dyfashion.ro

Pantofii ECCO CROSS X pentru ţinute cool!

pantofii_ecco_cross_x_pentru_tinute_cool_1

Tradiţia întâlneşte inovaţia în noua colecţie ECCO CROSS X


În toamna 2017, trecem de la obişnuit la neobişnuit, iar cele mai neobişnuite combinaţii pot face adesea cele mai puternice declaraţii de stil. Îmbinând tradiţia unui mocasin din piele cu inovaţia unei tălpi contemporane, noul pantof ECCO CROSS X este un hibrid uimitor care va atrage atenţia bărbatului conştient de modă.

Combinaţia dintre mocasini şi un sneakersi aduce o uniune fericită: modă şi funcţionalitate. Acest mocasin clasic de la începutul anilor 1980 a fost reinventat pentru toamna/iarna 2017 adaugândui-se o talpă de sneakers realizată cu tehnologii moderne,  pentru a asigura o mişcare mai naturală a piciorului, oferind în acelaşi timp confort pas cu pas.

Sub pielea superioară, care simbolizează patrimoniul şi măiestria ECCO, există o talpă integral anatomică care permite ca la fiecare pas pantoful ECCO CROSS X să imite mişcarea naturală a piciorului, astfel crescându-i flexibilitatea şi aderenţa.

pantofii_ecco_cross_x_pentru_tinute_cool_2

Culoarea monocromă şi versatilitatea transformă acest pantof în alegerea perfectă pentru bărbaţii care doresc să-şi exprime stilul şi personalitatea. ECCO CROSS X oferă un aspect retro, dar cu un design sofisticat.

Fuziunea dintre mocasin şi sneakers nu este singura combinaţie creativă în acest pantof. Combinaţia inteligentă dintre pielea nubuc de vacă şi pielea de cămilă face ca acest pantof să fie super-moale şi confortabil, oferind în acelaşi timp protecţie robustă şi sprijin pe gleznă şi călcâi.

pantofii_ecco_cross_x_pentru_tinute_cool_3

Aceste combinaţii perfecte fac din pantofii ECCO CROSS X accesoriul ideal pentru ţinutele casual cool, oferind ţinutei un aer relaxat şi un stil masculine contemporan. Iar pentru a adăuga ţinutei un aspect luxos, completaţi ţinuta cu rucsacul ECCO KASAN cu un design simplu, realizat din pânză bogată şi grea. Rucsacul are un interior inteligent cu buzunare şi o curea pentru chei, fiind astfel accesoriul potrivit pentru bărbatul modern.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online aici

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/traditia-intalneste-inovatia-in-noua-colectie-ecco-cross-x/