answear.ro%20

Modele superbe de camasi dama!

modele_superbe_de_camasi_dama_1

Modele de camasi must have in garderoba!


Camasile sunt aliatele noastre de fiecare data cand dorim sa alcatuim un look office sau casual. Aici vei descoperi o colectie impresionanta de camasi: lejere, pe corp, din dantela, colorate, albe, dar si negre, camasi casual, dar si elegante.

Aloca timp si descopera o colectie superba de camasi!

Camasa dama alba PrettyGirl casual asimetrica cu imprimeuri grafice


Camasa casual asimetrica din voal usor transparent. Are imprimeu si se inchide in fata cu nasturi. Alege o camasa cu maneci 3/4 si croiul lejer din material vaporos. O poti purta la pantaloni office sau la blugi mulati pe corp!
modele_superbe_de_camasi_dama_2modele_superbe_de_camasi_dama_3

 

Camasa dama Top Secret alba office lunga cu volanase


Camasa din bumbac, cu un croi larg si volanas la tiv, ideala pentru a fi asortata la o tinuta casual. Imbrac-o la blugi si pantofi sport, accesorizeaz-o cu un rucsac si esti gata pentru o plimbare lunga, reconfortanta!
modele_superbe_de_camasi_dama_4modele_superbe_de_camasi_dama_5

 

Camasa dama Top Secret crem cu imprimeu floral cu maneca lunga


Camasa lejera cu imprimeu floral, din material subtire, satinat, usor transparent, cu maneci lungi. Asorteaz-o la blugi tip pana pentru un look casual chic sau la o fusta tip creion pentru un look office.

modele_superbe_de_camasi_dama_6modele_superbe_de_camasi_dama_7


 

Camasa dama Top Secret albastra-deschis basic din bumbac cu maneca lunga


Camasa clasica cu croi lejer si maneci lungi din bumbac usor elastic. O piesa timeless care se va integra cu usurinta in orice tinuta office, casual-elegant sau casual-chic. Aplicatiile de perle de pe guler ii confera un aer deosebit si o scot din anonimat. Daca esti adepta pieselor vestimentare classy with a twist, aceasta e alegerea ideala pentru tine.

modele_superbe_de_camasi_dama_8modele_superbe_de_camasi_dama_9

Tu pe care o preferi?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/modele-de-camasi-must-have-in-garderoba/