dyfashion.ro

Tinute de Valentines Day

tinute-de-valentine-day1

Tinute de Valentines Day? Ce fel de rochii alegem?


Nu ar trebui sa pierdem nici o ocazie pentru a iesi in oras cu iubitul, iar Valentines Day este ocazia perfecta pentru a petrece o zi minunata si o seara de neuitat. Cu siguranta ca iti doresti sa stralucesti, sa radiezi, sa fii frumoasa si sa te simti minunat in pielea ta. Daca esti o persoana activa probabil ziua ta va fi busy, vei fi la job,  iar seara o vei petrece in oras cu partenerul, o cina romantica, o iesire la film, o seara incendiara, poate iesiti la restaurant, poate ti-a pregatit o surpriza si vrei sa fii pregatita pentru a fi frumoasa pentru tine si pentru el. Ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu cateva sugestii ca tu sa ai timp sa achizitionezi ceea ce ai nevoie si sa pregatesti totul din timp.

Cum ar fi ca anul acesta de Valentines Day sa transformati acesta seara in cea mai frumoasa seara din an, sa va bucurati de momente unice alaturi de persoana iubita.

Cu siguranta ca pentru el esti importanta, si el e pentru tine asa ca il poti lua tu prin surprindere. Nu astepta sa faca el mereu primul pas. Asteapta-l acasa purtand o rochie minunata, fa o rezervare la restaurantul lui preferat, cumpara vinul lui preferat, gesturile mici conteaza.

Azi iti sugeram cateva tinute, revenim si cu accesorii curand, cu make up si de ce nu cu idei cum sa petreceti acesta seara speciala.  Printre tinutele noastre favorite se numara rochiile din catifea, rochiile din dantela, cele cu umerii goi, rochiile cu spatele gol sau cu un decolteu adanc. Gasiti astfel de rochii Ia categoria rochii de pe StarShinerS, noi insa am facut deja o selectie pentru tine.

O tinuta neagra este o tinuta sexy, senzuala, o rochie de catifea care sa iti puna in lumina formele poate fi alegerea perfecta. Rosu reprezinta culoarea dragostei, a pasiunii, cand sa porti o rochie rosie daca nu de Valentines?

Propunerile noastre pentru aceasta seara speciala sunt urmatoarele:

1. Rochii de catifea deValentines Day


Indiferent de perioada din istorie catifeaua a fost mereu venerata. Acest tip de material si-a pastrat farmecul pana in zilele noastre, este un simbol al luxului si al opulentei. Noile modele si trenduri ne permit sa o purtam atat ziua cat si seara, indiferent de sezon. Cu un simplu click pe poza ajungeti la sectiunea de pe StarShinerS Rochii de catifea.

tinute-de-valentine-day2

 

2. Rochii brodate de Valentines Day


Stilate, fabuloase si sexy perfecte pentru femeile elegante. Genul acesta de rochii au facut furori pe covorul rosu. Daca vrei sa te simti in acesta seara ca o vedeta alege o astfel de rochie.

tinute-de-valentine-day3

 

3. Rochii cu paiete de Valentines Day


Rochiile cu paiete sunt mereu in voga  datorita aerului glam pe care il confera. Tinutele cu paiete sunt sofisticate iar daca optam pentru o astfel de rochie trebuie sa fim atente la accesorizare pentru a pastra echilibru si linia glam aleasa.

tinute-de-valentine-day4

 

4. Rochii cu corset de Valentines Day


Daca iti doresti sa fii o aparitie deosebita alege o rochie cu corset din dantela sau voal.

tinute-de-valentine-day5

Iti lasam aici si cateva sugestii de accesorizare, pantofii ii gasesti aici  iar posetele si clutchurile aici

tinute-de-valentine-day6
tinute-de-valentine-day7

Sursa articol:
https://starsblog.ro/rochii-valentines-day/