dyfashion.ro

Tendințe cămăși dama

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_1

Află care sunt modelele care se poartă cel mai mult anul acesta


Cămașa – piesa vestimentară îndrăgită de orice femeie. Asta pentru că o găsești în varianta elegantă, dar și casual, e ușor de asortat și poate fi purtată atât ca top principal în sezonul cald, dar și sub sacou sau haine mai groase, pe timp de iarnă.

Dar care cămașă ți se potrivește cel mai bine și mai ales, ce să porți în noul An? Fie că ți-ai propus să fii mai elegantă, mai feminină, sau să ai un look foarte profi, îți prezentăm noile tendințe și cele mai frumoase modele de cămăși de damă, fabricate în România și inspirate din trendurile internaționale, care să te pună în valoare cu fiecare ocazie.

De la clasicele cămăși office sau cele în carouri până la cele cu mâneci voluminoase sau accesorizate cu volane și printuri îndrăznețe, sigur găsești un model care-ți va fi pe plac!

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_2

 

Ce tipuri de cămăși sunt în vogă?


Tendințele fashion vin cu o mulțime de tipuri de cămăși dama, potrivite atât femeilor suple, cât și celor cu forme.

În funcție de stilul tău și de ocazie, poți alege dintre cămășile de zi, lejere, fără guler, cele pentru birou, cu guler înalt, sau cămășile de seară, pentru evenimente speciale, cu decolteu generos sau chiar cu umerii dezgoliți. Toate într-o paletă largă de culori, ca tu să te bucuri de modelele preferate întreg anul.

Iată cu ce modele nu vei da greș în garderobă anul acesta:

1. Cămășile de damă office


Pentru zilele la birou, nimic nu e mai potrivit ca o cămașă uni, în care să te simți comod și să adaugi eleganță oricărei ținute.

Alege cămășile cambrate, cele cu mânecă lungă sau scurtă, alături de o pereche de pantaloni evazați sau o fustă conică chic pentru un look clasic foarte feminin.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_3camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_4

Pentru un accent modern, optează pentru cămășile brodate sau cele în dungi. Indiferent de culoare, asortează-le la pantalonii tăi office negri și vei avea un look complet și reușit pentru o zi de birou.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_5camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_6

 

2. Cămășile de damă în Carouri


Foarte populare sezonul acesta sunt și cămășile în carouri. Avantajul lor e că merg de minune atât la fuste, cât și la pantaloni, pentru ținute casual, dar și elegante.

Pentru un look masculin, accesorizează cu încredere o cămașă în carouri la o pereche de pantaloni conici, alături de perechea ta favorită de pantofi Oxford. Iar pentru a-ți pune în evidență feminitatea, poartă cămașa în carouri în pantaloni, alături de o curea lată, ca să-ți alungești picioarele și să-ți evidențiezi frumos mijlocul.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_7camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_8

 

3. Cămășile lungi, casual


Designerii internaționali pun în lumină în 2018 cămășile lungi, foarte feminine și lejere. Cu o croială asimetrică, dreaptă sau în colțuri, aceste cămăși sunt opțiunea perfectă pentru ținute relaxate, potrivite pentru ieșirile cu prietenii.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_9camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_10

Sfatul stiliștilor AMA: Poartă cămășile lungi, stil rochie peste colanți sau peste pantaloni subțiri pentru un look casual-chic. Iar pentru un look ceva mai extravagant, cămășile lungi cu pantaloni din piele și botine de aceeași culoare nu vor da greș!

4. Cămășile de damă din dantelă sau cu aplicații dantelate


Pentru o apariție elegantă, cămășile din dantelă sunt mereu o alegere ideală.

Pot fi piesa ta de rezistență la o nuntă sau alte evenimente speciale, de seară. Se asortează foarte bine la o fustă midi mulată și la tocuri înalte care îți vor pune în evidență latura misterioasă.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_11camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_12

 

5. Cămășile cu imprimeuri florale, romantice


Pentru primăvara 2018 strecoară-ți în garderobă și cămășile cu imprimeuri florale. În primul rând, pentru că sunt un must-have, iar dacă le porți cu fuste scurte sau midi îți vor contura feminitatea.

În plus, cinele cu partenerul tău vor prinde culoare cu o asemenea piesă vestimentară plină de romantism.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_13camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_14

 

6. Cămășile cu volume: mâneci clopot și volane


Cămășile de damă cu mâneci bufante, fundițe și multe volane au fost prezente în colecțiile acestui sezon ale designerilor celebri, ca Louis Vuitton sau Givenchy. Așa că nu trebuie să-ți lipsească nici ție din dulap!

Alege o cămașă cu mânecă tip clopot în culori închise de fiecare dată când vrei să ieși în evidență cu un outfit special, plin de mister.

Decorațiunile de pe cămăși cum sunt fundele și volanele adaugă volum, așa că fii atentă cu ce le porți. Nu-ți încărca partea superioară cu accesorii masive și optează pentru pantaloni sau fuste mulate, fără imprimeuri sau broderii.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_15camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_16

 

7. Cămășile de damă cu un umăr (sau ambii) dezgoliți


Cămășile de damă cu un umăr sau ambii dezgoliți fac parte din seria de modele de cămăși elegante, de seară. Sunt ideale pentru evenimentele cu stil din serile călduroase, când vrei să ai o ținută fashion, dar și să-ți lași pielea să respire.

Poartă-le cu modelul tău favorit de fustă scurtă sau pantaloni mulați cu sandale ori pantofi cu toc, pentru un look plin de încredere.

Sfatul stiliștilor AMA: Dacă vrei să porți acest tip de cămașă cu succes și ziua, alege să o porți cu sandale joase, ca să fii comodă, dar și foarte chic.

camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_17camasi_elegante_dama_la_moda_in_2018_18

 CAMASI DAMA  - VEZI OFERTA COMPLETA

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-camasi-dama/