answear.ro%20

Rochii lungi de seara din oferta Inpuff

rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_1

Rochie lunga din dantela rosie • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga dantela rosie rochie lunga de ocazie jupa rosie pana la genunchi bretele cu dantela rochia lunga sirena este mulata pe corp cupele rochiei pun bustul in evidenta rochia este transparenta de la genunchi in jos lungime rochie : 150 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi de seara!

ROCHII LUNGI DE SEARA INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI   
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_2


Rochie lunga dantela ciel cu flori 3D • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga dantela ciel cu flori 3D rochie eleganta de seara cu bust decoltat pentru un look sexy rochia nu are bustul buretat iar dantela ii ofera aceste rochii lungi un aer glam rochia are spatele gol este perfecta pentru evenimente unde cu siguranta vei face senzatie lungime: 150 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de ocazie!
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_3

Rochie lunga cu paiete argintii • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga din paiete argintii Rochia este prevazuta cu despicatura adanca in fata; decolteu sexy paiete argintii material: 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie!
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_4

Rochie lunga de seara din voal si dantela • Miss Grey

ROCHII
Rochie rosie lunga de seara din voal si dantela Rochie rosie eleganta de seara Rochie confectionat din voal si dantela brodata ;Rochia lunga de ocazie flateaza silueta datorita croielii fluide si a bustului frumos marcat de bretelele inedite;  Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 132 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!    
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_5

Rochie de seara bordo din voal cu bust din dantela • Miss Grey

ROCHII
Rochie de seara bordo din voal cu bust din dantela  Rochie lunga de seara bordo Rochie din voal cu bustul din dantela brodata Rochie de seara pe umeri; Crapatura pe picior Cordon in talie Voal in partea de jos Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi de ocazie!
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_6

Rochie turquoise tip sirena cu broderie florala • Atmosphere

ROCHII
Rochie turquoise tip sirena cu broderie florala  Rochie turquoise tip sirena; Rochie lunga cu broderie florala Tul nude la genunchi ;Rochia este din tul brodat si dublat cu lycra turquoise Rochie de seara cu trena Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie !
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_7

Rochie lunga de seara din tul verde si broderie aurie • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga de seara din tul verde si broderie aurie  Rochie de seara verde Decolteu adanc Accesorizata in talie cu o curea detasabila Tul in partea de jos Broderie in zona bustului Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 140 Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi de ocazie!

ROCHII LUNGI DE SEARA INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI  
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_8

Rochie lunga de seara din tul ciel • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga de seara din tul ciel; Rochie de seara lunga Rochie printesa din tul ciel Talie evidentiata printr-o curea detasabila cu pietre  Bustul este buretat Rochie deosebita in care sigur te vei face remarcata Fermoar la spate; Material:;Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi de ocazie!   
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_9

Rochie lunga lejera cu imprimeu pasari • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga lejera cu imprimeu pasari  Rochie lunga de seara Rochie lejera de vara Imprimeu pasari Rochie de vaporoasa din lycra Spatele este gol Decolteu in partea din fata Fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi de ocazie!    

rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_10

Rochie lunga de seara din dantela • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga de seara din dantela Rochie de seara din dantela somon Rochie lunga eleganta Bustul este neburetat Voal transparent deasupra bustului Rochie mulata din dantela Material:95% poliester 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)     
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_11

Rochie de ocazie lunga din dantela aurie si matase portocalie • Atmosphere

ROCHII
Rochie de ocazie lunga din dantela aurie si matase portocalie Rochie lunga de ocazie  Rochie din dantela aurie in partea de sus Rochie din matase portocalie in partea de jos Centura detasabila in talie Combinatie dantela si matase cu care te vei face remarcata Rochie vaporoasa Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 150 cm Material:95% poliester 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii lungi de ocazie!
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_12

Rochie lunga de seara tul plisat mint cu fir irizant • Xara

ROCHII
Rochie lunga de seara tul plisat turquoise pal-mint cu fir irizant rochie eleganta lunga de seara rochie deosebita perfecta pentru orice eveniment elegant tul turquoise pal-mint; plisat cu fir irizant argintiu croi lejer ideala pentru vara cordon cu margele albe in talie fermoar lateral maneca scurta despicata decolteu finut material: 40%lurex 60% nylon lungime de la sub brat: 140cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie!     
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_13

Rochie lunga eleganta bleumarin • Xara

ROCHII
Rochie lunga eleganta bleumarin; rochie eleganta lunga bleumarin inchis usor satinat o rochie fina placuta la atingere eleganta feminina cordon cu margele argintii in talie maneca tip volanas elastic in talie dublat bustul decolteu in forma de V fata spate Lungime de la sub brat: 140cm material matasos: 100%poliester made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie!
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_14

Rochie lunga de seara tul bleumarin cu fir irizant • Xara

ROCHII
Rochie lunga de seara tul bleumarin cu fir irizant rochie eleganta lunga de seara rochie deosebita perfecta pentru orice eveniment elegant tul bleumarin plisat cu fir irizant argintiu croi lejer ideala pentru vara cordon cu margele albe in talie fermoar lateral maneca scurta despicata decolteu finut material: 40%lurex 60% nylon lungime de la sub brat: 140cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie!
rochie_lunga_de_seara_din_oferta_inpuff_15

Rochie lunga de seara tafta rosie cu broderie aurie • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga de seara tafta rosie cu broderie aurie rochie lunga de seara din tafta rosie rochie eleganta lasata pe umeri cambrata pe talie; fusta cu pliuri late; fermoar pe spate o rochie ampla in partea de jos ce o face o rochie ideala pentru evenimente importante din viata made in Romania Material:95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii rosii de ocazie!