answear.ro%20

Paltoane trendy pentru toamna 2017!

Paltoane trendy pentru toamna 2017!

Paltoanele, cele mai bune prietene ale noastre in zilele racoroase!


Paltoanele devin cele mai bune prietene ale noastre, in zilele racoroase ale lunilor de toamna si iarna. Sunt elegante si ofera un look distins. Iti recomandam sa ai in dressing cel putin doua paltoane. In acest fel eviti tendinta de a imbraca acelasi palton un sezon intreg. Aloca-ti timp si achizitioneaza unul in functie de tinutele pe care le porti zi de zi si inca unul care sa se potriveasca la ocaziile speciale. Ai din ce alege!

Daca esti nehotarata si nu stii ce model sa alegi, poate te vor inspira propunerile StarShinerS!

Palton Top Secret S031626 Blue


Un palton casual, cu un croi lejer, lung pana deasupra genunchilor. Se incheie cu fermoar si are capse in zona gulerului. Il poti purta in tinutele tale de zi cu zi, cu o pereche de botine sau bocanci. Datorita culorii albastru electric te vei face remarcata cu usurinta.

Palton Top Secret S031626 BluePalton Top Secret S031626 Blue

Palton Top Secret S031623 DarkBlue


Un palton cu un croi clasic, drept si elegant. Il poti integra in tinute office, cu costume cu fuste sau pantaloni. Fiind intr-o nuanta neutra de albastru inchis, ce nu se demodeaza, acesta e usor de combinat cu alte culori. Daca iti doresti sa investeti intr-un palton pe care sa il porti mai multi ani, acesta e alegerea ideala.

Palton Top Secret S031623 DarkBluePalton Top Secret S031623 DarkBlue

 

Palton LaDonna Fabulous Winter Burgundy


Palton scurt din lana cu buzunare, se inchide cu nasturi. Are aplicatii de broderie pe guler si in zona buzunarelor si este captusit pe interior. Alege-l pentru un look casual-elegant. Nu uita: rosul e una dintre culorile sezonului de toamna-iarna 2017-2018!

Palton LaDonna Fabulous Winter BurgundyPalton LaDonna Fabulous Winter Burgundy

 

Care e alegerea ta: casual, elegant sau brodat?


PALTOANE DAMA - VEZI OFERTA COMPLETA

Sursa articol:
http://starsblog.ro/paltoane-superbe-pentru-toamna-2017/