dyfashion.ro

Ghete barbati din colectia ECCO

GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO1

Ghete outdoor barbati ECCO Oregon (Negru) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
ECCO Oregon sunt ghetele potrivite pentru explorarea naturii. Combinatia de piele oleita, elemente de cauciuc rezistent si membrana GORE-TEX pastreaza picioarele uscate indiferent de conditiile meteo.noua tehnologie RECEPTOR reduce greutatea in timp ce asigura un suport dinamic la impactul cu solul. Talpa din cauciuc si suport la calcai face ca aceasta gheata sa fie potrivita atat pe teren accidentat cat si pe strada zi de zi.

GHETE ECCO BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO2

Ghete outdoor barbati ECCO Biom Venture ( Negru/Tarmac) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
ECCO Biom Venture este gheata care nu iti limiteaza traseele pe care vrei sa le parcurgi. Combina perfect stilul sport cu detaliile tehnice care asigura confort. Realizate din piele de Yak extrem de rezistenta si tehnologia GORE-TEX care ii asigura impermeabilitate 100% si respirabilitate din orice unghi datorita canalelor speciale. Constructia aproape de sol asigura o pozitie si aderenta exgelenta. Talpa mediana din PU, direct injectat pe calapod, este moale si confortabila, iar cauciucul asigura aderenta de care ai nevoie pentru activitati in aer liber.
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO3


Ghete business barbati ECCO Turn ( Maro/Mocha) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghetele ECCO Turn confectionate din piele nubuck oleita, cu un look foarte masculin. Detaliul cu elastic si fermoar sigura o potrivire perfecta si incaltare facila. Membrana GORE-TEX asigura confort picioarelor tale,pastrandu-le uscate indiferent de conditiile meteo. Brantul din piele impreuna cu captuseala calduroasa asigura climatul optim, uscat si calduros.Talpa din PU este cu fasii de piele este extrem de confortabila,rezistenta la uzura si flexibila.    
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO4


Ghete casual barbati ECCO Kyle (Gri/ Titanium) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete casual barbati ECCO Kyle, confectionate din piele nubuc oleita si tratate Hydromax. Captuseala cu lana este calduroasa, oferind un climat placut si protectie pe sezonul de iarna. Brantul este detasabil, iar spuma ECFS ajuta la mentinearea climatului uscat si optim in interior. Talpa este direct injectata din poliuretan, usoara, confortabila si flexibila cu un aspect tineresc.   
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO5

Ghete business barbati ECCO Biarritz (Maro/Coffee/Mahogany) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ecco Biarritz este o gheata cu design contemporan, moderna avand ca inspiratie clasica gheata Chelsea. Detaliile elastice fac incaltarea extrem de usoara si confortabila. Brantul din piele detasabil permite circulatia aerului in interior, iar impreuna cu captuseala ofera climatul optim picioarelor tale indiferent de conditiile meteo. Talpa din PU este direct injectata pe calapod, usoara, flexibila si extrem de rezistenta la uzura.   
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO6

Ghete outdoor barbati ECCO Track 25 (Navy/True Navy) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete outdoor barbati ECCO Track 25 confectionate din piele naturala combinata cu piele durabila nubuck oleita. Captuseala cu membrana GORE-TEX asigura 100% impermeabilitate pastrand un mediu confortabil si uscat in interior in toate conditiile. Brantul detasabil ECFS acoperit cu piele creste circulatia aerului. Talpa direct injectata din doua componente PU/TPU este usoara, flexibila, foarte confortabila si are multa aderenta.   
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO7

Ghete smart-casual barbati ECCO Aurora (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete smart-casual barbati ECCO Aurora sunt confectionate din piele nubuc oleita, cu detalii de piele neteda la calcai. Interiorul din piele moale si fina la atingere ofera un climat optim in interior. Brantul detasabil din piele si in combinatie cu spuma ECFS permit recircularea aerului in interior pentru un climat perfect. Talpa este direct injectata din poliuretan, oferind un look contemporan, iar contrastului dintre talpa alba si caputa din piele neagra le face sa iasa in evindeta. Perfecte pentru o zi aglomerata la birou!
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO8

Ghete outdoor barbati ECCO Oregon (Cashmere) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghetele outdoor barbati ECCO Oregon cashmere sunt confectionate dintr-o combinatie de piele intoarsa cu piele nubuck oleita pentru durabilitate echipate cu detalii metalice pentru un look cu adevarat outdoor. Membrana GORE-TEX ofera 100% impermeabilitate si in acelasi timp permine aerului sa patrunda, patrand un mediu uscat si confortabil in interior. Talpa mediana din spuma PU ofera amortizare de lunga durata si confort desavarsit. Noua tehnologie RECEPTOR LITE reduce greutatea ghetelor si sustine miscarea naturala a picioarelor. Brantul detasabil asigura confort si estra spatiu in caz de nevoie. Talpa din cauciuc asigura tractiune atat pentru oras dar si pentru diferite tipuri de teren.    
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO9

Ghete outdoor barbati ECCO Oregon (Tarmac) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete outdoor barbati ECCO Oregon confectionate dintr-o combinatie de piele intoarsa cu piele nubuck oleita pentru durabilitate echipate cu detalii metalice pentru un look cu adevarat outdoor. Membrana GORE-TEX ofera 100% impermeabilitate si in acelasi timp permine aerului sa patrunda, patrand un mediu uscat si confortabil in interior. Talpa mediana din spuma PU ofera amortizare de lunga durata si confort desavarsit. Noua tehnologie RECEPTOR LITE reduce greutatea ghetelor si sustine miscarea naturala a picioarelor. Brantul detasabil asigura confort si estra spatiu in caz de nevoie. Talpa din cauciuc asigura tractiune atat pentru oras dar si pentru diferite tipuri de teren.

GHETE ECCO BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO10

Ghete casual barbati ECCO Kyle (Maro/Cognac) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete casual barbati ECCO Kyle, confectionate din piele nubuc oleita si tratate Hydromax . Captuseala este calduroasa, oferind un climat bun si protectie pe sezonul de iarna. Brantul este detasabil, iar spuma ECFS ajuta la mentinearea climatului uscat si optim in interior. Talpa este direct injectata din poliuretan, usoara si flexibila.
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO11

Ghete casual barbati ECCO Soft 7 (Albastre/ Marine) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
ECCO Soft 7 este o gheata pentru un barbat modern, construita dintr-o piele moale ,usoara si extrem de respirabila. Brantul anatomic si captuseala calduroasa ofera un confort desavarsit si un climat optim picioarelor tale. Brantul detasabil cu tehnologia Confort Fibre System care absoarbe umezeala pastreaza interiorul fresh si uscat. Talpa din PU este direct injectata pe calapod fiind comoda, flexibila si rezistenta la uzura.   
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO12

Ghete casual barbati ECCO TURN ( Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghetele ECCO Turn au ca inspiratie ghetele Chukka putin mai sofisticate si confortabile. Sunt confectionate din piele nubuck extrem de moale dar rezistenta. Tehnologia GORE-TEX iti protejeaza si pastreaza picioarele mereu uscate indiferent de vreme de afara. Brantul detasabil si interiorul asigura climatul optim si un plus de confort datorita adausului de spuma de pe brant. Talpa din PU este direct injectata pe calapod fiind durabila, flexibila si confortabila.   
GHETE-BARBATI-DIN-OFERTA-ECCO13

Ghete casual barbati ECCO Soft 8 (Negre) • ECCO

INCALTAMINTE BARBATI/ GHETE
Ghete smart casual pentru barbati ECCO Soft 8 confectionate din piele retabacita pentru o textura aparte, pentru un look contemporan, prevazute cu siret in partea din fata a ghetei. Captuseala din piele lasa piciorul sa respire in interior pastrand un mediu optim. Branturile acoperite cu piele ofera confort si suport picioarelor pastrand piciorul uscat. . Talpa cu un aspect tineresc, direct injectata formata din doua componente PU/TPU este confortabila, durabila, usoara si flexibila.