dyfashion.ro

Costume de dama elegante

Adopta o tinuta office eleganta purtand compleul Ella Collection Vivi. Acesta este alcatuit din sacou cambrat pe talie, cu rever crestat, care se inchide cu doua randuri de nasturi si o pereche de pantaloni cu croi drept, talie inalta si pliuri.  compleu din doua piese sacou cambrat pe talie rever crestat captusit pe interior inchidere cu doua randuri de nasturi pantaloni cu croi drept talie inalta pliuri pe talie buzunare functionale Material: Stofa. Compozitie: 50% vascoza, 50% elastan. *Modelul are inaltimea de 174 cm.

Adopta un look elegant la birou purtand compleul Moze! Sacoul este cambrat, captusit si se inchide cu doi nasturi. Sacoul are buzunare functionale si un rever adanc in forma de V, iar pantalonii au talie inalta cu design incretit si buzunare functionale laterale.    Compleu office Sacou cambrat Rever adanc in forma de V Bunzunare functionale Se inchide cu doi nasturi Captusit pe interior Pantaloni cu talie inalta Pliuri cu aspect de volan in talie Buzunare functionale Material: Stofa. Compozitie: 90% poliester, 10% Spandex *Modelul are inaltimea de 174 cm. Compleul Ginette este elegant si versatil, il poti purta atat pe zi la o intalnire importanta, cat si seara la un eveniment. Acesta are sacou cambrat pe talie si accesorizat cu volanase la decolteu, iar fusta este simpla, conica, cu crepeu la spate. Compleu elegant  Cu sacou si fusta Sacou cu volanase Inchidere cu un nasture maxi Are captuseala Fusta conica Crepeu la spate Inchidere cu fermoar la spate Compozitie: 87% poliester, 10% Vascoza, 3% Elastan *Modelul are inaltimea de 174 cm. Pentru o tinuta eleganta la o petrecere formala sau la un eveniment mai rafinat, alege sa porti un compleu alcatuit din rochie si sacou. Rochia este cambrata, cu maneci scurte si decolteu cu decupaj, iar sacoul are are maneci lungi si se inchide cu un nasture.  compleu din doua piese sacou cambrat  captusit pe interior inchidere cu nasture rochie cambrata pe talie maneci scurte decolteu cu decupaj captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material sacou: 89% Polister, 11% Spandex Instructiuni de intretinere sacou: Material rochie: 95% Polister, 5% Spandex  *Modelul are inaltimea de 174 cm.

Adopta un look business impecabil purtand un compleu din doua piese. Sacoul are rever clasic, buzunare functionale si se inchide cu doi nasturi. Pantalonii sunt lejeri, cu talie inalta, buzunare functionale si elastic la spate.  compleu office sacou cu rever crestat buzunare functionale captusit pe interior inchidere cu doi nasturi pantaloni lejeri cu talie inalta buzunare functionale elastic in talie la spate fara captuseala inchidere clasica cu nasture si fermoar Material: Stofa. Compozitie: 67% poliester, 30% Vascoza, 3% Spandex *Modelul are inaltimea de 174 cm. 

 

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Pentru o tinuta confortabila si eleganta in acelasi timp, alege sa porti compleul Adina. Acesta este alcatuit din sacou lung, cu rever crestat si pantaloni lejeri cu elastic in talie si buzunare functionale.  compleu din doua piese sacou lung cambrat pe talie rever crestat captusit pe interior se inchide cu un nasture pantaloni lejeri elastic in talie buzunare functionale Material: 78% Poliester, 19% Rayon, 3% Elastan *Modelul are inaltimea de 174 cm. Pentru tinute chic si moderne alege sa porti compleul Sara. Are pantaloni cu croi drept, design cu dunga si talie inalta, completati de o bluza lejera, cu imprimeu deosebit si maneci scurte. Compleu cu bluza lejera Imprimeu divers Croiul lejer Decolteu rotund Pantaloni drepti Cu dunga Inchidere cu fermoar si nasture Material: 95% Bumbac, 5% Lycra  *Modelul are inaltimea de 174 cm Un compleu din trei piese este alegerea perfecta pentru o tinuta clasica si eleganta la urmatorul eveniment. Acesta este alcatuit din bluza vaporoasa cu maneca scurta, sacou cambrat care se inchide cu nasturi si fusta cu croi drept.  compleu elegant sacou cu imprimeu cambrat pe talie inchidere cu nasturi fara captuseala bluza cu maneca scurta croi lejer fusta cu croi drept captusita pe interior se inchide cu fermoar la spate Material sacou: 68% Poliester, 32% Vascoza Instructiuni de intretinere:  Material bluza: 60% Poliester, 40% Vascoza Instructiuni de intretinere:  Material fusta: 54% Poliester, 44% Vascoza, 2% Elastan *Modelul are inaltimea de 174 cm. Fii o prezenta eleganta, cu o tinuta alcatuita dintr-un compleu cu un design stilysh. Sacoul este cambrat pe talie, cu rever crestat, iar pantaloni sunt cu talie inalta, accesorizati cu nasturi decorativi si pliuri.  compleu elegant din doua pieste sacou cambrat umeri intariti rever crestat pantaloni cu talie inalta buzunare functionale Material: 78% Poliester, 17% Vascoza, 5% Spandex Pentru o tinuta stilysh, in care sa emani eleganta la orice pas, poarta compleul LaDonna. Acesta este alcatuit din sacou cambrat pe talie cu peplum elegant si fusta conica, simpla cu crepeu la spate.  compleu elegant sacou cambrat pe talie peplum elegant captusit pe interior se inchide cu fermoar pe fata fusta conica captusita pe interior se inchide cu fermoar la spate Material: stofa. Compozitie: 68% Poliester, 24% Vascoza, 8% Spandex