answear.ro%20

Pantaloni casual dama

Pantalon Bonnie Bordo Office Eleganti

Pantalon Bonnie Bordo Office Eleganti •

PANTALONI
Completeaza-ti tinuta office purtand pantalonii bordo office Bonnie eleganti! Pantalonii au talie medie accesorizata cu un detaliu metalic discret. Buzunarele sunt functionale. Pantalonii sunt accesorizati cu buzunare false la spate. Pantaloni eleganti bordo office Buzunare false la spate Talie medie Accesoriu metalic discret Material 80% bumbac 15% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!   

PANTALONI CASUAL DAMA, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Pantalon Anida Pana Bleumarin din Stofa

Pantalon Anida Pana Bleumarin din Stofa •

PANTALONI
Alege pantalonii bleumarin Anida Pana din stofa pentru o tinuta eleganta la birou! Pantalonii au talie medie buzunare discrete si o textura inedita in carouri bleumarain si maro. Pantaloni bleumarin din stofa Design in carouri Buzunare discrete Talie medie Material 65% poliester 33% rayon 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!    
Pantalon Anida Pana Stofa Carouri Gri

Pantalon Anida Pana Stofa Carouri Gri •

PANTALONI
Pantalonii gri din stofa Anida Pana sunt optiunea perfecta pentru a-ti completa tinuta office! Pantalonii au aspect conic punandu-ti in valoare silueta cu talie medie. Designul din stofa include carouri gri accesorizat cu buzunare functionale. Pantaloni gri din stofa Textura in carouri discrete Talie medie Buzunare functionale Material 65% poliester 33%rayon 2% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
Pantalon Niami negru cu dunga

Pantalon Niami negru cu dunga •

PANTALONI
Alege aceasta pereche de pantaloni de culoare neagra din piele intoarsa cu dunga. Pantalonul poate fi asociat atat unei tinute casual cat si unei tinute elegante. pantalon negru dama elegant din piele intoarsa cu dunga si inchidere tip nasture Material: 50% poliester 46% vascoza 5% elastan *Fabricat in Romania
Pantalon dama gri cu talie inalta

Pantalon dama gri cu talie inalta •

PANTALONI
La birou alege aceasta pereche de pantaloni office in nuante de gri inchis foarte comozi. Pantalonii au dunga cusuta pe picior si talia este usor inalta. pantalon dama gri inchis cu talie usor inalta are dunga cusuta pe picior Material: 54% poliester 44% vascoza 2% elastan *Fabricat in Romania    
Pantalon Addie negru mulat casual

Pantalon Addie negru mulat casual •

PANTALONI
Alege aceasta pereche de pantaloni mulat de culoare neagra. Talia pantalonului este medie si are fermoare elegante. pantalon dama negru mulat cu talie medie au fermoare laterale Material: 71% bumbac 17% poliester 12% elastan *Fabricat in Romania!    
Pantaloni Black Matilda

Pantaloni Black Matilda •

PANTALONI
lungime: 98 cm Material: 60% bumbac 37% nylon 3% elastan *Fabricat in Romania
Pantalon Addie bleumarin mulat casual

Pantalon Addie bleumarin mulat casual •

PANTALONI
Alege aceasta pereche de pantaloni mulati de culoare bleumarin. Pantalonii sunt foarte comozi si eleganti potrivit pentru tinute casual. pantalon dama bleumarin mulat cu talie medie au fermoare laterale Material: 71% bumbac 17% poliester 12% elastan *Fabricat in Romania!    
Pantalon Addie gri mulat casual

Pantalon Addie gri mulat casual •

PANTALONI
Alege aceasta pereche de pantaloni mulat de culoare gri. Talia pantalonului este medie si are fermoare elegante. pantalon dama gri mulat cu talie medie au fermoare laterale Material: 71% bumbac 17% poliester 12% elastan *Fabricat in Romania!

PANTALONI CASUAL DAMA, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Pantalon Natalia Bleumarin Office cu Dungi

Pantalon Natalia Bleumarin Office cu Dungi •

PANTALONI
Alege pantalonii bleumarin Natalia office cu dungi pentru o tinuta eleganta la birou sau la un eveniment! Pantalonii au un croi care iti pun in valoare silueta se inchid cu o fundita in fata. Sunt accesorizati cu buzunare discrete. Imprimeul bleumarin este completat de dungi delicate rosii. Pantalon elegant bleumarin office Imprimeu cu dungi rosii Buzunare discrete Aspect conic Se inchide cu fundita in fata Material 95% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania!    
Pantalon Ginette Negru cu Nasturi si Talie Inalta

Pantalon Ginette Negru cu Nasturi si Talie Inalta •

PANTALONI
Pentru o tinuta inedita la birou sau la un eveniment pantalonii Ginette negri cu nasturi si talie inalta nu trebuie sa iti lipseasca din colectie! Pantalonii au un aspect military cu talie inalta cordon fals si nasturi maxi. Buzunarele discrete sunt functionale. Pantaloni negri eleganti Talie inalta cu cordon fals Insertii cu nasturi maxi Buzunare discrete Se inchide cu fermoar la spate Material 60% poliester 40% vascoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
Pantalon Ginette Bleumarin cu Talie Inalta


Pantalon Ginette Bleumarin cu Talie Inalta •

PANTALONI
Alege pantalonii bleurmain Ginette cu talie intalta pentru o tinuta eleganta si inedita in orice moment al zilei! Pantalonii au un design military iti pun in valoare talia prin cordonul fals. Sunt accesorizati cu nasturi maxi si buzunare discrete. Pantaloni bleumarin eleganti Nasturi maxi Talie inalta Cordon fals Se inchide cu fermoar la spate Material 60% poliester 40% vascoza *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
Pantalon Moze in Carouri Office

Pantalon Moze in Carouri Office •

PANTALONI
Alege pantalonii Moze in carouri pentru o tinuta inedita la birou! Pantalonii au aspect conic cu talie medie accesorizata de o curea discreta neagra. Pantalonii au buzunare discrete. Imprimeul este in carouri minimalistice. Pantaloni eleganti in carouri office Buzunare discrete Talie medie cu o curea discreta Aspect conic Material 65% poliester 35% rayon *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!
Pantalon Bonnie Verde Office Elegant

Pantalon Bonnie Verde Office Elegant •

PANTALONI
Pentru o tinuta office desavarsita alege pantalonii verde eleganti Bonnie! Pantalonii au talie medie cu buzunare discrete. Sunt accesorizati cu buzunare false la spate si insertii metalice. Adauga o camasa si un sacou elegant tinutei tale si vei fi admirata! Pantalon verde office elegant Buzunare cu aplicatii metalice Se inchide cu fermoar ascuns Material 80% bumbac 15% poliester 5% elastan *Fabricat in Romania - Calitate Garantata!