answear.ro%20

Cardigane pentru toamna 2017 / 2018

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_1

Cardiganele pentru femei: piese chic pentru toamna 2017 / 2018


Cardiganele sunt cele mai vânate piese vestimentare în sezonul rece – sunt confortabile, pufoase și călduroase, se asortează ușor și completează cu succes orice tip de ținută, căreia îi adaugă un punct de interes în plus. Asta înseamnă că nici ție nu trebuie să-ți lipsească din gardeorbă cel puțin un model! 

Îl poți purta într-o mulțime de moduri: cu cămașă, peste rochie, la o pereche de pantaloni de stofă office – cardiganul se asortează practic la aproape orice ținută și este și cea mai bună piesă de tranziție cheie pentru perioada dintre vară și toamnă, care îți va fi util și toată iarna.

De la modelele lungi, la stilul tip jachetă, sau cele tricotate, descoperă cele mai chic cardigane moderne pentru femei, care se poartă în sezonul 2017/2018!

Colecția de cardigane AMA Fashion 2017-2018


cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_2

Fie că e o zi obișnuită sau o ocazie specială, alege cardiganul ideal pentru tine în funcție de tipul de material, croiul preferat și lungimea care te avantajează. Pentru iarnă, alege cardiganele lungi, din materiale moi și tricotate, care te protejează de frig. Vara, poartă cardigane scurte, din materiale lejere, cu tricot larg, care să te răcorească și să-ți lase pielea să respire.
tinute cu cardigan

Iată ce opțiuni de modele de cardigan se poartă în sezonul 2017-2018:


Cardigane lungi sau scurte? Probabil te întrebi ce să alegi când îți cauți un cardigan. Depinde de stilul propriu, de model și de, ai ghicit, înălțime.

1. Cardigane lungi


Pe primul loc în preferințele tendințelor de modă, cardiganele lungi sunt vedeta acestui sezon rece.

Fie că vorbim de cele deasupra sau peste genunchi sau cele chiar până în pământ, toate cardiganele lungi sunt șic și pot fi purtate atât la o ținută office, peste o cămașă cât și la una mai lejeră, peste o rochie, de ieșit în oraș. Cardiganele lungi sunt cele mai potrivite pentru femei înalte, sau care poartă tocuri.

Cardiganele lungi sunt ideale în zilele răcoroase de toamnă, pentru că oferă căldură sporită, față de cardiganele scurte.

Iată câteva idei de ținute cu cardigan lung:

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_3cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_4

 

2. Cardiganele tricotate


Cardiganele tricotate (sau croșetate) le găsești fie ca modele din tricot mai subțire și larg, tip plasă, fie dintr-un tricot mai gros. Cardiganele cu tricot gros sunt mai călduroase, deci toamna-iarna e sezonul lor. Poartă-le peste helănci, sau bluze, pentru un look mai elegant. Împletiturile cardiganului arată perfect și peste o cămașă office.

Iată câteva idei de ținute cu cardigane tricotate:

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_5cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_6

 

3. Cardigane scurte


Pune-ți perechea preferată de jeanși, alege-ți un cardigan scurt și ești gata de plecare! Acest tip de cardigan este unul simplu, dar care inspiră feminitate și merge foarte bine cu balerini sau sandale.

Poartă cardiganele scurte în sezonul primăvară-vară, pentru pata de culoare dorită în ținutele tale.

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_7cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_8

 

4. Cardiganele fără mâneci


Cardiganele fără mâneci se asortează perfect la orice tip de cămașă. Îl poți asorta cu succes la o ținută office, pentru zilele ocupate la birou în care mai iei scurte pauze pe balcon si vrei să te protejezi de frigul de afară, însă fără să îți acoperi întreaga ținută office.

Iată câteva idei de ținute cu cardigane fără mâneci:

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_9cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_10

Iar in zilele de toamnă mai reci, în care vrei să porți chiar un pulover pe sub el, poți folosi un astfel de cardigan, mai gros, fără mâneci, care dublează și rolul de haină de toamnă.

5. Cardiganele din bumbac


Bumbacul este ușor, finuț, iar cardiganele create din acest material îi preiau din atribute. Un cardigan din bumbac te va face mereu să arăți smart casual, chiar dacă este ușor și plăcut ca ceea ce porți prin casă, când citești pe fotoliul preferat. Orice ai îmbrăca în rest, sandalele, pantofii și cizmulițele sunt binevenite la un cardigan din bumbac!

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_11cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_12

 

6. Cardiganele din lână


Dacă îți cauți un cardigan pufos și călduros, cel din lână este ideal. Te ajută să treci cu bine de sezonul rece și să fii în același timp în pas cu moda. Asortează cu încredere cardiganele din lână atât la pantaloni, cât și la fuste, în funcție de stilul tău.

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_13cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_14

 

7. Cardigane din dantelă


Cardiganele cu dantelă sunt o variantă mai finuță a materialelor clasice de cardigan. Ele îți adaugă și mai multă finețe și de regulă, merg foarte bine la ținutele elegante. Pot completa cu succes și un stil mai casual, cu jeanși sau pot fi purtate ca și cardigane de paljă, pe deasupra de costume de baie.

cardigane_dama_pentru_toamna_2017_2018_15

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-cardigane/