answear.ro%20

Rochii scurte de ocazie Atmosphere

Rochie cu volane scurta verde pe corp

Rochie cu volane scurta verde pe corp • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie cu volane scurta verde pe corp; Rochie eleganta verde Rochie scurta pe corp Maneca trei sferturi cu volane Rochie lasata pe umeri Accesorizata cu o curea aurie in talie Lungime de la sub brat: 65 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii verzi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII SCURTE DE OCAZIE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Rochie scurta rosie din catifea

Rochie scurta rosie din catifea • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta rosie din catifea Rochie scurta rosie Rochie din catifea Crapata pe picior Decolteu adanc Broderie neagra in partea de sus Croi pe corp Se incheie cu fermoar lateral Lungime de la sub brat: 75 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din catifea! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Rochie eleganta scurta cu pene

Rochie eleganta scurta cu pene • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie eleganta scurta cu pene Rochie eleganta cu pene Rochie neagra scurta Accesorizata in pareta de sus cu paiete Tul in partea de sus transparent in zona de deasupra bustului si la maneci Pene negre in partea de jos Se incheie cu fermoar la spate Decolteu in V fata spate Bustul nu este buretat Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Rochie scurta rosie din dantela

Rochie scurta rosie din dantela • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta rosie din dantela  Rochie eleganta rosie Rochie scurta din dantela Decolteu in V in fata Croi pe corp Maneci transparente trei sferturi Transparenta in partea de jos Dublura rosie Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Rochie scurta neagra cu paiete in zona bustului

Rochie scurta neagra cu paiete in zona bustului • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta neagra cu paiete in zona bustului Rochie de seara scurta Rochie neagra cu paiete in zona bustului Croi pe corp Bustul este buretat Look-ul ti se poate schimba atasandu-i maneca  Maneca se prinde lateral cu un nasture auriu Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Rochie scurta neagra cu detalii din dantela

Rochie scurta neagra cu detalii din dantela • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta neagra cu detalii din dantela Rochie scurta neagra Detalii din dantela neagra si broderie alba Bustul este buretat sustinut de bretele Transparenta pe lateral Se incheie cu fermoar la spate Material 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii scurte! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Rochie scurta somon din paiete

Rochie scurta somon din paiete • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta somon din paiete Rochie scurta somon din paiete solzi Decolteu in V in fata si spate Dublura ivoire Fara maneca Lungime de la sub brat: 65 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii cu paiete! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Rochie rosie midi eleganta din dantela

Rochie rosie midi eleganta din dantela • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie rosie midi eleganta din dantela Rochie rosie eleganta Rochie de ocazie din dantela Maneca scurta din dantela nedublata Dulbura rosie Decolteu adanc in V Dantela nedublata in partea de jos Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii rosii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).

ROCHII SCURTE DE OCAZIE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Rochie rosie asimetrica din voal

Rochie rosie asimetrica din voal • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie rosie asimetrica din voal Rochie rosie asimetrica Rochie scurta din voal Volane in partea de jos Accesorizata cu o brosa argintie in talie Spatele este gol Decolteu adanc Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara fabricate in Romania ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S);Dimensiuni produs marimea S;Talie: 64 Sold: lejera
Rochie eleganta din crep auriu cu broderie in zona taliei


Rochie eleganta din crep auriu cu broderie in zona taliei • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie eleganta din crep auriu cu broderie in zona taliei Rochie eleganta din crep Rochie scurta de ocazie Decolteu adanc Broderie in zona taliei Spatele este gol Fermoar la spat Lungime de la sub brat: 68 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Rochie scurta de ocazie cu paiete verzi

Rochie scurta de ocazie cu paiete verzi • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta de ocazie cu paiete verzi Rochie eleganta de ocazie Rochie scurta din paiete verzi Decolteu adanc Croi pe corp Bretele subtiri Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 66 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Rochie scurta rosie cu volane

Rochie scurta rosie cu volane • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta rosie cu volane rochie scurta rosie rochie lycra cu textura bob de orez maneca din tul bej accesorizata cu volane croi in A se inchide la spate cu fermoar ascuns lungime: 65 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy rochii rosii!
Rochie scurta dantela rose si voal bleu

Rochie scurta dantela rose si voal bleu • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta dantela rose si voal bleu rochie scurta eleganta rochie dantela rose si voal bleu croi lejer decolteu adanc imbracat in dantela fermoar ascuns in spate accesoriu argintiu in talie ideala pentru petrecerile de banchet lungime70 cm de la subrat pana jos material:95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase rochii pentru banchet!    
Rochie scurta neagra catifea cu centura din pene

Rochie scurta neagra catifea cu centura din pene • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta neagra catifea cu centura din pene rochie scurta pentru femei rochie neagra catifea bust buretat centura detasabila de pene lungimea de la subrat:70cm material:95%poliester 5%elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de catifea!
Rochie scurta mint cu dantela alba

Rochie scurta mint cu dantela alba • Atmosphere

Rochii de ocazie
Rochie scurta mint cu dantela alba; rochie de ocazie; rochie mint; dantela alba la bust bust neburetat croi lejer lungime de la sub brat: 65 cm material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rafata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii elegante!