fashiondays.ro

Bluze si camasi dama • Atmosphere

bluza-dama-atmosphere1

Bluza din voal cu imprimeu roz • Atmosphere

BLUZE
Bluza din voal cu imprimeu roz bluza dama bluza voal piersica imprimeu roz maneca trei sferturi decolteu adanc elastic in talie dublura material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze din voal!

BLUZE DAMA ATMOSPHERE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI  
bluza-dama-atmosphere2

Bluza alba lejera si curea roz • Atmosphere

BLUZE
Bluza alba lejera si curea roz bluza dama bluza alba croi lejer curea roz maneca lunga evazata manseta cu broderie material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama!
bluza-dama-atmosphere3

Bluza in dungi cu volanase • Atmosphere

BLUZE
Bluza in dungi cu volanase bluza dama bluza in dungi volanase la gat croi lejer pe un umar maneca lunga model deosebit material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama!   
bluza-dama-atmosphere4

Bluza neagra din tul cu buline si dantela • Atmosphere

BLUZE
Bluza neagra din tul cu buline si dantela bluza neagra eleganta bluza dama casual cu volan in talie o bluza versatila usor de asortat in orice situatie  tul cu buline si insertii din dantela crosetata dublura corai fermoar la spate Material: 95% poliester 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze de dama!
bluza-dama-atmosphere5


Bluza alba gen ie • Atmosphere

BLUZE
Bluza alba din voal cu maneci evazate este o  bluza sexy vaporoasa croi modern motive traditionale la maneci. Material: 95% poliester 5% elastan Cele mai frumoase bluze le gasesti pe InPuff.ro
bluza-dama-atmosphere6

Bluza alba eleganta fara maneca • Atmosphere

BLUZE
Bluza alba eleganta fara maneca bluza alba eleganta fara maneca spate decoltat din tul nude cambrata in talie se inchide cu fermoar alb la spate model deosebit croi mulat fabricat in Romania material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze albe!
bluza-dama-atmosphere7

Bluza eleganta neagra din voal cu detalii din piele ecologica neagra • Atmosphere

BLUZE
Bluza eleganta neagra din voal cu detalii din piele ecologica neagra Bluza eleganta dama Bluza neagra din voal Accesorizata cu piele ecologica neagra in talie si la gat Volane in partea de jos Se cambreaza in talie cu ajutorul siretului de la spate Lant auriu la gat Mai lunga in spate mai scurta in fata Fara maneci Decupata la spate Material: 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze din voal! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
bluza-dama-atmosphere8


Bluza eleganta roz prafuit cu dantela neagra • Atmosphere

BLUZE
Bluza eleganta roz prafuit cu dantela neagra Bluza eleganta dama Bluza din voal Bluza roz prafuit cu dantela neagra Decolteu in V Se incheie cu fermoar lateral Se incheie la mansete cu doi nasturei de tip perluta Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze roz! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
bluza-dama-atmosphere9

Bluza eleganta pe umeri cu detalii din catifea • Atmosphere

BLUZE
Bluza eleganta pe umeri cu detalii din catifea Bluza eleganta dama Bluza cu detalii florale din catifea Maneca lunga 2 buzunare mici pe parte din fata Bluza pe umeri gri Accesorizata cu o curea neagra in talie Ideala pentru tinute elegante dar si office Se incheie in fata cu fermoar ascuns de sus pana jos Material 95% poliester 5% elastan Fabeicat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-dama-atmosphere1

Camasa alba eleganta cu volane • Atmosphere

CAMASI
Camasa alba eleganta cu volane Camasa dama eleganta Camasa accesorizata cu volane Se incheie cu nasturi albi Accesoriu la gat Maneca lunga Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)   
camasa-dama-atmosphere2

Camasa alba accesorizata cu funda la gat • Atmosphere

CAMASI
Camasa alba accesorizata cu funda la gat Camasa alba dama din poplin Camasa eleganta pe corp Se incheie cu nasturi albi ascunsi Accesorizata cu funda la gat Croi pe corp Ideala pentru tinute elegante dar mai ales pentru cele office Material: 95% poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)   
camasa-dama-atmosphere3

Camasa eleganta animal print • Atmosphere

CAMASI
Camasa eleganta animal print Camsa eleganta dama Camasa animal print Semitransparenta Maneca lunga Se incheie cu nasturi negri de tip perluta Decolteu lacrima Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
camasa-dama-atmosphere4

Camasa roz din voal cu detalii bordo • Atmosphere

CAMASI
Camasa roz din voal cu detalii bordo Camasa eleganta roz pudra Camasa dama din voal Maneci lungi tip clopot in partea de jos Se incheie pe spate nu nasturi brodro de tip perluta Detalii bordo la gat si la maneci Camasa Atmosphere din voal cu maneci largi Ideala pentru tinute elegante Material 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

CAMASI DAMA ATMOSPHERE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI 
camasa-dama-atmosphere5

Camasa alba cu buline si jabou • Atmosphere

CAMASI
Camasa alba cu buline si jabou Camasa dama alba cu buline Guler inalt si jabou Brosa la gat Se incheie cu nasturi pe spate Nasturi tip perluta la manseta Material: 95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi. * Modelul nostru poarta marimea S(36)
camasa-dama-atmosphere6

Camasa alba office • Atmosphere

CAMASI
Camasa alba office Camasa alba din poplin Camasa office Cambrata pe talie Maneca lunga Se incheie cu nasturi albi Umeri bufanti Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi albe! * Modelul nostru poarta marimea S(36)