fashiondays.ro

Fifa 18, jocul anului 2017?

fifa_18_jocul_anului_2017_1

Fifa, jocul meu preferat de 18 ani!


De prin 1999 am cumparat an de an jocul fifa produs de ea sports. Traditia continua, asadar si anul acesta astept cu nerabdare aparitia noului joc din serie, fifa 18. Am cautat pe net informatii despre fifa 18, ca sa stiu la ce sa ma astept in acest an, ce noutati vor fi, cine va fi pe coperta jocului si ce configuratie va fi necesara pentru a rula jocul decent pe pc. Printre altele, am vizonat si cateva clipuri despre fifa 18 pe youtube. Din informatiile culese am incercat sa fac un review scurt despre fifa 18 cu principalele schimbari fata de editia precedenta:

Fifa 18: data aparitiei, noutati despre joc


Anul acesta jocul fifa va fi lansat pe 29 septembrie 2017, iar varianta demo va aparea cu 2 saptamani mai devreme. Jocul fifa 18 va fi disponibil pe Xbox One, PC, PS3, PS4, Nintendo Switch si Xbox 360. Bineinteles, va fi diponibila si o varianta de fifa 18 pentru mobil. Jucatorii pasionati de fifa pot face precomanda online inca de acum daca vor sa aiba placerea de a butona jocul fifa 18 imediat dupa lansare. Eu voi comanda online de aici. Sper ca si anul acesta sa nu fie diferente intre varianta pentru pc si varianta pentru consolele next-gen. Din articolele citite pe net am inteles ca grafica jocului va fi impresionanta datorita noului motor grafic Frostbite adoptat anul trecut. Alte noutati sunt ca va fi adaugata o liga in plus si va reveni in joc dupa mult timp formatia Sparta Praga. De asemenea va fi implementat un nou mod de dribling mai simplu, posibilitatea de a schimba mai rapid jucatorii chiar in timpul meciului si posibil un nou stil de a executa loviturile de la 11m. Meniul jocului fifa 18 nu va fi prea mult schimbat si asta chiar conteaza mai putin. Pe coperta jocului fifa 18 va fi in acest an Cristiano Ronaldo, unul dintre jucatorii mei preferati. Se va pastra in joc si modul The Journey, care dupa parerea mea nu a fost neaparat un succes, din contra. Pe mine cel putin, chiar nu ma intereseaza. Eu joc fifa doar online si an de an imi doresc sa castig liga 1, nu joc campanii la single.
fifa_18_jocul_anului_2017_2

 

Va fi fifa 18 un joc de succes?


Cred ca fifa 18 va fi un succes cel putin la fel de mare ca fifa 17. Sa nu uitam ca noul motor grafic a fost adoptat in fifa 17 destul de tarziu si cei de la ea sports nu au avut suficient timp sa dezvolte jocul asa cum ar fi vrut. Acum, la distanta de un an cu siguranta se vor vedea difente majore in grafica, iar noi jucatorii de fifa vom avea placerea de a intra in atmosfera virtuala superba a acestui joc, cel mai bun simulator de fotbal, dupa parerea mea, cu mult peste varianta concurentei de la konami, pes. Iata si cateva screen-uri din fifa 18, culese de pe net
fifa_18_jocul_anului_2017_3fifa_18_jocul_anului_2017_4fifa_18_jocul_anului_2017_5

 

Sistemul necesar pentru a rula fifa 18?


fifa_18_jocul_anului_2017_6

Eu prefer sa joc fifa pe pc desi de-a lungul anilor am jucat acest joc si pe playstation sau xbox. In mod curios, fata de alti ani, nu am gasit detalii oficiale despre sistemul necesar pentru a putea rula decent fifa 18, varianta pentru pc. Poate nu am cautat eu suficient. Prima data am gasit pe un site cateva informatii care mi s-au parut un pic exagerate despre configuratia minima necesara pentru a rula fifa 18. In articol se specifica ca procesorul minim necesar ar fi i5 sau amd fx 8350, 16 gb de ram, iar placa video minima nvidia gtx 750! Nu stiu ce sa zic insa in cazul asta ar trebui sa fac un upgrade serios la pc daca informatia va fi confirmata oficial.

fifa_18_jocul_anului_2017_7

Am staruit in cautari si am gasit pe cateva site-uri cu informatii din piata de profil configuratii mai decente care par a fi necesare pentru fifa 18 si anume i3 sau amd quad core, placa video nvidia gtx 650, 8gb de ram! Asa parca mai merge si sper ca aceasta sa fie configuratia minima necesara pentru a rula fifa 18!

fifa_18_jocul_anului_2017_8

Fifa a fost singurul joc virtual pentru care de-a lungul timpului am facut upgrade la pc. Este jocul meu preferat si probabil unul dintre cele mai populare jocuri de pe mapamond. As prefera ca anul acesta sa nu mai bag bani in componenete deorece am luat un pc nou destul de recent recent, in 2015.

In privinta pretului, fifa 18 poate fi gasit online cu preturi cuprinse in 239 -369 lei, in functie de paltforma pe care il veti juca, Xbox One, PC, PS3, PS4, Nintendo Switch si Xbox 360.Eu va recomand sa il achizitionati la un pret bun de aici

1 comments:

Un articol simplu și la obiect despre FIFA 18