answear.ro%20

Geci de fas din oferta Starshiners

geci-de-fas-din-oferta-starshiners1

Cauta  o geaca de fas cu un design interesant!


Cred ca fiecare dintre noi are o geaca de fas in garderoba! Paltonul este mai elegant insa oricate pulovere ai imbraca, frigul este oprit tot de clasica geaca de fas. Gecile de fas au si dezavantaje cum ar fi umflaturile,, lipsa de confort in purtare, aspectul pufos, capacitatea de miscare uneori redusa,  volumul,  aspectul de pilota sunt de pus in balanta cand ne cumparam o geaca de toamna sau de iarna din fas…

Trebuie sa retinem ca conteaza foarte mult tipul de geaca. Cauta  o geaca de fas cu un design interesant, in asa fel incat sa para o alegere intentionata, nu una fortata de imprejurari. In nici un caz nu porti geaca din fas pentru ca este frig si ploua, ci o porti pentru ca este stylish si iti completeaza bine tinuta.

Se anunta un sezon rece dificil, cea mai friguroasa iarna din ultimii 100 de ani, asa ca e bine sa te pregatesti! O geaca din fas nu trebuie sa iti lipseasca din dulapul cu haine. Asadar, trage un ochi pe recomandarile noastre:

Geaca gri casual fâș cu buzunare cu fermoar •


geci-de-fas-din-oferta-starshiners2geci-de-fas-din-oferta-starshiners3

Geaca casual din material de fas, cu cusaturi in material, captusita pe interior cu vatelina in strat subtire. Se inchide cu fermoar si are buzunare cu fermoar.

Geaca albastru-inchis casual fâș cu buzunare cu fermoar •


geci-de-fas-din-oferta-starshiners4geci-de-fas-din-oferta-starshiners5

Geaca casual din material de fas, cu cusaturi in material, captusita pe interior cu vatelina in strat subtire. Se inchide cu fermoar si are buzunare cu fermoar.

Geaca verde-inchis casual fâș captusita pe interior •


geci-de-fas-din-oferta-starshiners6geci-de-fas-din-oferta-starshiners7

Geaca casual-sport din fas cu gluga, cu buzunare, care se inchide cu fermoar. Se potriveste de minune la blugi si conversi, cu rucsac simplu in spate! Are logo-uri aplicate si este captusita pe interior cu vatelina.

Geaca StarShinerS Winter Angel DarkBlue • StarShinerS


geci-de-fas-din-oferta-starshiners8geci-de-fas-din-oferta-starshiners9

Geaca moderna din fas cu un croi asimetric. Fas matlasat cu un strat de vatelina , cu imprimeu si buzunare. Are captuseala satinata si se inchide cu fermoar. Este ușor vatuită, de grosime medie 

Geaca PrettyGirl Lovely Look DarkBlue • PrettyGirl


geci-de-fas-din-oferta-starshiners10geci-de-fas-din-oferta-starshiners11

Geaca stil clos cu imprimeu floral, din material de fas, fin la atingere. Se inchide cu fermoar si este usor de asortat la o tinuta casual-eleganta.