answear.ro%20

Paltoane de iarna femei

Palton elegant rosu din stofa

Palton elegant rosu din stofa • Atmosphere

PALTOANE si GECI
Palton elegant rosu din stofa Palton dama elagant Palton rosu din stofa Accesorizat cu guler de blana bej Se cambreaza pe talie cu o curea lata; Palton rosu din stofa groasa Se incheie in fata cu un nasture auriu Da stil tinutelor tale in sezonul rece! Material: 50% lana 50% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S)

PALTOANE DE IARNA FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Palton din stofa groasa accesorizat cu blana neagra

Palton din stofa groasa accesorizat cu blana neagra • Atmosphere

PALTOANE si GECI
Palton din stofa groasa accesorizat cu blana neagra Palton dama trei sferturi in carouri Palton din stofa groasa cu gluga Accesorizat la maneci si gluga cu blana neagra Se cambreaza in talie cu un cordon Se incheie cu nasturi negri Palton captusit; Material 90% lana 10% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S).
Palton matlasat negru din stofa

Palton matlasat negru din stofa • Atmosphere

PALTOANE si GECI
Palton matlasat negru trei sferturi Palton negru trei sferturi Palton negru din stofa cu bucle colorate Accesorizat cu nasturi negri; Palton elegant matlasat Material 50% lana 50% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S).
Palton elegant gri inchis cu detalii din piele ecologica neagra


Palton elegant gri inchis cu detalii din piele ecologica neagra • MBG

PALTOANE si GECI
Palton elegant gri inchis cu detalii din piele ecologica neagra Palton elegant dama Palton gri inchis Se incheie cu nasturi negri din piele neagra ecologica Piele neagra ecologica la buzunare Slit in partea din fata Captuseala neagra Material: 80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S).
Palton elegant roz pudra cu detalii din piele ecologica neagra

Palton elegant roz pudra cu detalii din piele ecologica neagra • MBG

PALTOANE si GECI
Palton elegant roz pudra cu detalii din piele ecologica neagra Palton elegant dama Palton roz pudra Se incheie cu nasturi negri din piele neagra ecologica Piele neagra ecologica la buzunare Slit in partea din fata Captuseala neagra Material: 80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S).
Palton galben dama cu buzunare si capse

Palton galben dama cu buzunare si capse • Hermosa

PALTOANE si GECI
Palton galben dama cu buzunare si capse Palton scurt galben Palton dama din stofa velur Palton accesorizat cu buzunare mari in fata Se incheie cu fermoar auriu Capse la maneci si la buzunare Nasturi si capse ornament Captuseala galbena Material: 80% poliester 20 % lana Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S).  
Palton elegant gri deschis cu nasturi negri


Palton elegant gri deschis cu nasturi negri • Raspberry Fashion

PALTOANE si GECI
Palton elegant gri deschis cu nasturi negri Palton elegant dama Palton scurt gri deschis Se incheie in partea din fata cu nasturi negrii Buzunare functionale Croi lejer Captuseala gri satinat Material:34% poliester 33% acriloc 27% lana 4% elastan 2% alte fibre Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S). 
Palton bej trei sferturi din stofa cu gluga

Palton bej trei sferturi din stofa cu gluga • Atmosphere

PALTOANE si GECI
Palton bej trei sferturi din stofa cu gluga Palton dama trei sferturi Palton bej din stofa Palton matlasat cu gluga Accesorizat in talie cu un cordon Nasture auriu in partea de sus Buzunare in partea din fata Material 50% lana 50% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane! * Modelul poarta marimea 36 (S).

PALTOANE DE IARNA FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Palton elegant vernil cu nasturi negri

Palton elegant vernil cu nasturi negri • Atmosphere

PALTOANE si GECI
Palton elegant vernil cu nasturi negri Palton dama elegant Palton din stofa vernil; Se incheie cu nasturi negri Palton cambrat captusit si accesorizat cu broderie neagra Material 90% lana 10% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul poarta marimea S(36). 
Palton elegant dama cu flori verzi 3D

Palton elegant dama cu flori verzi 3D • MBG

PALTOANE si GECI
Palton elegant dama cu flori verzi 3D Palton negru elegant din lana Palton dama trei sferturi Se incheie in fata cu nasturi negrii cu detalii florale Partea de jos este accesorizata cu flori verzi 3D Captuseala neagra Lungime de la sub brat: 68 cm Material: 80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul poarta marimea S(36).
Palton gri din lana cu insertii piele ecologica

Palton gri din lana cu insertii piele ecologica • MBG

PALTOANE si GECI
Palton gri din lana cu insertii piele ecologica Palton dama din lana Palton matlasat Insertii din piele ecologica neagra pe umeri Se incheie cu nasturi Usor cambrat pe talie Captuseala neagra Material: 80%lana 20%poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul poarta marimea 36(S)
Palton elegant rosu cu inchizatori decorative


Palton elegant rosu cu inchizatori decorative • Miss Grey

PALTOANE si GECI
Palton elegant rosu cu inchizatori decorative Palton elegant dama Palton rosu cu croi drept Palton din lana rosu intens Buzunare functionale Inchizatori decorative Se poate purta cu pantaloni cat si cu rochii elegante Fara guler Material: 95% poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul poarta marimea S(36
Palton elegant galben mustar cu detalii din broderie neagra

Palton elegant galben mustar cu detalii din broderie neagra • Ade

PALTOANE si GECI
Palton elegant galben mustar cu detalii din broderie neagra Palton elegant galben mustar Palton elegant dama Accesorizat cu broderie neagra in talie si la gat Nasturi mari negri Buzunare mari in fata Se cambreaza cu cordon galben in talie Revere mari Captuseala ivoire Material: 50% poliester 30% lana 20% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul poarta marimea S(36)
Palton elegant gri cu blanita la gat

Palton elegant gri cu blanita la gat • Raspberry Fashion

PALTOANE si GECI
Palton elegant gri cu blanita la gat Palton elegant gri Palton din stofa  Accesorizat cu nasturi mari argintii la mansete Curea gri in talie  Blanita la gat Buzunare functionale Se incheie in fata cu nasturi ascunsi Captuseala gri sidefat Material: 90%poliester 9% vascoza 1%elasan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul  poarta marimea S(36)

PALTOANE DE IARNA FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Palton grena din lana

Palton grena din lana • MBG

PALTOANE si GECI
Palton grena din lana  Palton dama din lana  Palton matlasat grena dama Se incheie cu fermoar argiuntiu Buzunare functionale in fata Usor cambrat pe talie Revere mari Captuseala neagra Material:80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul poarta marimea 36(S)
Palton bleumarin elegant din lana cu esarfa brodata

Palton de iarna elegant din lana cu esarfa brodata • Effect

PALTOANE si GECI
Palton bleumarin elegant din lana cu esarfa brodata Palton dama bleumarin Palton din lana accesorizat cu broderie ivoire Esarfa ivoire din voal brodat Se incheie cu capse in partea din fata Buzunare mari in fata Maneci accesorizate cu dantela detaasabila Captuseala bleumarin Material: 80% lana 20% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane! * Modelul poarta marimea 36(S)    
Palton scurt bleumarin cu nasturi aurii

Palton scurt bleumarin cu nasturi aurii • Raspberry Fashion

PALTOANE si GECI
Trench scurt bleumarin cu nasturi aurii Palton scurt dama Palton bleumarin din stofa Se incheie cu nasturi aurii mari Buzunare mari functionale Captuseala bleumarin cu puncte albe Material: 87% poliester 10% vascoza 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane de dama! * Modelul poarta marimea S(36).