answear.ro%20

Ii și bluze tradițional românești

tinuta_cu_motive_populare_1

Tinute cu ie traditionala romaneasca cu motive etnice


Iile românești sunt astăzi, parcă mai mult decât niciodată, extrem de căutate și apreciate în țară, dar și la nivel internațional.

Au un design unic și sunt foarte valoroase și, în același timp, foarte comode și elegante. O ie sau o bluză tradițională te va scoate cu siguranță din anonimat, oferind personalitate ținutei tale, indiferent de evenimentul la care alegi să o porți.


Cum purtăm ia și bluzele tradiționale?


Dacă te întrebi cum asortezi ia și bluzele tradiționale pentru un look modern, află că ai o mulțime de variante, toate la fel de chic.

Pentru o ținută casual, alege să porți ia românească alături de o pereche de blugi sau pantaloni, lungi sau scurți, în funcție de sezon. Alege ca pantalonii să fie cât mai simpli si lejeri. Acest tip de ținută este potrivit pentru o ieșire cu prietenii sau o plimbare relaxantă.

tinuta_cu_motive_populare_2tinuta_cu_motive_populare_3

Dacă vrei să porți o ie la evenimente sau ocazii deosebite, ești chiar încurajată. Iile se potrivesc de minune și cu fuste cloș, care pot fi și ele cu accente folclorice. Alege o pereche de sandale cu toc sau balerini și vei obține o ținută elegantă și plină de feminitate.

Cu ajutorul bluzelor tradiționale mai poți obține și un look romantic. Asortează o bluză populară cu broderii florale în culori aprinse la o fustă scurtă, finuță sau la pantaloni dantelați. Completează întreaga ținută cu o geantă plic modernă și o pereche de opincuțe sau pantofi!

tinuta_cu_motive_populare_4

Descoperă colecția de ii românești Ama Fashion! Vezi ii și bluze tradiționale

Topuri și tricouri cu motive tradiționale


Dacă adopți mai mult stilul sport-casual, iile tradiționale s-ar putea să nu ți se potrviească prea bine. Însă accentele folclorice le găsești și pe tricouri, piesele mai practice și versatile din garderoba ta. Acest tip de tricou modern e foarte simplu de accesorizat. Îl poți purta fie cu blugi skinny, pantaloni lejeri, lungi sau scurți, la care să adaugi o pereche confortabilă de teniși.

tinuta_cu_motive_populare_5tinuta_cu_motive_populare_6

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/accente-traditionale/