dyfashion.ro

Rochii sexy pentru ocaziile de iarna

rochii-sexy-pentru-ocaziile-de-iarna-1

Modele de rochii de seara sexy pe care le poti purta iarna


Sa alegi cele mai potrivite modele de rochii de seara sexy pentru un eveniment special din lunile de iarna poate fi uneori o adevarata provocare. Prea multa piele dezgolita sau materiale prea subtiri cand toata lumea pare zgribulita vor atrage o atentie nedorita asupra outfitului tau si risti sa fii intrebata de prea multe ori daca nu ti-e cumva frig.

Care sunt de fapt modelele de rochii de seara sexy in care nu doar ca te vei simti foarte confortabil la un party de ianuarie, dar pentru care vei primi si o multime de complimente?

Rochiile de seara cu spatele gol


Spre deosebire de rochiile care dezvaluie un decolteu adanc si risca deseori sa fie percepute ca prea ostentative, rochiile cu spatele gol sunt deosebit de seducatoare, fara a fi vulgare. Senzualitatea acestor modele de rochii de seara sexy este mai degraba insinuata decat expusa, iar asta le confera un aer misterios si rafinat.

Poti miza cu incredere pe rochiile cu spatele gol realizate din catifea. Textura luxoasei tesaturi este suficient de groasa pentru a fi perfecta pentru zilele reci de iarna, si in acelasi timp extrem de placuta la atingere. Mare parte din senzualitatea unei rochii de catifea emana din simplul fapt ca, la vederea acestui material, primul impuls al multor oameni este sa-l atinga.

Rochiile de seara cu insertii de dantela


Transparenta este foarte sexy, insa asta nu inseamna ca trebuie sa porti o tinuta complet transparenta, nici macar vara. Bine, poate numai pe covorul rosu, daca te numesti Bella Hadid, dar pentru restul femeilor discretia este inca o arma foarte eficienta de seductie. Secretul este sa porti modele de rochii de seara sexy care fac privitorul sa-si doreasca sa vada mai mult. Ai la dispozitie numeroase variante de rochii sexy cu insertii de dantela: rochii cu spatele transparent, rochii din catifea cu aplicatie din dantela la decolteu, rochii bodycon cu maneci din dantela, rochii din jerse cu bordura transparenta din dantela.

Modelele din catifea de rochii conice


Din nou catifea? Desigur. Tinand cont ca vara este foarte greu –daca nu imposibil- de purtat o tinuta din catifea, iarna este perioada perfecta ca sa profiti de maiestuozitatea si farmecul unei rochii conice confectionata din aceasta tesatura deosebita.

Croiala in stil creion este una din cele mai senzuale, iar avantajul ei este ca vei obtine o alura extrem de seducatoare chiar si daca rochia este pe gat, cu maneci lungi. Felul in care catifeaua iti imbratiseaza corpul este suficient pentru ca acest model de rochie sa fie unul din cele mai sexy pe care le poti purta iarna aceasta la un eveniment special.

rochii-sexy-pentru-ocaziile-de-iarna-2rochii-sexy-pentru-ocaziile-de-iarna-3

ROCHII DE OCAZIE - VEZI OFERTA COMPLETA

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/modele-de-rochii-de-seara-sexy-pe-care-le-poti-purta-iarna/