fashiondays.ro

Colectia de rochii de toamna Miss Grey

colectia-de-rochii-de-toamna-miss-grey

Inedit si culoare in noua colectie de rochii de toamna Miss Grey


Evenimentele speciale care au loc toamna confrunta deseori femeile cu dileme vestimentare care consuma timp si energie. Vremea capricioasa si deseori mohorata, cu temperaturi modeste, nu imbie intotdeauna la tinute de ocazie menite sa impresioneze prin eleganta si rafinament, iar tonusul are de asemenea de suferit. De aceea Miss Grey ti-a pregatit, ca in fiecare toamna, o colectie inovatoare de rochii de ocazie sau casual, ideale pentru alegerile tale vestimentare.

Rochiile Miss Grey sunt create in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta, intr-o varietate de design-uri originale, atent croite din materiale de calitate si cu grija la detaliile care iti confera un plus de sofisticare si personalitate indiferent de contextul in care alegi sa le porti. Niciuna din piesele vestimentare din colectiile Miss Grey nu face rabat de la rafinament si bun gust, pastrand in acelasi timp o calitate importanta a hainelor destinate anotimpului rece: confortul.

Senzualitate si nonconformism in noua colectie de rochii elegante Miss Grey


rochie-de-toamna-miss-grey1rochie-de-toamna-miss-grey2

Principalele piese vestimentare ale noii colectii de toamna sunt rochiile midi, disponibile in designuri pentru toate gusturile, fie ca preferi stilul clasic sau indrazneala cromatica. Cu detalii inedite de croiala, de la bretele incrucisate care se constituie intr-un punct focal al tinutei, pana la elemente fermecatoare care trezesc nostalgia copilariei, rochiile elegante de toamna iti pun in valoare formele si adauga o nota delicata de senzualitate prin jocurile asimetrice de la nivelul bustului.

Vedetele chic ale noii colectii de toamna: salopetele

 


salopeta_miss_grey1salopeta_miss_grey2

Pentru indraznetele care isi doresc libertate de miscare si un aer chic, am pregatit salopete elegante, perfecte pentru tinutele memorabile in care vei arata, fara doar si poate, ca un star. In nuante puternice, care captiveaza, sau in  tonuri cromatice incarcate de mister, salopetele Miss Grey sunt croite cu atentie, conturand frumos talia si creand impresia unei siluete mai subtiri. Alege-?i preferata si pregateste-te sa iti faci o aparitie cool, absolut spectaculoasa, la evenimentele unde iti doresti sa atragi toate privirile.

Rochiile elegante de toamna iti dau fiori de placere in locul fiorilor de frig


Ca intotdeauna, calitatea tesaturilor folosite in realizarea tinutelor de ocazie este la superlativ. Cu atat mai mult, am ales pentru rochiile elegante de toamna ale noii colectii texturi din cele mai fine, delicate si, in acelasi timp, confortabile, pentru ca nimic altceva in afara de buna dispozitie sa nu te preocupe atunci cand participi la un eveniment important.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/colectii/noua-colectie-toamna-miss-grey/