dyfashion.ro

Paltoane si Jachete pentru iarna 2018

ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-1

Trend Alert! Ce jachete purtam in iarna lui 2018?


Dragi fashioniste,

2018 ne promite un curcubeu in materie de trenduri, explozie de culori si imprimeuri. De la paltoane oversized la cele cambrate, de la puffere metalice la jachete imblanite. Ne place sa fim mereu la curent cu noutatile, ne place sa fim in trend astfel ca ne dorim ca mereu sa gasiti pe blog idei versatile pentru diferite tinute. Noua ne plac tinutele interesante, genul acela de tinute care iti fura privirea si iti raman intiparite pe retina. Daca si tie iti plac astfel de tinute hai vezi ce propuneri stylish ti-am pregatit.

Desi sunt si zile cu soare, stim ca e un soare cu dinti, astfel ca am gasit o modalitate sa fim fashion si in sezonul rece. Sunt cateva jachete care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, daca esti o fashionista adevarata.

Haideti sa vedem impreuna care sunt aceste jachete si unde le putem gasi. Sunt atat de multe, 2018 a reunit cumva cele mai cool trenduri din anii anteriori: de la cele vintage, minimal, la grafisme,  stilul funky,  stilul military la cele feminine, la  blanuri si jachete din piele.

Mare grija totusi sa nu exageram:)

Asadar ce purtam in 2018?

Jacheta cu imprimeu leopard-sigur vei acapara toate privirile si te vei simti ca un super star nu doar pentru ca este prefereta vedetelor ci si pentru ca te scoate din anonimat si ofera stilului tu un plus de originalitate.

ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-2

Pufferele metalizate –nu vei simti frigul niciodata, o mica plapuma la purtator care sa fie si super fancy. Ce altceva ti-ai mai putea dori?

ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-3ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-4

GECI SI PALTOANE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Teddy Coats – jachetele care arata ca un ursulet de plus si pe care le gasesti pe cele mai faine culori de la roz pal pana la albastru ciel sau nude.  Aceste sunt super calduroase, sunt create din blana falsa si arata super fancy. In 2018 le veti vedea tot mai des. Alege sa iti conturezi personalitatea si poarta o astfel de jacheta cu o pereche de bocanci din piele si o rochie din dantela care sa vina peste pantaloni. Peste rochie poarta un hanorac pentru un look unic si accesorizeaza cu o caciula ca in imagine.

ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-5

Paltoanele cambrate-nimic nu te va face sa te simti mai elegant decat un palton cambrat. Potrivit atat tinutelor office cat si celor classy;
ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-6

 

Paltoanele Oversized pe diferite culori;


ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-7ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-8

Jachete colorate;


ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-9

 

Jachete lungi;


ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-10ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-11

 

Jachete inspirate din anii 80 cu gulerul imblanit;


ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-12

 

Jachetele stil trench in culori nude, camel;


ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-13

 

Jachete pe care le purtam cu centuri sau curele in talie;


ce-paltoane-si-geci-porti-in-iarna-lui-2018-14

Daca te-am inspirat verifica sectiune Paltoane si Jachete unde vei gasi tot ce ai nevoie pentru ca fashionista din tine sa iasa la lumina.

Indrazneste sa fii stylish! Experimenteaza!

Sursa articol:
https://starsblog.ro/trend-alert-ce-jachete-purtam-in-iarna-lui-2018/