answear.ro%20

Idei de ținute cu pulovere tricotate

idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate1

Puloverele tricotate, cele mai călduroase dintre toate modelele de pulovere


Piesa vestimentara care devine necesara in sezonul rece împotriva frigului este puloverul. Printre altele, puloverul tricotat este cel care-ți va ține de cald fiind o piesa extrem de versatilă.

Puloverele tricotate, cele mai călduroase dintre toate modelele de pulovere,deoarece materialul din care sunt confecționate este mai gros. Ele pot fi găsite în diverse stiluri,scurte sau lungi,cu guler sau uni.

Desigur, puloverele se găsesc intr-o varietate mare de culori,astfel că vei găsi cu ușurință culoarea sau culorile care-ți plac.Un alt avantaj este faptul ca pot fi asortate cu mare usurinta. Poti adopta orice stil vestimentar ,deoarece poți face combinații versatile cu puloverele tricotate. Puloverele le poti asorta la pantaloni, jeanși, fuste sau rochite elegante

Mai jos, va recomandam câteva idei de ținute cu pulovere tricotate:

1.Pulover gri casual din bumbac cu croi larg •


idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate2idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate3

Fashion bloggerita Karin Dragos iti prezinta puloverul din material tricotat, cu maneci lungi si model cu aplicatii metalice. Materialul este elastic si placut in contact cu pielea, gros. Poarta-l la blugi clasici sau la fuste pentru un stil young!

2.Pulover gri casual cu croi larg tricotat cu ciucuri •


idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate4idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate5

Pulover tricotat cu un croi asimetric si ciucuri cu aplicatii de blana ecologica. Materialul este gros iar croiul modern te va cuceri cu siguranta! Poarta-l la blugi skinny si UGG si vei avea o tinuta casual chic excelenta!

3.Pulover albastru-inchis casual brodat cu croi larg •


idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate6idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate7

Pulover din material tricotat, cu un croi larg, cu maneci lungi decupate si broderii florale. Materialul este elastic si placut in contact cu pielea, gros. Poarta-l la blugi clasici si botine cu tocul gros mediu pentru o tinuta casual-chic in tendinte.

4.Pulover negru casual tricotat cu insertii de broderie •


idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate8idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate9

Pulover din material tricotat, cu maneci lungi si model in dungi, cu logo-uri cu scris si florale brodate si aplicatii cu pietre strass. Materialul este elastic si placut in contact cu pielea, gros. Poarta-l la blugi clasici si botine cu tocul gros mediu pentru o tinuta casual in tendinte.

5.Pulover rosa casual tricotat tiv decupat •


idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate10idei-de-tinute-cu-materiale-tricotate11

Pulover din material tricotat, cu un croi larg, cu maneci lungi. Materialul este moale, elastic si gros cu tivul decupat in valuri. Imbraca-l la blugi clasici si conversi pentru o tinuta casual fresh!