answear.ro%20

Rochii office online ieftine

Rochie Lona Bej Office Midi cu Dungi Negre

Rochie Lona Bej Office Midi cu Dungi Negre •

ROCHII
Rochia bej midi Lona cu dungi negre este optiunea perfecta pentru un look minimalist si elegant la birou! Rochia are croi drept care se muleaza pe corp un minimalist decolteu oval si un crepeu oval. Tonul bej este accesorizata cu o textura asimetrica neagra pornind de la umeri. Rochia are un delicat lantisor cu aplicatii metalice care poate fi detasat. Rochie midi eleganta bej office Textura neagra asimetrica Lantisor cu aplicatii metalice detasabil Croi drept Crepeu la spate Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 50% poliester 45% vascoza 5% elastan

ROCHII OFFICE IEFTINE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Rochie Fidelma Office de Zi cu Alb Negru

Rochie Fidelma Office de Zi cu Alb Negru •

ROCHII
Alege rochia Fidelma in tonuri de alb si negru pentru un look inedit la birou! Rochia are o cromatica eleganta clasica accesorizata cu un cordon tip fundita pe sold. Designul petrecut creaza un efect placut rochia punandu-ti in valoare feminitatea. Rochia are buzunare discrete pe solduri. Imprimeul cu forme geometrice este discret. Rochie office de zi eleganta Design inedit petrecut Croi asimetric Se inchide cu un cordon in fata Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania   

Rochie Totally Verde Cu Negru Office

Rochie Totally Verde Cu Negru Office •

ROCHII
Este o rochie midi office in nuante de verde si negru cu un croi stil sacou ce iti va evidentia silueta. rochie midi office negru cu verde are un croi stil sacou si maneci scurte lungime: 93 cm Material: 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

Rochie Dazzle Mov Midi Office

Rochie Dazzle Mov Midi Office •

ROCHII
Pentru o tinuta impecabila la birou alege rochia mov midi Dazzle! Croiul drept al rochiei este completat elegant de un decolteu oval minimalist cordon fals si crepeu la spate. Rochia este accesorizata cu perle maxi si volane maxi petrecute pe talie pentru a-ti accentua rafinamentul. Rochie mov midi office eleganta Volane petrecute pe talie Croi drept Decolteu oval Cordon fals Se inchide cu fermoar la spate Material 50% poliester 45% vascoza 5% elastan

Rochie Early Albastra Office

Rochie Early Albastra Office •

ROCHII
Alege rochia albastra Early pentru un look elegant si feminin la birou! Rochia este in croi drept accesorizata cu un cordon fals crepeu la spate si decolteu in forma de V cu design petrecut. Tonul elegant albastru este completat de un imprimeu cu dungi crem discrete. Manecile sunt usor evazate pentru un aspect vaporos. Rochie albastra midi office eleganta Decolteu petrecut in forma de V Cordon fals Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Material 97% poliester 3% elastan    

Rochie Indicate Maro Office

Rochie Indicate Maro Office •

ROCHII
Accesorizeaza-ti tinuta de birou cu rochia maro Indicate pentru a obtine un efect elegant! Rochia este in croi drept cu un cordon detasabil. Vei atrage atentia cu pliurile discrete si perle maxi inserate pe umar. Tonul maro al rochiei este completat de nuante complementare de vernil si crem pentru un aspect rafinat. Rochie midi maro de zi eleganta Pliuri discrete cu perle pe umar Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Cordon detasabil Material 90% poliester 10% elastan    

Rochie Entire Neagra Midi Office

Rochie Entire Neagra Midi Office •

ROCHII
Rochia neagra midi Entire este alegerea perfecta pentru un look eleganta si inedit la birou! Croiul drept al rochiei este accesorizat cu crepeu la spate si un decolteu in forma de V pentru a-ti evidentia feminitatea. Cordonul fals asimetric cu pliuri iti pune in valoare silueta. Rochia are cu insertii aurii pe sold si la baza manecilor. Rochie midi neagra office Croi drept Decolteu in forma de V Cordon asimetric cu pliuri Insertii aurii pe sold si maneci Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan   
Compleu Rochie Sacou Rosu Office


Compleu Rochie Sacou Rosu Office •

ROCHII
Fie ca mergi la birou sau la un eveniment acest compleu format din rochie si sacou este o alegere inspirata. Imprimeurile in nuante de roz pal si negru confera distinctie tinutei tale. compleu format din rochie si sacou rosu rochia alba cu imprimeuri pastelate maneca rochiei este scurta inchidere sacou cu un nasture Material: 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    

Rochie Office Neagra cu Guler Roz Riana Midi

Rochie Office Neagra cu Guler Roz Riana Midi •

ROCHII
Pentru un look elegant la birou sau la un eveniment oficial poarta rochia neagra Riana cu guler roz! Designul clasic al rochiei pe ton negru este accesorizat cu un inedit guler roz cu volanase si insertii bufante la baza manecilor. Decolteul este oval minimalist cu nasturi pe nuanta roz. Rochia este in croi drept cu un cordon fals pentru a-ti sublinia silueta. Rochie midi office neagra Guler cu volanase roz Cordon fals Decolteu minimalist cu nasturi roz Croi drept Maneci lungi Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   

Rochie Riana Verde Office Midi Eleganta

Rochie Riana Verde Office Midi Eleganta •

ROCHII
Alege rochia verde midi Riana pentru un look distins la birou sau la un eveniment oficial! Rochia este in croi drept cu crepeu la spate un cordon fals si decolteu minimalist accesorizat cu nasturi verzi. Tonul verde al rochiei este completat de nuanta vernil a volanaselor de pe guler si maneci. Rochie verde office eleganta Volanase delicate pe guler si maneci Decolteu minimalist cu nasturi Croi drept Cordon fals Se inchide cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!

ROCHII OFFICE IEFTINE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Rochie Isle Midi cu Imprimeuri Office de Zi

Rochie Isle Midi cu Imprimeuri Office de Zi •

ROCHII
Combinatia dintre nuantele de negru si crem ale rochiei midi Isle atrag atentia asupra elegantei stilului tau! Rochia este in croi drept cu maneci lungi si un decolteu in forma de V. Imprimeul floral crem este maxi si contrasteaza elegant cu tonul negru al rochiei. Rochia este accesorizata cu nasturi discreti aurii pe guler si maneci. Rochie eleganta office neagra Imprimeu floral maxi crem Decolteu in forma de V Guler minimalist cu nasture auriu Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Maneci lungi cu nasturi aurii Captusita pe interior Material 88% poliester 12% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    

Rochie Agnes Neagra Office Midi cu Maneci Evazate

Rochie Agnes Neagra Office Midi cu Maneci Evazate •

ROCHII
Alege rochia neagra midi Agnes cu maneci evazate pentru un look elegant si inedit la birou sau la un eveniment! Rochia este in croi drept cu decolteu in forma de V si crepeu la spate pentru a-ti accentua silueta. Manecile rochiei sunt lungi si evazate accesorizate cu broderie florala atragand atentia asupra tinutei tale. Rochie midi neagra office Maneci lungi evazate cu broderie Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    

Rochie Agnes Verde Office Midi Eleganta

Rochie Agnes Verde Office Midi Eleganta •

ROCHII
Rochia verde midi Agnes este optiunea perfecta pentru o tinuta eleganta si sofisticata la birou! Croiul drept al rochiei iti avantajeaza silueta iar manecile lungi evazate creaza un efect feminin. Rochia este accesorizata cu un decolteu in forma de V si broderie florala neagra pe maneci pentru un aspect contrastant placut. Rochie midi verde eleganta Decolteu in forma de V Maneci evazate cu broderie florala Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 95% poliester 5% spandex *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
Rochie Totally Galben Vernil Cu Bleumarin


Rochie Totally Galben Vernil Cu Bleumarin •

ROCHII
Este o rochie eleganta office in nuante de galben vernil si bleumarin. Croiul rochiei este stil sacou si are maneci scurte. rochie midi office bleumarin cu galben vernil are un croi stil sacou si maneci scurte lungime: 93 cm Material: 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
       
Rochie Elaine Rosie Cu Volanase

Rochie Elaine Rosie Cu Volanase •

ROCHII
Este o rochie midi rosie pasionala cu volanase la bust si broderie florala. Rochia are maneci scurte si croi mulat. rochie midi office rosie are volanase si maneci scurte cu broderie la bust are inchidere tip fermoar la spate lungime: 96 cm Material: 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!