dyfashion.ro

Paltoane dama elegante LaDonna

paltoane-dama-elegante-ladonna1

Despre LaDonna:


LaDonna este brandul românesc care pune accent pe detalii precum: broderii cusute manual, accesorii vopsite individual, dantela aplicata manual. Piesele vestimentare LaDonna reprezinta intr-un mod elegant si plin de rafinament, frumusetea feminina. Indiferent de ocazie, LaDonna s-a adaptat si a lansat colectii potrivite pentru a fi purtate la birou sau la evenimente speciale de zi sau de seara. Foarte populare in România, colectiile La Donna sunt pur si simplu stralucitoare. Alege si tu piesa potrivita stilului tau vestimentar. Online este mai simplu sa vezi colectia actuala de paltoane LaDonna. Mai jos, recomandarile noastre pentru sezonul rece care bate la usa:


Palton LaDonna negru elegant in clos cu insertii de broderie • LaDonna


paltoane-dama-elegante-ladonna2paltoane-dama-elegante-ladonna3

Paltonul este gros, de iarna, cu lana in compozitie, captusit pe interior. Este accesorizat cu guler din blana, detasabil si se inchide cu nasturi. Prezinta aplicatii de broderie pe maneci si la baza. Completeaza perfect o tinuta eleganta.

Palton LaDonna Stylish Season Black • LaDonna


paltoane-dama-elegante-ladonna4paltoane-dama-elegante-ladonna5

Palton pana in talie din lana, cu nasturi dubli si blanita detasabila. Este un palton cu design military care se poate asorta la tinute smart casual. Datorita continutului de lana, acest palton este calduros, potrivit pentru vremea rece.

Palton LaDonna Best Emotion Red • LaDonna


paltoane-dama-elegante-ladonna6paltoane-dama-elegante-ladonna7

Palton din lana, cu un croi lejer si umerii buretati. Se inchide cu nasturi si are buzunare. Este captusit pe interior cu vatelina si se potriveste pentru ierni friguroase.

Palton LaDonna albastru elegant in clos cu insertii de broderie • LaDonna


paltoane-dama-elegante-ladonna8paltoane-dama-elegante-ladonna9

Paltonul este gros, de iarna, cu lana in compozitie, captusit pe interior. Este accesorizat cu guler din blana, detasabil si se inchide cu nasturi. Prezinta aplicatii de broderie pe maneci si la baza. Completeaza perfect o tinuta eleganta.

Palton LaDonna Best Look Yellow • LaDonna


paltoane-dama-elegante-ladonna10paltoane-dama-elegante-ladonna11

Palton de lana perfect pentru sezonul toamna-iarna. Este un palton cu design clasic și croi lejer. Datorita continutului mare de lana, acest palton este extrem de calduros. Are insertii de blana pe maneca si in zona buzunarelor. Se inchide cu nasturi si se poate asorta la tinute elegante. Iesi in evidenta oriunde ti se indreapta pasii.