. Decolteul in forma de V este discret. Rochie de seara Se inchide cu nasture la spate Croi larg Maneca scurta Lungime 93 cm Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

5.Rochie Diane Bordo cu Broderie •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe108-rochii-scurte-de-ocazie-superbe11

Pentru un look impecabil la orice eveniment alege rochia Diane! Croiul cu pliuri discrete este accesorizat cu o broderie florala deopotriva pe corset si spate precum si la baza rochiei. Decolteul in forma de V este elegant si feminin. Rochie de ocazie Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Croi cu pliuri Maneca scurta Lungime 93 cm Material 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

6.Rochie Amina Roz Pal de Seara Tafta •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe128-rochii-scurte-de-ocazie-superbe13

Fii o aparitie senzationala la orice eveniment purtand rochia roz Amina! Croiul clos iti evidentiaza silueta. Corsetul si spatele rochiei sunt brodate cu motive florale de asemenea pe soldul drept este aplicata broderie florala. Rochia are buzunare discrete pe solduri. Rochie de seara Captusita pe interior Se inchide cu fermoar la spate Croi clos Maneca scurta Lungime 105 cm Material 100% poliester *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

7.Rochie Iren Verde cu Negru de Seara •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe148-rochii-scurte-de-ocazie-superbe15

Pentru un look inedit alege rochia Iren! Rochia in croi clos este accesorizata cu un decolteu in forma de V si spate decupat. Broderia florala este inserata pe corset pe sold si la baza rochiei. Rochie de seara Captusita pe interior Croi clos Maneca scurta Lungime 90 cm Material 45% poliester 55% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

8.Rochie Alinne Albastra de Seara •


8-rochii-scurte-de-ocazie-superbe168-rochii-scurte-de-ocazie-superbe17

Alege nuanta de albastru electrizant al rochiei Alinne pentru a straluci la orice eveniment! Rochia este in croiu pliuri pornind de la cordonul fals creand un aspect bufant spre baza rochiei. Decolteul si spatele decupat in forma de V atrag atentia asupra aparitiei tale. Rochia este accesorizata cu broderie florala si insertii handmade pe bust si spate. Rochie albastra scurta de seara Aspect bufant Broderie florala pe bust si spate Croi in pliuri Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 55% poliester 45% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII DE OCAZIE - VEZI OFERTA COMPLETA