dyfashion.ro

Cum asortezi paltonul?

cum_asortezi_paltonul1

Idei de asortare a paltonului


Paltoanele s-au dovedit rapid a fi piesa de rezistență a sezonului. Fie că e un palton tip “cascadă” necăptușit, fie că e un palton cu croială masculină, cu un singur nasture, sau un palton clasic din stofă,  în ziua de azi paltonul te scoate rapid din orice „situație vestimentară”.

Așa cum e foarte important să știi să alegi lungimea, culoarea și modelul potrivit, la fel de bine trebuie să-ți cumperi un palton potrivit stilului tău vestimentar. Asta pentru că nu orice palton se potrivește oricărei persoane și bănuiesc că și tu știi acest lucru. Oricât de mult ți-ar plăcea, trebuie să ai grijă ca paltonul pe care îl cumperi să ți se potrivească „mănușă”.

1. Dacă ești o persoană care lucrează la birou, un palton lung se va potrivi perfect cu stilul tău de zi cu zi. Poți combina acest palton lung cu o fustă creion, o pereche de pantaloni, indiferent că sunt blugi sau alt timp de pantaloni. În plus, paltonul lung se potrivește de minune cu rochiile, indiferent de stil.

cum_asortezi_paltonul2

2. Dacă alegi să-ți cumperi un palton gri, trebuie să știi că acest palton poate fi purtat cu succes în combinații cu denim sau cu o ținută all black.

cum_asortezi_paltonul3cum_asortezi_paltonul4

3. Dacă ai ales un palton colorat cel mai simplu este sa îl porți cu o ținută all black sau cu o ținuta uni dacă ești mai îndrăzneață. Așa, cu siguranță nu vei da greș la combinația de culori. De altfel, un palton colorat merge de minune cu blugi și un pulover într-o culoare neutră – alb, nude sau gri. Dar lista e deschisă, iar combinațiile sunt aproape nelimitate.

cum_asortezi_paltonul5cum_asortezi_paltonul6

4. În timpul iernii, alege să porți un pulover de lână, călduros, cu un guler mare sau chiar pe gât, alături de un palton din lână. Această combinație te ferește de ger.

cum_asortezi_paltonul7cum_asortezi_paltonul8

5. Dacă pleci într-o călătorie, optează pentru un palton supradimensionat. Un palton supradimensionat poate fi purtat în foarte multe outfituri, cu pantaloni, cu fuste, cu rochii și paradoxal, chiar dacă ți se pare imposibil, paltonul supradimensionat te face mai feminină.

cum_asortezi_paltonul9

De asemenea, nu uita că o ținută bine compusă poate fi distrusă dacă culorile pe care le alegi nu se asortează una cu cealalaltă.

Sunt niște reguli simple, dar care îți vor fi de folos:

1. Culorile care se află una lângă cealaltă: galben, galben – portocaliu; galben – galben verzui; violet – albastru violet etc)

2. Culorile care formează un unghi drept una cu celaltă ( galben și roșu-portocaliu, albastru și violet – roșu, verde și portocaliu)

3. Culorile care se află pe partea opusă a spectrului (galben și violet, albastru și portocaliu, roșu și verde) .

4. Culori care formează un T (albastru, portocaliu, roșu-violet, galben, violet, roșu-portocaliu, galben, albastru-verde, roșu-verde)

5. Culori care formează un X (albastru, portocaliu, roșu-violet, galben, violet, albastru-verde, roșu-portocaliu).

Așadar, spor la Shopping Fashionistelor! 🙂 Paltoane dama 2018 - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://starsblog.ro/5-idei-de-asortare-a-paltonului/