answear.ro%20

Botine: Modele de Toamna-Iarna

Botinele: Modele și stiluri de Toamna-Iarna la modă 


Botinele sunt unul din cele mai  îndrăgite tipuri de încălțăminte, pentru că sunt foarte feminine și ușor de accesorizat și purtat la orice ținută. Cu ajutorul lor, tranziția de la pantofi la cizme nici măcar nu se mai simte. Cele mai multe femei optează pentru botine atunci când este încă prea cald pentru cizme sau ghete, dar prea frig pentru sandale sau pantofi. Purtate cu șosete lăsate la vedere sunt lookul sezonului rece!

Diversitatea modelelor de botine este cu adevărat impresionantă, fapt ce le menține în topul preferințelor designerilor de modă în sezonul toamnă/iarnă. Iată modelele de botine la modă în acest sezon:

Botinele cu toc stiletto și vârful ascuțit 


botine-modele-de-toamna-iarnabotine-modele-de-toamna-iarna

Tocul stiletto revine în forță în sezonul toamnă-iarnă, conform podiumurilor de modă din întreaga lume

Cu vârf ascuțit și toc cui, modelul de pantof stiletto a migrat înspre forma ghetelor și botinelor, astfel că în sezonul rece de anul acesta vom întâlni o avalanșă de modele cu vârfuri ascuțite la tot felul de evenimente mai casual sau deosebite. Nici ție nu trebuie să-ți lipsească din garderobă.

Botinele cu toc gros 


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_3botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_4

Diversitatea primește cea mai mare notă de pe catwalk-urile internaționale, astfel că pe lângă tendințele extravagante regăsim și tocul clasic, gros.

Din piele naturală sau întoarsă, cu șireturi, ținte sau catarame, botinele cu toc gros te mențin elegantă și confortabilă fără niciun extra efort. De când boyfriend jeans a ajuns să fie un item iubit în garderoba fiecărei femei, botinele cu toc gros s-au diferențiat și ele în materie de atitudine și stil.

Botinele cu toc gros pot fi purtate atât la birou, cât și la o ieșire cu prietenii. Modelele sunt foarte versatile și se asortează excelent atât cu cardigane lungi cât și scurte, jeans sau fuste mini.

Botinele cu platformă 


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_5botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_6

A fost o vreme în care botinele cu toc înalt, cui și foarte subțire erau printre singurele opțiuni la dispoziție. Acest lucru s-a schimbat o dată cu tendința platformelor masive, astfel că botinele cu platformă se potrivesc de minune femeilor cu personalități puternice.

Un trend de top al sezonului 2017 sunt platformele care ne amintesc de fenomenul Spice Girls. Sunt masive și complimentează un look statement, dar pot accentua, paradoxal, o ținută feminină și delicată. Botinele cu platformă și tocuri stiletto sunt și ele foarte apreciate și recomandate pentru un look extravagant sau pentru o seară specială. Botinele cu talpă ortopedică sau platformă se asortează de excepție cu pantalonii evazaț, și ei la modă în acest sezon.

 

Botinele cu toc foarte înalt


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_7

Botinele cu toc foarte înalt sunt exemplul concret că poți fi extrem de elegantă și în sezonul rece.

Îți alungesc picioarele și devin elementul de interes al oricărei ținute. Botinele cu toc înalt pot fi și mai lejere, dar la fel de frumoase și feminine. Dacă au tocul gros și sunt ceva mai lărguțe pe glezne, atunci ele completează de minune un look boho.

Botinele cu toc înalt pot fi și mai lejere, dar la fel de frumoase și feminine. Dacă au tocul gros și sunt ceva mai lărguțe pe glezne, atunci ele completează de minune un look boho.

Botinele în stilul Oxford


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_10botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_11

Dacă îți plac botinele, dar pantofii Oxford te-au fascinat mereu, iată că sezonul rece aduce o combinație dintre acestea: botinele stil Oxford! În diverse culori, cu toc mai mic sau mai înalt, cu platformă sau fără, ai din ce alege.

Poartă botinele stil Oxford la o cămașă office simplă, cu pantaloni sau o fustă office și ești gata de o zi de birou.

Botinele cu imprimeu animal print


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_12botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_13

Pentru un look îndrăzneț, sezonul acesta nu rata botinele cu animal print. Se potrivesc foarte bine cu ținutele sexy, într-o singură culoare, care lasă loc noilor tale botine să iasă în evidență.

Botinele în stil rock


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_14botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_15

Botinele stil rock sunt special create pentru femeile mai nonconformiste, cărora clasicul li se pare plictisitor. Găsești acest tip de botine cu un toc masiv, cu diverse curele, lanțuri și ținte, care îți aduc un plus de personalitate de fiecare dată când le porți.

O fustă sau pantaloni din piele cu siguranță îți vor pune în evidență spiritul îndrăzneț și te vor face să te diferențiezi de mulțime.

Botinele cu șireturi, catarame și multe fermoare


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_18botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_19

Cu șiret, catarame sau fermoare, botinele din piele cu șiret sau fermoar sunt clasice și oferă eleganță și rafinament oricărei ținute, fără să stai pe gânduri în privința asortării lor.

Potrivite atât în context casual, cât și la birou, botinele cu șiret și cele cu fermoar sau catarame pot fi asortate cu o pereche de pataloni strâmți sau fuste creion. Botinele satisfac atât gusturile extravagante, cât și pe cele conservatoare, iar în 2017 diversitatea bogată bucură toate gusturile.

 

Botine din piele întoarsă, tip “suede”


botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_20botine_modele_si_stiluri_de_toamna_iarna_21

Botinele din piele întoarsă au un farmec aparte, iar combinațiile de culori și texturi pe care le poți face sunt un motiv în plus pentru alegerea botinelor din piele întoarsă. Merg de minune atât cu pantaloni eleganți, la birou, la o rochiță de ocazie, cât și la o ieșire în oraș, când vrei să fii admirată pentru alegerile tale de stil

Botine dama - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-ghete-cizme/