dyfashion.ro

Alege rochia pe un umar potrivita!

Rochia pe un umar e sexy indiferent de varsta!


Un decolteu adanc avantajeaza doar anumite constitutii si devine vulgar dupa o anumita varsta, insa rochia pe un umar te transforma intr-o diva seducatoare si eleganta in orice situatie. Spre deosebire de bust, de brate, de posterior, de abdomen sau de orice alta parte a corpului nostru, umerii sunt singurii care nu ne vor trada odata cu inaintarea in varsta. Asa ca nu e de mirare ca multe staruri trecute de prima tinerete, precum Sandra Bullock, Goldie Hawn sau Meryl Streep, aleg deseori pentru covorul rosu tinute cu care stiu ca nu vor da gres, adica fabuloasele rochii pe un umar.

Singura dificultate pe care o intampini cand alegi sa porti o rochie eleganta pe un umar la o o petrecere de nunta sau la un alt eveniment special tine de accesorizare. Din pacate, sunt femei care, desi se simt atrase de modelele sofisticate de rochii cu un umar gol, vor renunta sa poarte o astfel de piesa vestimentara pentru ca nu stiu cum sa ii accesorizeze decolteul asimetric. De aceea, iti vom oferi mai jos cateva recomandari care te vor ajuta sa-ti compui cu usurinta o tinuta rafinata si senzuala cu care te vei remarca la ocaziile speciale, indiferent de varsta.

Alege rochia pe un umar potrivita pentru tine


Regula care spune sa te asiguri ca tinuta aleasa este croita exact pe masurile tale devine imperativa in cazul rochiei cu un umar gol. Designul special al acestei piese vestimentare iti va conferi un look de diva, dar numai daca iti invaluie impecabil formele si nu te face sa te simti ca o bomboana in ambalaj.  Deasemenea, acorda un plus de atentie lenjeriei. O bretea expusa pe umarul care ar fi trebuit sa fie pe cat de gol pe atat de seducator va transforma toate eforturile tale intr-un esec total. Lasa umarul la vedere, netulburat de niciun fel de accesorii, esarfe sau jachete.

Daca e prima data cand iti faci curaj sa porti o rochie eleganta pe un umar, sau daca nu esti foarte sigura ca se potriveste stilului tau, evita modelele cu imprimeuri in favoarea unora in culori solide. Rochia neagra pe un umar iti confera un look clasic, rochia rosie pe un umar te va transforma intr-o bomba sexy, iar rochia verde pe un umar iti va lumina pielea si va adauga o nota de prospetime aspectului tau.

Dilema accesorizarii rochiei pe un umar


Poate ca nu e tocmai o dilema, daca decizi sa mizezi pe varianta cea mai simpla, aceea in care renunti complet la colier si porti doar o pereche de cercei stralucitori. Insa un look memorabil presupune si un strop de curaj, asa ca iata: cel mai potrivit model de colier pentru rochia pe un umar este cel care sta cat mai sus pe gat, pentru a nu se pierde prin tesatura decolteului si pentru a nu muta punctul focal de la croiala asimetrica.




Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/rochia-pe-un-umar-e-sexy-indiferent-de-varsta/