fashiondays.ro

Camasi de noapte pentru gravide

camasa_de_noapte_pentru_gravide_1

Camasa de noapte sarcina si alaptare Noemi II • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii. Cupe practice!Din bumbac decorat cu buline albe si elastan - confera un plus de elasticitate materialului.Cupe neintarite din bumbac in doua straturi - interiorul cupelor cu decupaje practice ce pot fi rulate pe timpul alaptariiEste confortabil si in acelasi timp confera sustinere sanilor pe timpul noptii.Maneca scurta decolteu in V VBanda elastica sub zona sanilor.Croiala tip balon - previne rularea materaluluiLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Camasa de noapte este ideala pe timpul noptii pe perioada alaprarii - datorita cupelor practice o sa indragesti aceasta camasa de noapte!

CAMASI DE NOAPTE PENTRU GRAVIDE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
   
camasa_de_noapte_pentru_gravide_2

Camasa de noapte sarcina si alaptare Annie • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte ideala pentru perioada sarcinii si pentru alaptare. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite ce se desfac in partea superioara tivuri dantelate.Circumferinta de sub sani este decorata cu dantela.Confortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptare.Circumferinta de sub sani este tivita cu banda elastica.Bretele decorative ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.    
camasa_de_noapte_pentru_gravide_3

Camasa de noapte sarcina si alaptare Noemi • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte ideala pentru perioada sarcinii si pentru alaptare model cu buline. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din bumbac cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialului.Cupe neintarite ce se desfac in partea superioara.Confortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptare.Circumferinta de sub sani este tivita cu banda elastica.Bretele ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.
camasa_de_noapte_pentru_gravide_4

Camasa de noapte sarcina si alaptare Laura • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe perioada sarcinii si a alaptarii. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialului.Cupe neintarite ce se desfac in partea superioara tivuri dantelateCircumferinta de sub sani este decorata cu dantela.Confortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptare.Circumferinta de sub sani este tivita cu banda elastica.Bretele decorative ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.    
camasa_de_noapte_pentru_gravide_5

Camasa de noapte sarcina si alaptare Tamara Beige • Dobra nocka

Lenjerie pentru femei
Confortabila si practica. Asa se poate descrie aceasta camasa de noapte cu imprimeu vesel.Confectionata din 100% bumbac foarte confortabila.Maneca scurta decolteu rotund cu nasturi.Zona pieptului si partea de jos cu imprimeu frumos.Croiala lejera confortabilaLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)    
camasa_de_noapte_pentru_gravide_6

Camasa de noapte sarcina si alaptare Tamara Blue • Dobra nocka

Lenjerie pentru femei
Confortabila si practica. Asa se poate descrie aceasta camasa de noapte cu imprimeu vesel.Confectionata din 100% bumbac foarte confortabila.Maneca scurta decolteu rotund cu nasturi.Zona pieptului si partea de jos cu imprimeu frumos.Croiala lejera confortabilaLungime:pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)   
camasa_de_noapte_pentru_gravide_7

Camasa de noapte sarcina si alaptare Rose • Dobra nocka

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte din bumbac. Ideala pe timpul sarcinii si a alaptarii!Are in compozitie bumbac - asigura o purtare confortabila.Maneca scurta decolteu in V (material petrecut) materialul poate fi rulat.Camasa de noapte este confortabila dar in acelasi timp confera sustinere sanilor asemenea unui sutien maternal.Tivuri de culoare gri.Croiala lejera confortabilaLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Camasa de noapte este ideala pentru alaptare pe timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!    
camasa_de_noapte_pentru_gravide_8

Camasa de noapte alaptare Dorota albastru • Dorota

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptii.Cupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interiorEste confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemenea unui sutien maternal.Maneca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiunii.Croiala lejera confortabilaLungime pana la genunchi (in functie de inaltime).Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!    
camasa_de_noapte_pentru_gravide_9

Camasa de noapte alaptare Dorota menta • Dorota

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptiiCupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interior.Este confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemeni unui sutien maternal.Maneca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiuniiCroiala lejera confortabila.Lungime pana la genunchi (in functie de inaltime).Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!
camasa_de_noapte_pentru_gravide_10

Camasa de noapte alaptare Dorota roz • Dorota

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptii.Cupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interiorEste confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemeni unui sutien maternal.Maneca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiuniiCroiala lejera confortabila.Lungime pana la genunchi (in functie de inaltime).Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!
camasa_de_noapte_pentru_gravide_11

Camasa de noapte alaptare Dorota zmeuriu • Dorota

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii.Confectionata din 100% bumbac - confort pe timpul noptiiCupe neintarite material in doua straturi - decupaj practic pe interiorEste confortabila si confera sustinere excelenta in timpul noptii asemeni unui sutien maternal.Maneca scurta zona de sub sani cu banda ce permite ajustarea dimensiunii.Croiala lejera confortabilaLungime pana la genunchi (in functie de inaltime).Camasa de noapte este ideala pentru alaptarea din timpul noptii - datorita cupelor practice te vei bucura de confort!
camasa_de_noapte_pentru_gravide_12

Camasa de noapte pentru gravide si alaptare Mama Sweet • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte ideala pentru perioada sarcinii si pentru alaptare. Cupe practice care se desfac in partea superioara!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialuluiCupe neintarite ce se desfac in partea superioara tivuri dantelate.Circumferinta de sub sani este decorata cu dantela.Confortabila ofera suport perfect pe timpul noptii fiind asemenea unui sutien pentru alaptare.Circumferinta de sub sani cu banda elasticaBretele decorative ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Ideala pe timpul noptii in perioada alaptarii. Vei indragi aceasta camasa de noapte datorita cupelor confortabile detasabile in partea superioara.
camasa_de_noapte_pentru_gravide_13

Camasa de noapte alaptare Lilli • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii. Model ornamental spectaculos!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialului.Cupe neintarite in doua straturi - decupaj pe interior ce faciliteaza alaptarea.Foarte confortabil in acelasi timp confera sustinere sanilor asemenea unui sutien pentru alaptare.Maneca scurta banda elastica sub sani.Croiala tip balon tiv intarit in partea inferioara - previne rularea materialului.Lungime pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)Ideal pe timpul noptii in perioada alaptarii - o sa indragesti croiala confortabila!Asorteaza camasa de noapte cu un capot. Verifica oferta noastra!
camasa_de_noapte_pentru_gravide_14

Camasa de noapte sarcina si alaptare Carmel • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte pentru confort absolut pe timpul sarcinii si a alaptarii model dungat. Cupe practice care se desfac!Din viscoza bumbac si elastan - confera un plus de elasticitate materialului.Cupe neintarite se desfac in partea superioara.Cupele si circumferinta de sub sani decorate cu dantelaConfortabila ofera sustinere pe timpul noptii asemenea unui sutien pentru alaptareCircuitul de sub sani cu banda elastica.Bretele ajustabile in lungime in partea din spate.Croiala lejera confortabila.Calitatile acestei camasi de noapte sunt apreciate in special noaptea pe timpul alaptarii. Datorita cupelor care se desfac aceasta camasa de noapte asigura un confort ridicat.
camasa_de_noapte_pentru_gravide_15

Camasa de noapte pentru sarcina si alaptare Susan • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte eleganta ideala pentru durata sarcinii si a alaptarii. De culoarea cerului pe timp de noapte!Din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate materialului.Cupe neintarite ce se desfac in partea superioara decorate cu dantelaInteriorul cupelor este captusit cu bumbac.Circuit tivit cu elastic lat.Bretele ajustabile in lungime in partea din spateLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Bucura-te de cea mai frumoasa perioada din viata unei femei intr-o camasa de noapte confortabia si eleganta!