dyfashion.ro

Farmecul rochiilor rosii scurte elegante

farmecul-rochiilor-rosii-scurte-elegante1

Modelele de rochii rosii scurte au puteri speciale


Nimeni nu se poate sustrage puterii de atractie a unei rochii rosii scurte si trebuie sa fii pregatita sa atragi toate privirile ca un magnet (presupunand ca magnetii ar fi vreodata invitati la petreceri) cand alegi sa porti o astfel de tinuta.

Este un lucru stiut ca barbatii sunt predispusi sa-si „piarda capul” dupa o femeie in rochie rosie, fie ea scurta sau lunga. Cumva, acea scanteie de diva care le insufleteste pe reprezentantele sexului frumos si ia uneori forma unei sclipiri jucause pe sub pleoape, prinde puteri nebanuite in fata puterii emanate de cea mai pasionala culoare.

O tinuta eleganta de un rosu intens reuseste sa-ti schimbe starea de spirit, conferindu-ti o alura plina de vitalitate si optimism, asa ca daca nu ai inca in garderoba o rochie rosie scurta, e timpul sa alegi una pentru femeia fatala din tine.

O rochie rosie scurta eleganta nu-ti da voie sa eziti


O tinuta de ocazie in care predomina nuantele de rosu te va transforma cu siguranta dintr-o prezenta cuminte intr-o femeie care stie ce vrea.

La urma urmelor, rosul este o culoare cu puternice semnificatii mistice, o culoare sacra, insufletita de un mesaj de forta si incredere. Cand te simti lipsita de energie si ai tendinta sa eviti confruntari sau, pur si simplu, intalniri cu persoane langa care nu te simti in largul tau, poarta o rochie rosie scurta. Pe langa efectul captivant pe care-l vei exercita fata de cei din jur, si tu te vei simti animata de o energie speciala care te va face sa zambesti plina de optimism.

farmecul-rochiilor-rosii-scurte-elegante2farmecul-rochiilor-rosii-scurte-elegante3farmecul-rochiilor-rosii-scurte-elegante4farmecul-rochiilor-rosii-scurte-elegante5


Lasa rochia scurta de ocazie in nuante de rosu sa-si faca magia


Ca de fiecare data cand iti pui la punct o tinuta speciala pentru o ocazie pe masura, gandeste-te de doua ori inainte de a alege accesoriile.

Avantajul unei rochii rosii scurte este ca se potriveste, in functie de nuante, atat unui ten deschis cat si unuia masliniu, insa pantofii si celelalte accesorii trebuie alese tinand seama de croiala rochiei.

O piesa vestimentara rosu aprins care urmareste linia corpului si se opreste cu mai mult de o palma deasupra genunchiului, expunand si un decolteu generos, va trebui accesorizata cat mai discret, pentru a nu risca un look vulgar in locul unuia stilat.

farmecul-rochiilor-rosii-scurte-elegante6

O rochie scurta rosie in clos, de seara, poate fi combinata cu o pereche de pantofi cu toc in nuante metalice, aurii sau argintii, suficienti pentru a obtine un look glamour, iar rochiile cu design inedit, cu elemente de asimetrie, insertii transparente sau suprapuneri de material, vor cere deasemenea o accesorizare minima.

Nu uita ca magia si intensitatea compun insasi esenta rosului, asa ca te poti increde linistita in farmecul irezistibil al unei rochii rosii scurte elegante, oricat de discrete ar fi accesoriile.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/modelele-de-rochii-rosii-scurte-au-puteri-speciale/